Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

2 Milyon $ Lık Yatırım Şansı

BaşlatanCeylan AhmetTarih09/12/2009 23:05:32Yorum33

İlk mesaj
Yeni Üye1 yazı
Kendim yatırımcıyım aynı zamanda danışmanlık yapıyorum.Yatırım yaptıkca büyüdüm ama parası olmayıp yatırım yapamayanların şansıda azalmış oldu o yüzden bende küçük yatırımcılara bir şans tanımak istiyorum.2 milyon $ bütçe ayırıyorum.En iyi fikri verene yatırım yapmak istiyorum .

Yerleşim Türkiye / İstMeslek Danışmanlık
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
33 yorum
Yeni Üye58 yazı
Seracılık ve hindi üretimi konusunda ilgilenirseniz görüşebiliriz?
ceycfer@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Üye906 yazı
yatırm turkıyedemi düşünüyosunuz ben yurtdısı için düşünüyorum gürcistan pazari için
miagayrimenkul.net

Yerleşim Türkiye / Bursa GürcistanMeslek Emlakçy
Üye148 yazı

MERHABA SAYIN CEYLAN AHMET
BENDE KENDİ SEKTÖRÜMLE İLGİLİ BİR FİKİR VERMEK İSTERİM.BU DEDİĞİNİZ BÜTÇEYE BEN SAHİP OLSAM YAPACAĞIM İŞİ SİZE ÖNEREBİLİRİM.BAKIN BİLİRSİNİZ DEMİR ÇELİK FABRİKALARINI HURDAYI ALIRLAR ERİTİRLER SIVI HALE GETİRİP DEĞERLERİNİ ÖLÇÜP EKSİK OLAN MALZEME İLAVE EDİLİP BELLİ STANDARTTA SIVI ÇELİK ELDE EDİLİP İNŞAAT DEMİRİ ÜRETİMİ İÇİN KÜTÜK İMAL EDERLER.BU İMAL EDİLEN KÜTÜKLER SONRA TEKRAR FIRINLANIP BELLİ YUMŞAKLIĞA ULAŞINCA MERDANE DENEN MAKİNALARDAN GEÇEREK İSTENİLEN KALINLIKTA NERVÜRLÜ DEMİR İMALATI YAPILIR.İŞTE TAM BU AŞAMADA KÜTÜK YUMŞATILIP MERDANEDEN GEÇERKEN BAZI AKSAKLIKLAR OLUR VE KÜTÜKLE İNŞAAT DEMİRİ ARASINDA BİR ÜRÜN OLUŞURKİ BUNA HADDE BOZUĞU DENİR ASLINDA İNŞAAT DEMİRİNİN YİNE HAMMADDESİ KONUMUNDA FAKAT KÜTÜK KADAR ORANTILI DEİL HENÜZ İNŞAAT DEMİRİDE OLAMAMIŞ BİR ÜRÜN OLUR.İŞTE BU ÜRÜNLE ÜRETİM YAPAN ÜÇ AYAKLI BEŞ AYAKLI DİYE TABİR EDİLEN İNSAN GÜCÜNÜN KULLANILDIĞI BAZI KÜÇÜK HADDELER VARDIR.BUNLAR BU HADDE BOZUĞU BULMA KONUSUNDA SIKINTI ÇEKMEKTEDİRLER.ÇÜNKÜ HADDE BOZUĞUNU ÜRETEN YOKTUR.SADECE ÜRETİMDEKİ BAZI BOZUK ÜRÜNLER HADDE BOZUĞU OLMUŞ OLUYOR VE BUDA NE KADAR ÇIKACAĞI BİLİNMİYOR.BU KÜÇÜK HADDELERDE BÜYÜK FİRMALARDAN SIRA İLE ALMAKTA BU ÜRÜNÜ SIRAYALA BAKIN ÇÜNKÜ BU ÜRÜNE HEP İHTİYAÇ VAR AMA SERİ ÜRETİMİ YOK.

