Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Şahıs İşletmesi Ünvanlar Hakkında. .

BaşlatanalyansTarih09/12/2009 13:06:53Yorum4

İlk mesaj
Yeni Üye70 yazı
şahıs işletmesi açacağım..işin açıkçası bu ilerden fazla anlamıyorum ama öğrenende anne karnında öğrenmiyor.

Şahıs işletmesinde isim soy isim ünvanda geçiyor.. geçen bizim kömürcünün kaşesinde gördüm..mesut ticaret en üstte
Allta isim soyisim adres vs...

Anladığım kadarıyla bi tane ünvan alabiliyoruz örnek toprak ticaret....

Peki ben bunu toprak dış ticaret yapabilirmiyim..hangi konuda faaliyet gösterdiğimin bi önemi varmı..ünvanım bu olabilirmi..

Ekstradan kart ve broşür bastırıp başka işlerdede faaliyet gösterip iş yapabilirmiyim.zaten faturam bi tane olacak kesilecek olan fatura bi yerden kesilecek...

Örnek elektronik alıp satacam karta toprak elektronik market

Ev satacam ekomik emlak gibi ayrı kartlar bastırıp gene tkendi faturamdan bunları yüreütebilirmiyim ne demek istediğimi inşallah anlamışsınızdır zamanım kı9sıtlı hızlı yazdım kusuruma bakmayın ..şimdiden teşekkürler.
askere dokunma hekime elleme eczacıya karışma yargıdan elini çek yök e karışma ona elleme buna dokunma ak parti niye hükümet oldu kardesim .

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Emniyet görevlisi
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
4 yorum
Üye906 yazı
arkadasım sıkma kendını muhasebecıne gıtsene burada aramana gerek yok resmı olan muhasebeye gıdıp öğrenmen
miagayrimenkul.net

Yerleşim Türkiye / Bursa GürcistanMeslek Emlakçy
Yeni Üye7 yazı
faaliyet alanları bölümünde muhasebecine yapacağın işleri bildirmen süretiyle aynı faturayı istediğin işlere kesebilir ve istediğin ünvanda kart bastırabilirsin.

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Mimar
Üye155 yazı

maliyeye bildirdiğin faliye dışında bişe yapamassın mesela kömür alıp satıcam dersen ev alıp satamassın ama pazarlama yapıcam dersen belirrli bi ürün yada faliyet belirtmessen yapabilirsin burda nekadar anlatılsa bişe anlmassın kafan hep karışır sonuc ta bi resmi muhasebecin olucak o seni yönlendiricek bu soruyu ona sorarsan daha detaylı ve kesin cevap alabilirsin işlerinde şimdiden basarılar bol kazançlar
insallah bi gün banada bi iş yeri acmak nasip olur

Yerleşim Türkiye / OrduMeslek Muhasebe
Yeni Üye24 yazı
Muhasebecinize söylediğiniz takdirde ek faaliyet dilekçesi vererek faaliyet alanınızı genişletebilirsiniz.Gıda diye başlamışsınızdır ama hediyelik ürün satışı yakalarsınız bir dilekçeyle gıda+hediyelik züccaciye olur.Faaliyet sınırlaması yok.Fakat Dış Ticaret çok farklı bir konu.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret