Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Züccaciye Ve Plastik Malzemeleri Satmak İstiyorum.

Başlatangül059Tarih11/12/2009 20:44:02Yorum16

İlk mesaj
Yeni Üye22 yazı
Sitemizi sürekli takip ediyorum.ama bazı insanlar bilgisi olmadığı halde,insanın ümidini kırıyorlar,yorumlarıyla.
tekirdağdayım daha önce de market fikrim vardı,buraya çok büyük marketler açılınca vazgeçtik.
lütfen ama lütfen gerçekten ne olursa olsun bir konuda fikrinz varsa yazın,yoksa ümit kırıp,yanılttığımızı unutmayalım.
sizden bir konuda ricada bulunmak istyorum.
ben palstik malzemeleri,züccaciye vb gibi küçük 1 milyoncuya benzer bir yer açmak istyorum.ama,çok çeşit mal gerekli malı nerden almalıyım.bu konuda hiç fikrim yok + ruhsat yani usatlık belgesi gerekli sanırım + karlimidir + 100 m2 için ne kadar maliyet gerekli ?
bu konuda bilgi verirseniz çok menmun olurum.
şimdiden bütün yorumculara teşekkür ederim.
gül059

Yerleşim Türkiye / TekirdağMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
16 yorum
Üye2981 yazı
Bu başlık daha önce açılmamışmıydı ?
ismail karagülle

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Yeni Üye37 yazı
ARKADAŞIM PLASTİK ZÜCCACİYE VE TEMİZLİK MALZEMELERİ HACİMLERİ GENİŞ BİR MAL GRUBU OLDUĞU İÇİN AÇACAK OLDUĞUNUZ İŞ YERİNİ DOLDURMAK ÇOK FAZLA BİR MALİYET GEREKTİRMEZ
BEN İZMİRDE PLASTİK VE TEMİZLİK ÜRÜNLERİ TOPTANCISIYIM UYGUN GÖRÜRSEN İRTİBATA GEÇİP SANA YARDIMCI OLABİLİRİM..

Yerleşim Türkiye / EgeMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye37 yazı

6000-7000 LİRAYA 100M2 DÜKKANI RAHATLIKLA DOLDURABİLİRSİN KAR ORANLARI PERAKENDECİLERDE YÜKSEK OLUYOR..

Yeni Üye22 yazı
bu başlığı daha önce kim attı bilmiyorum fakat,benim ortak bir yakınımızla iş kurma (market gibi) fikrim vardı ,bunaldım yapamadım.
ama bilmiyorum beklemek çare değil bir şeyler yapmak istiyorum ama ne?
işte sürüm nasıl oluyor onu hiç bilemiyorum.
gül059

Yerleşim Türkiye / Tekirda?Meslek Di?er
Yeni Üye37 yazı
öncelikle iş yerini açacak yerinize karar vermelisiniz müşteri potföyünüz hangi kesimden oluşacak dar kesim olursa açık deterjan grubunada girin derim ama gelir seviyesi biraz daha iyi olan bir yerde açacak olursanız açık deterjana bağlamayın paranızı derim.. züccaciye ve plastikde bilirli kalemler vardır yani elinizde kalması imkansız mutlaka satılacak gözüyle bakılan kalemler bunlardan başlı**** 100-150 kalem mal ile başlaya bilirsiniz bunun içinde etrafınızdaki bir züccaciye dükkanını bir gün ziyaret edip mal çeşitlerine bakabilirsiniz..

Yeni Üye22 yazı
çok teşekkür ederim.fikriniz gerçekten çok güzel di.aklıma gelmedi değil.
sizden bir fikir alacak olursam,bu işi küçük ilçe de mi (20 bin nüfuslu) yoksa,200 bin nüfuslu bir ilçenin biraz daha tenha yerinde mi açmak lazım.ikisi arasında kararsızım.
gül059

Yeni Üye37 yazı
20.000 nufuslu bir ilçenin merkezinde yapmanızı tercih ederim çünkü sizin satacağınız ürünler kıyı köşe yerlerde satılacak ürünler deil. züccaciye plastik sektöründe önemli olan müşteriyi dükkana çekmekdir onun içinde 20.000 olsun nufus ama kalabalık bir merkezde açarsanız dükkanınızı kazanırsınız züccaciye dükkanına giren birisi eli boş çıkmaz kolay kolay hatta çoğu zaman planladığından daha fazla mal alıpda çıkar :)) buda bizim için en güzel yanı bu işin..

Yeni Üye22 yazı
ama ,nüfus potansiyeline bakcak olursak,200 bin nüfuslu yer daha avantajlı değil mi acaba.sonuçta kıyı köşe de olsa,yoğunluk daha fazla olacaktır.haksızmıyım.
gül059

Yeni Üye37 yazı
küçük nüfuslu bir ilçenin merkezinden herkes geçer sizin dükkanınızı görür ama çok nufusluda öyle olmaz kıyıda köşede sadece bir kesim görür sadece o kesim müşteriniz olur..

Yeni Üye22 yazı
bilmiyorum ama düşünüyorum inş.hayırlısı olur herkes için. izmir_li arkadaşım zman ayrdığınız için size gönülden teşekkür ediyorum. iyi gecler çıkmak istyorum başım ağrıdı...
gül059

Yeni Üye37 yazı
ok umarım hayırlısı olur sizin için

Yeni Üye9 yazı
dostum gleceksin ama bugün bu işi bir arkadaşımla konuşyodum oda tekirdağda çalışıyo ve ona bu işi sordum yok dedi mal alma gibi bir avantajım var o dediğin mallar bizim ordan geliyo doğubeyazıtlıyım düşündüğn işin ana vatanı yani allah yardımcın olsun
mşg

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Üye175 yazı
1001 çeşit mağazaları gibi bir konsept yapmalısınız
BAHADIR

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Üye105 yazı
merhabalar benim elimde de plastik ev gereçleri var yardımcı olabilirm üretim fiyatları geçerlidir gencaykaplan@logimextr.com foto ve fiyat gönderebilirim

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ula?ym / Ta?ymacylyk
Üye468 yazı
.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Üye468 yazı
1001 çeşit mağazaları kira uygun olursa araç yoğunlugu olan cadde üzerinde iş yaparmı ne kadar şansı olabilir?

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf