Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Kantinde Satılacak Ürünler. . .

Başlatanilker06cakarTarih09/12/2009 00:52:16Yorum6

İlk mesaj
Yeni Üye39 yazı
kantinde satılan klasik bakkal ürünleri,tost,çay,su,simit poğaça...vb. ürünler dışında başka satılabilecek ürünler aklınıza geliyorsa peylaşırsanız sevinirim.kantin işleten arkadaşlarlada ilker06cakar@hotmail.com adresimden yazışabilirim....şimdiden teşekkürler...
ilker

Yerleşim Türkiye / BoluMeslek Gıda
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorum
Yeni Üye54 yazı
mrb.iyi günler
Biz Türkiyede ilkdefa ürüetilen hazır içeceğin toptan ege bölge bayisiyiz,ürünün müthiş pazar ı var ve müthişde talebi oluştu çok pratik oluşundan dolayı düşünürseniz detaylı bilgi için görüşebiliriz.
tel.0544 3224676
msn.ibrahimtopac45@mynet.com

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Gyda
Yeni Üye81 yazı
Telefon numaranızı gönderirseniz size yardımcı olmak isterim.Ortak yönlerimiz ve tecrübelerimiz hakkında paylaşımlarımız olabilir. İleti adresinizi kaydettim.

Tel.numaram 506 337 08 58

Verimli çalışmalar.Saygılarımla.

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ticaret
Üye2981 yazı

kantin derken , ilk öğrenim çocuklarının kantini mi ? üniversite kantini mi ?

çok farklı tüketim eğilimi olan kesim olması açısından zannederim bu konunun belirtilmesi gerekebilir.

Hatta her üniversite öğrencisinin bile tüketim eğilimi branşlara göre değişebilir.

fen , matematik okuyan genç ile ,,

sinema tiyatro , güzel sanatlar gibi branşların öğrencilerinin tüketim eğilimi de değişik olabilir diye düşünüyorum .
ismail karagülle

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Yeni Üye39 yazı
dershane kantini...ilk öğretimde var...lisede...üniversite hazırlıkta var. 550 öğrenci 40 personel kapasiteli...görüşleriniz için teşekkürler.
ilker

Yerleşim Türkiye / BoluMeslek Gyda
Yeni Üye49 yazı
Dershaneye soft dondurma makinesi satabilirseniz. Sonrasinda surekli olarak dondurma tozunu verebilirsiniz.
Soft dondurma makineleri ile ilgili olarak detayli bilgilere www.knh-trade.com web adresinden ulasabilirsiniz.

Yerleşim Türkiye / IzmirMeslek Ythalat / Yhracat