İŞTE BU DURUMDA BİR FİKİR DOĞUYOR.KÜÇÜK BİR ÇELİKHANE KURUP HURDA ALIP SADECE HADDE BOZUĞU İMAL EDİLİP SATILABİLİR Kİ BU ÇOK KOLAY BİR İŞLEM İNSANLAR SIRAYA GİRİYOR ÇÜNKİ.GÜNDE 100 TON HURDA ALINIP ERİTİLİP HADDE BOZUĞU YAPILSA SORUNSUZ SATILIR VE TONUNA NET OLARAK 50-80 TL ARASI KALIR.BUDA GÜNDE 5,000-8,000 LİRA DEMEK AYDADA 120,000-192,000 TL DEMEK TABİKİ BUNLAR KABACA.AMA ARTI EKSİ ÇOK OYNAMAYACAĞI KANISINDAYIM.AYRICA BU İŞ YAPILIRSA ARTI 500,000 LİK MAKİNA ALIMINDA DİREK İNŞAAT DEMİRİ ÜRETİMİDE OLUR HEMDE BAĞIMSIZ BİR ŞEKİLDE HERŞEYİ KENDİNİZ YAPARAK.

NE KADAR İLGİNİZİ ÇEKER BİLMEM AMA BUDA BENİM FİKRİMDİ.EĞER BU İŞİ YAPARSANIZ BENDE YANINIZDA OLMAK İSTERİM.
İYİ GÜNLER.

Yerleşim Türkiye / HatayMeslek Esnaf
Yeni Üye54 yazı
mrb.iyi günler
Biz Türkiyede ilkdefa ürüetilen hazır içeceğin toptan ege bölge bayisiyiz,ürünün müthiş pazar ı var ve müthişde talebi oluştu çok pratik oluşundan dolayı düşünürseniz detaylı bilgi için görüşebiliriz.
tel.0544 3224676
msn.ibrahimtopac45@mynet.com
(ayrıca okadar sermayeye de gerek yok)

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Gyda
Yeni Üye68 yazı
merhaba ahmet bey eger saka yapmıyorsanız bende projemızden bahsetmek isterim. sızın nezdınızde dıger yatırımcılarada bu cagrım. benım 2 erkek kardesım var allah bagıslarsa benım kucugum 87 yılında itü elektırık muhendıslıgını bıtırdı o devırlerde uzaya gıder gıbı bır ucak bıletı ve 1000usa harclıkla ya hepe ya hıce gıttı sukur basardı .uzun yıllardır emlak ıslerı ıle ugrasıyor. yasadıgı sehır san -fransko ama amerıkanın degısık eyaletlerınde gayrımenkulleri var. bılıyorsunuz su an amerıkada bır kırız var bu da sıcak parası olana buyuk fırsatlarıda sunuyor. kardesım bu fırsatlardan artık kendı mılletınınde faydalanmasını ıstıyor. unuversteler kentı olan Detroit yakınında Toledo şehrinde 2 adet merkezde dort yol agzında karsılılı 2 kosesınde bırı 17 kat dıgerı 15 katlı binanın renovasyonu dışının ve taşıyıcılarının korunarak içinde yeni kullanıma yönelik yapılacak 50m2’lik stüdyo daireler halıne getırecek kat karsılıgı cıddı mutayit ve yatırımcı aranıyor. bu ıkı bınanın altları dukkan . her kat 1400 m2 dır.bu bınalarda otel. kumarhane lokanta ogrencı yurdu kıralama vs. her turlu fıkre acıgız teklıfler degerlenecektır.kendıne guvenen baba yıgılere seslenıyorum buyrun er meydanına.
patik

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Yeni Üye68 yazı
bu tur projelere para yatıranlar yesıl kart aılesı ıle alma hakkı kazanıyor.ıstersenız bıreysel ıstersenız kendı arkadas gurubunuzla katılabılırsınız bu projeye.ıstersenız daıre satısı yapabılırsınız .ıster bellı bır pesınat ve dıgerıne amerıkan kredısı ver evını kıraya kendını odesın.yada dıyorsunkı bende nakıt yok ama turkıyede gayrimenkullerim var tamam bız onada varız bılırkısı ıkı tarafında degerını tesbıt eder karsılıklı takasada varız. daırelerın degerı katlarına vede m2 sıne gore belırlenecek 125 bın usa---350 bın usa arası degısecek.yanı ıst normal bır daıre parasına.isteyene ıstedıgı m2 daırede yapılacak alımdan 6 ay sonra teslım edılecek.ha bıde dersenızkı ben burdan daıre almam ıcın cocugumu Toledoda unuversıteye gırmesı gerekıyor bu sartımı yerıne getırkı daırenı alayım de onada tamam ıstedıgın unuversıteye cocugunun yerlesmıs bıl. bu bınaları gorup ıncelemek ısteyenlere e-mailim... patikstore@hotmail.com tel ..0535 816 61 93.
patik

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Üye101 yazı
bence tavuk çiftliği kurun son 2 yıldır parayı nereye koyacaklarını şaşırdı üreticiler...........
ticaret cesaret,tecrübe,riks demek.......

