Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Yapılacak Pazaara Ortak Aranıyor

BaşlatanacanpolatTarih09/12/2009 12:20:17Yorum11

İlk mesaj
Yeni Üye53 yazı
İçinde 40 civarında stanttın oldugu ve her standa değişik ürünler satılan yer açmak istiyorum. ankarada limon bazaar ve dünya baazar gibi. Açmak istediğim il bilecik. Girişi 120m2 ve bodrumu 240 m2 olan bir mağaza buldum, konumuda fene değil. kirası 3250 TL. . şehir merkezi dar bir alana sıkışmış ve genişleme durumu zor, kiralar pahalı. Bileciğe göre biraz adapte etmek gerekiyor işi. çünkü burada sadece gençliğe hitap etmek yetmeye bilir. Ayrıca bilecikte insanların gezip alışveriş yapacağı bir alışveriş merkezide yok.

Burada bu işin tutup tutmayacagı ve işin nasıl olması gerktiği hakkında görüş düşünce ve önerilerineze ihtiyacım var arkadaşlar. Şimdiden Katkısı olan arkadaşlara çok teşekkür ederim.Saygılar.

Ek Not: Kiralık dükkan sahibiyle yapılan görüşmede kira 2500 TL indirilmiştir. Yaptığımız araştırma ve incelemde İşin riskini enaza indirmek için başlangıç sermayesinin yükseltilmesinin şart olduğu ortaya çıkmıştır. Bu bağlamda yatırımcı ortağa ihtiyaç duyulmuştur. ilgilenen arkadaşlara ortaklık şartları ve detaylar verilecektir.

Yerleşim TürkiyeMeslek Yöneticilik
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
11 yorum
Yeni Üye21 yazı
kardeşim ben sana istanbuldan uygun ürün temin ederim, yurdışı bağlantılarım var.
ama önemli olan yerin konumu. bilecik merkezi biliyorum.
1111

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yleti?imci
Üye115 yazı
Sy.Acan polat bilecik zor bir şehirdir ilk acılan işyeri ilk 6 ay iyigider sonra düşüş başlar ve bu arada kira çok yüksek.
İşi iyi planlaman gerekir ve 360 m2 alanın dekoru ve dizayn ı çok önemli.Şimdiden başarılar dilerim.
Kozmetik kimya ürütimi ve pazarlama..kuaför ve güzelliksalonu işletmesi

http://www.diloksakozmetik.com
http://www.proximo.com.tr
info@diloksakozmetik.com

Yerleşim Türkiye / BilecikMeslek Ymalat
Üye2311 yazı

ALAN GENİŞLEDİKÇE MALİYET DİZAYN İÇERİ KOYACAĞIN MAL MİKTARI ARTAR, ARTI KİRA ANTALYA YA GÖRE BİLE ÇOK PAHALI ...BENCE BU KRİZ ZAMANI İÇİN ÇOK BÜYÜK RİSK ,ZİRA ESNAFTA CİROLARDA ÇOK CİDDİ DÜŞÜŞLER VARKEN, KARDEŞ BENCE VAZGEÇ DERİM,SAYGILARIMLA..

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye53 yazı
öncelikle düşüncelerini belirten arkadaşlara sonsuz teşekkürler.
- Sayın girişimci1 ben burada ürün satmayacagım. stantları kiralayacagım.(ama hangi tür ürünleri sağlayacagınızı bana mail atarsanız satıcı arkadaşları size yönlendiririm anlaşıp anlaşmamak aranızda olur)
- Sayın Dilaver Bey söylediğiniz noktalar son derece doğru ve bunları çok dikkate alacagım. (ayrıca bilecikte yaşıyorsunuz anladığım kadarıyla. İsterseniz ve müsaitseniz sizle tanışmak ve detaylı fikirleriniz almak isterim)
-Sevgili Dostum Metin Bey söylediğin riskleri nasıl minimize ederim diye ugraşıyorum.
bizim projede esnaf olacak arkadaşlara sunacagımız:
75 TL haftalığa karşı
*7-8 m2 stant alanı (stantı kendi dizayn edecek)
*ısınma
*elektirik
*güvenlik
*sigorta
*2000TL aylık reklam tanım gideri
ayrıca
*muhasebe, stant ve yazarkasa vs. giderleri toplu fiyat alarak daha uygun fiyata temin etmelerinin sağlanması gibi.

aklıma bunlar geldi . sizlerin ekleyebileceği var mı?

