Arkadaşım önce hayırlı işler diliyorum. Ben sayısız restoran ve iki adet de kanatçı restoranı kurmuş bu işin Türkiye de ve yurt dışında okulunu okumuş profesyonel bir işletmeci bir meslektaşınım. Öncelikle bu işler merakla, hevesle olmaz. Tutarsa da tesadüfidir. Bizim işimizde sonradan pişman olan arkadaşların sayısı çoktur.
Şimdi gelelim senin sorularına. Yazınızda müşteri profili ve talep potansiyelinden bahsediyorsunuz. O muhitte iş saatleri nedir. Mesailer saat kaçta bitiyor. O saatten sonra canlılık varmı. Bu konuda bilgi lütfen. Dükkan hakkında fazla bilgi yok. Mutfak alanı ne kadar salon alanı ne kadar? Finans durumunuz nedir? ( Mönü buna bağlı olarak personel bunlara göre belirlenir.) Nasıl bir işletmecilik anlayışına sahipsiniz? En azından bunları bilmem lazım ki size uygun işletmecilik yaklaşımı tavsiye edeyim. Yoksa kanadın kilosunu kaça aldın, kaça sattın bunlar sonraki işleridir. 2. en önemli iş insan kaynakları yönetimidir.
Tartışmasız tam bir profesyonellik ister. Ruhsat öyle zor iş değildir. Hiç bir işe bulaşmadan önce ruhsat olurunu araştırman gerekir. Bir sorun yoksa işe girişilir. Dekorasyon konsepte ve binanın yapısına göre belirlenir. Kar oranı sabit giderlere ve sürüme göre değişir. net bukadar kar denilmez. Bu konuyu da aştıktan sonra bu satırlarımı iyi oku.
Sana az çok yardımcı olacaktır.
Satılacak ürün için : Doğru menü
Doğru mutfak planı
Doğru mutfak ekipmanı
Doğru yönlendirilen mutfak personeli
Doğru mübaya ve muhafaza
Ürün Satışı İçin : Doğru tanzim edilmiş salon
Doğru dekorasyon
Doğru servis personeli
Doğru servisle bütünleşen ambians
Doğru adisyon
Doğru karşılama ve uğurlama
Yönetim İçin : Doğru fonksiyonel bir işletim planı
Doğru idare anlayışı ve yeterli sermaye
Doğru hedef koymak
Doğruları hayata geçirebilme kabiliyeti ve
senkronizasyonu sağlamak
Doğruları tarz, maliyet, rekabet ve hedeflere göre belirlemek lazım.
Başarılı işletmelere baktığımızda ortaya çıkan fark tarzlar ve tarzlarına göre doğru yapılanmalardır. Bu yapılanmayı kısaca şöyle özetleyebiliriz.
Her doğrunun alt açılımına baktığımız da birbirinden farklı birçok konuyu kapsadığını göreceğiz. Bu konular Türkiye ve dünyada turizm, otelcilik, işletmecilik, halkla ilişkiler, aşçılık eğitimi veren okullarda ders olarak verilmektedir. Değişik isimler altında seminerlerde işlenmektedir.
Doğru kelimelerinin karşılarındaki satırbaşı konuları incelediğimizde çok farklı ve büyük bir dünya ile karşılaşırız. Konaklama ve yiyecek-içecek hizmetleriyle ilgili fuarların ve seminerlerin sıklığı bunu doğrulamaktadır.
Şehrin bazı sokaklarında karşılaştığımız küçük lezzet durağı işletmeler bütün sorular esnaf yaklaşımları ile çözmüşlerdir. Ama işletmeler büyüyüp buna paralel maliyetlerde büyüdükçe beklentilere ve rekabete cevap verebilme mecburiyeti arttıkça esnaf yaklaşımları yerine profesyonel yönetim ve yöneticilere bırakmaktadır.
Saygılarımla
www.rogid.com