Yerleşim Türkiye / AfyonkarahisarMeslek Ticaret
Yeni Üye2 yazı
merhaba ahmet bey ben aslan kazakistanlı yım ist de yaşıyorum kazakistanla iş yapmak isterseniz bir işteklifim olur her turlu yardımcı olabilirim 6 ayda yatırımnız geri dönecektir sonrası + olacak bir iş imkanı ilgilenir seniz 0535/585/56/74

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek
Yeni Üye44 yazı
Selam Arkadaşım,

Şu sıralar Erbil'de Açılan AVM'de Türk markaları çok iyi cirolar yapıyor. Türkiyede Tekstilde Önde gelen markalarda uzun yıllar mağazalar koordinatörlüğü yaptım. Şu sıralarda Erbil 'de Toptan yada Mağaza açmak istiyorum. Erbil de yaşayan veya Türkiyeden Yatırım yapmak isteyen Yatırımcılarla. İrtibat Kurmak istiyorum. Çalıştığım Türkiyedeki Firmalar(Mudo,Nike,Damat-Tween)
Bilgilerinize
zerlan

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Hazyr giyim
Yeni Üye4 yazı
Size özel mesaj gönderdim, fakat gitmedi sanırım. Benim projem için 130bin$-170bin$ yeterli. Mesajımı buraya kopyalıyorum:

Merhabalar,

3D oyunlarla ilgilenen yazılım mühendisiyim. Başlangıçta PC üzerinde DirectX kullanarak oyun üreten bir yazılım firması kurmak istiyorum. Her yıl milyarlarca $ yatırılan bu sektörün ülkemizde olmaması üzücü ama aynı zamanda bir fırsat. Kurulacak 3d oyun şirketi 5 yıl sonra ülkenin öncü firması olacaktır. Başlangıç sermayesi yıllık 200bin TL - 300bin TL olabilir. Buna 5 kişilik bir ekibin maaşlarından kiraya ve diğer giderlere kadar herşey dahil.

Kabaca gelir hesabı yaparsak:
Sadece Türkiye pazarını hedeflersek ülkemizde kişi sayısı: 80milyon
Pazarın %10'u oynasa: 8milyon
Oyun oynayanların %5'i çalışan kesim olsa: 400bin
Çalışan kesimin %5'i oyunumuzu satın alsa: 20bin

Şimdi oyunumuzu 10TL gibi cüzi bir fiyattan satışa sunsak: 20bin kişi * 10TL = 200bin TL
Yani kuruluşta harcadığımız paraya denk bir gelir elde etme şansımız var. Bunun yanı sıra yapılacak oyun Avrupaya'da hitap ediyorsa o zaman kazanç artacaktır.

Şu an 2 3D tasarımcı arkadaş ve 1 ses/müzik efekleri ile ilgilenen arkadaşla kendi çapımızda işten arta kalan zamanda proje geliştiriyoruz. Ama satılabilir profesyonel oyunlar için tam zamanlı çalışmalar yapmamız lazım, bu nedenle hepimizin mevcut işlerimizi bırakıp bir arada tek amaca yönelik çalışması gerekiyor, bunun için şirket kurmalıyız, şirlet için sermayemizin olması lazım.

Eğer bu tip bir yatırımla ilgileniyorsanız detaylar için bana mcanaltigul -at- gmail -.- com adresinden ulaşabilirsiniz.

Teşekkür ederim.

M. Can Altıgül
MCA

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye6 yazı
Selamlar,
ben size hiç yorulmadan sadece kasa başında oturarak para kazanabileceğiniz bir iş önermek istiyorum. İstanbulda ,çevresinde avm açılma imkanı olmayan yani bulunduğu bölgede tek olacak olan ve önümüzdeki eylül ayında açılacak olan bir avm de 700 metrekarelik bir çocuk eğlence merkezi işini tavsiye ederim.AVM deki alanın kiralanması işi bana ait olacak.350 milyarlık bir ön yatırımdan sonra bu merkez hem kendini amorti edecek hem de geriye kalan taksitlerini ödeyecek.Böylece siz de yağmur yağdı mallar çürüdü veya yağmur yağmadı mallar kurudu demeyeceksiniz.Her sezon elinizdeki ürünü hangi ülkeye ihraç edeyim diye kara kara düşünmeyeceksiniz. Hem elinizdeki sermayeyi tüketmemiş hem de oldukça karlı bir işe yatırım yapmış olacaksınız.Çünkü asıl yatırım kadına ve çocuklara yapılan yatırımdır. Burada ikisine de yatırım yapmış oluyorsunuz.Çocuğun sıkıntısından kurtulmak isteyen hanımlar soluğu burada alacaklar..Eğer ilgilenirseniz mailim yusufbudak75@gmail.com
Sağlıcakla kalın..