Üye102 yazı
valla projen cok guzel burda kımsenın aklında ıhtıyacın yok sankı.tabı bılecık kucuk bıyer 4 yıl once bulunmustum .gıdebılecek cafe bıle yoktu ama sımdı nasıl fıkrım yok.dukkanın 50 m2 sını asker urunlerıne ayır derım zıra askerden baska bı potansıyel yok gıbı geldı.saygılarımla
herkes nasibini yer

Yerleşim Türkiye / U?akMeslek Ö?retmen
Yeni Üye36 yazı
fikriniz için size yardımcı olma konusunda bence fikriniz yada projeniz iyi gibi fakat çok iyi araştırma yapmanız gerekir Bilecik yolunun değişmesini de zararı var mı düşün.Senin bu işinin Bilecik için en avantajlı yeri zamanı az olan kişiler için olabilir asker, öğreci , ilçelerden gelen kişiler için iyi olabilir. yapacağın bu işin bence en önemli unsuru yeri (konumu) ayrıca bu stantların bence ayrı kişiler olması ileriye dönük risk olabilir. birinin başarısı yada başarısızlığı tüm standları etki edebilirmi? düşün anladığım kadarıyla epeyce bir hazırlık aşaması yapmışsın yapmaada devam et
"sormaz ki bilsin,
sorsa bilirdi.
bilmez ki sorsun,
bilse sorardi."

Yerleşim Türkiye / BilecikMeslek Memur
Yeni Üye4 yazı
arkadaşım önceilkle bileciği iyi bilen biri olarak kiranın çok yüksek olduğunu düşünüyorum.tam merkezdeyse olabilir.
fakat biliyorsunki bilecik küçük bir il ve eskişehirede çok yakın aynı bozüyük de olduğu gibi müşteri (yani parası olan)eskişehire kaçıyor.
bilecik'de sadece hafta sonu askerin çıktığında yoğun bir sirkülasyon oluyor onun haricinde çarşı içinde bile yoğunluk az.
bence yapacağın işin tüm eksilerini düşün daha sonra hayal kırıklığına uğrama.

Yerleşim Türkiye / BilecikMeslek Esnaf
Üye105 yazı
üniversiteyi bilecek te okumuş biri olarak bu iş fikrine tamamen karşıyım.

birilerinin hevesini kırmayı ya da kötülemeyi hiç istemem ama bilecikten hiç bir şey olmaz.

üstelik bildiğiniz gibi çevre yoluda artık aşağıdan geçiyor kimse şihir merkezine uğramıyor böylece zaten ölü olan kent iyice ölü olmuş.

bence o yapacağın yatırımı 80 km doğuya kaydır ve her akıllı yatırımcı gibi iş firkini eskişehirde gerçekleştir.

tabiki bu benim düşüncem umarım her şey istediğin gibi olur

Yerleşim Türkiye / Eski?ehirMeslek Ö?retmen
Üye782 yazı
Bilecik Perakende ticareti olarak iş kurmak için ideal değil çünkü etrafındaki gelişmiş iller müşterileri oralara çekiyor..Bu büyük şehirlerde açılan büyük iş merkezleri insanları kendine çekmek için daha cazip çünkü çeşitler,seçenekler daha çoktur..Giyim sektörü Eski şehirdedir özellikle Sararın orda olması büyük markaların orda kurulmasına neden olmuştur insanlarıda kendine çeken alan oluşturmuştur..Bursadada Mobilya sektörü çok gelişmiştir.
Bursa ve Eskişehirin olması ve bu şehirlerin devamlı gelişmesi çeşitliliğini artırması Bileciği etkilemiştir..
Bileciğinde bir çok kaynakları var o kaynakları kullanarak iş yapılır..Bilecik Mermeri ve bir çok madensel kaynaklar var..Bozüyükte bir sürü fabrikalar var..Bozüyüğün Dodurga köyünde güzel kaynak ve memba suları var,Alabalık Çiftlikleri var..daha çok kaynaklarıda vardır onları değerlendirmek lazım..
insanların en hayırlısı insanlara faydası olandır.

Yerleşim Türkiye / Elazy?Meslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye53 yazı
konu kapanmıştır. ilginize teşekkür ederim