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Kamu sektörü
Yeni Üye12 yazı
Biz fikirlerimizi sunacağız, siz bakacaksınız beğenirseniz parasını vereceksiniz! Oda güzel!

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye5 yazı
İyi günler,

Benim yazılım sektöründe bir kaç projem var. sizinle görüşmek isterim. Bana bu paranın %0,1 ini verseniz işimi görecek.
msn adresim:emehmet@hotmail.com
facebook:ermehmet
kahkaha

Yerleşim Türkiye / YalovaMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye152 yazı
Arkadaşlar para sözkonusu olunca adamlara cevaplar arka arkaya geliyor ..Senin küçük yatırımcılara ayırdığın rakam 2milyon dolar mı? bence bu küçük yatırımcı için falan deil..Yazı yazmışsın ama hiç inandırıcı deil ama inananlar var tabi..Bi kere danışmanlık yapıyorsun ve 2milyon doların var geliyorsun internetten arıyosun..Sen danışılacak adamsın danışmansın yokmu cevrende ? Birde küçük yatırımcı arıyorum demişin yatırımcı arıyorsun dikkat et..Adammı yatıracak senmi yatıracaksın??
http://www.tasarrufuzmani.com Z.Berrin
Üç şey fesat ve yıkım sebebidir:
1-Helalden kazanmama.
2-İstenilen ve doğru yere harcamama.
3-Yasaklanan yerlere harcamadır

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis
Yeni Üye12 yazı
Mystone'a katılıyorum....

Mesaj yazıpta prim vermeyin arkadaşlar. Dünyada yok böyle birşey. Yönetim izin vermemeli bu tip mesajlara. Yada paranın varlığı ispatlanmalı.

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye2 yazı
VALLAHI KARDESIM BIRAZ SUKRET SADAKANI VER YALAN DUNYA BOS KIME KALMIŞ MULK VERENDE ALALNDA O YARATANDIR.ISDEMEM OKADAR PARAM OLMASINI.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Serbest meslek
Yeni Üye8 yazı
hahahaah 1 deli bi kuyuya 1 taş atmış 40 akıllı çıkaramamış, kıssadan hisse :) anlayana...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye25 yazı
bende cok ciddi ve cok guzel proceler var isterseniz goruselim. jetigen7@hotmail.com
jetigen

Yerleşim Kyrgyzistan / BishkekMeslek Ythalat / Yhracat
Üye100 yazı
Selamlar,

Bizler dünyada patentleri yeni alınmış fakat ülkemizde olmayan ürünleri araştırıyoruz. Şu an elimizde yaklaşık 50 tane ürün ve proje var. Sizlere bunlarla ilgili bir sunum yapmak isteriz. İlgilenirseniz mail ve msn adresim: umitayaz7@hotmail.com
Saygılarımızla.......

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Tekstil
Yeni Üye33 yazı
gel senle kumdan kale yapalım biz !!!!!!!!!!!!!!!!!
Beklenen gün gelicekse , çekilen çile kutsaldır.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Turizm
Üye906 yazı
adam danısman danısacak adam arıyor ayrıca cevap yazmaya bile tenezzul etmiyor ordan 2 milyon degıl 20000 borç verde işimizi görelim.
miagayrimenkul.net

Yerleşim Türkiye / Bursa GürcistanMeslek Emlakçy
Yeni Üye52 yazı
Merhabalar,

Bu tarz yemlere umarım burda kimse atlamayacaktır diye düşünüyorum.!!!

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye41 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - akinselcuk
Money talks.

Yes, money just talks :)
Almadan önce bizi arayın...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Üye126 yazı
2 milyon doların 1 milyonunu benim hesabıma yatır, bir kaç sene unut parayı, sonra para katlanırsa bir kısmını geri veririm, yok katlanmazsa 1 milyon için teşekkür ederim.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye4 yazı
kardeş gel benim su fabrikası konusunda deneyimim var güney ve iç anadoluda damacana su içilmesi başladı. şimdi aklına çok firma var ben onlarla kapışamam diyeceksin ama firmaların çoğounluğu yüzde 60 dan fazlası sırf istanbul izmir ve aydın için üretim tyapıyo biz bu bölgelere daha sonra girecez eğer antlaşırsak ve yüzde 90 nına yakını nakliyeci tutuyor biz ise düşükde olsa tır kamyon alacaz ucuzundan ve nakliyeyi biz yapacaz aslında bu işi yaparsak çok hatta hiç bir şey kaybetmeyecen. diyelim ki tutmadı ki imkansız şimdiye kadar yaptığım tüm işler çok başarılı referans verebilirim. hatta bir gün gider gezeriz tutmadımı
tırın olcaka satılır zarar yok
fabrikan olacak zarar yok
tarlan olacak zarar yok şu gün bir su tarlasının dönümü 50000 ediyor
yani kaybetsen kaybetsen 50000 kaymedersin şuanda çok süper bir su arsası var
birde senin sermayende çok bu süper bir fabrika yaparız proje benden para senden

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Yöneticilik
Yeni Üye1 yazı
merhaba sayin Ahmet,ukraynada yashiyorum,genish imkanlarim var. burda size bir kach biznes plan teklifinde buluna bilirim.
1. eski sovetler birliyine dahil olan ulkeler ichinde chok iyi bir site kuruldu - odnoklassniki.ru-diye tercumesi sinifarkadashim-diye. chok da iyi tuttu. son 5 yilda milyonlarca abonesi var. onun gibi bir site yapmayi dushunuyorum,siteyi kurucak adamlarim var. bunun gibi derke arkadash bulma-evlenme siteleri gibi ama 15-ulkeyi ahate edicek.
ve ya turkiyedeki sebetim nokta com-gibi bir kach site,bunun gibi bir kach teklifim var.
merak ediyorsaniz sizinle gorushe bilirim.+380 93 919 08 08

Yerleşim Ukrayna / KiyevMeslek Ticaret
Yeni Üye16 yazı
Sayın Ceylan Ahmet...

Koniks.com internet Sayfasından gördüğümüz ve okuduğumuza göre, amacınız; geçmişten bugüne belli bir sermaye birikiminiz ve geçmişten bugüne kendi yaşadıklarınız tecrübeleriniz ile birlikte, bugün başka insanlarlada, hayatın size sunmuş olduğu imkanları ve desteği paylaşmak.

Bu nedenle, bizde bu yazınıza kısaca bilgi iletmek ve bazı teknolojik proje düşüncelerimizi sizinle paylaşmak isteriz.

Dünya Genelinde hızla büyüyen "VOIP" (Voice over Internet Protocol) Sektöründe ve "GSM- SIM Kart" Mobil iletişim Cihazları konusunda "SIM-Kartsız Cep Telefonları" projesi ve ürünleri üzerinde uluslararası teknolojik "Ar-Ge" altyapı çalışması gerçekleştirdik (2006'dan bugüne kadar) ve kendi imkanlarımız değerinde işbu VOIP Sistemleri ile SIM Kartsız Cep Telefonlarının ön AR-Ge çalışmasını bitirerek, bundan sonraki gerektiren teknolojik sistemlerimizin ve ürünlerimizin marka tescillerine, tasarım tescillerine, imalat üretimine, ithalat ve ihracat pazarına yönelik ileri çlışmalarımızı daha başarılı ve daha yoğun bir biçimde ilerletmek için tabiiki belli bir maddi bütçeye ve manevi desteğe çok ihtiyacımız var.

O yüzden, eğer sizde arz ve niyet ederseniz, yukarıdaki bu konularımızda sizinle bir görüşme talep ediyoruz.

Eğer şayet, sizde bunu ister, proje fikirlerimizi beğenir ve bugüne kadar yoğun çalışmalarımızdan elde etmiş olduğumuz bir çok faydalı teknolojik projelerimizde bizimle beraber müşterek, ortkça çalışmak ve destekte bulunmak isterseniz (ayriyeten daha detaylı özel belge ve bilgiler dikkatinize sunabiliriz), lütfen çekinmeden bizimle irtibat geçin.

Bize ulaşmak için: info@makromans.com,
Tel.: 0212-2104431,
MAKROMANS Group,
Web-URL: www.makromans.com

Bize göstereceğiniz ilgiye şimdiden teşekkür eder ve ileri çalışmalarımızı ümit ederiz.

Saygılarımızla

Yerleşim Kazakistan / Almaty Veya Di?er San. ?ehirleriMeslek Ymalat
Üye1091 yazı
BENZİNLİK KISA VE NET.

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Tekstil