Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Size Özel Magnetler 1 Tl !resimli

BaşlatanAltan43Tarih07/12/2009 15:05:08Yorum9

İlk mesaj
Üye780 yazı
Özel üretim kütahya çinisi magnetler..

Klasik kütahya çini dekorlu ve ayetli çini magnet mevcuttur.

Kadife kutu içerisinde .. Kutunun kapagında yapıştırarak sergileyebilirsiniz.Kutu içi adeti 252 adet.

Kutu adet fiyatı 252 ürün için 250 tl

Strotaş

söve ,mimari restorasyon,dekoratif iç,dış mekan elemanları ve ısı yalıtım malzemeleri

Yerleşim Türkiye / KütahyaMeslek İmalat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
9 yorum
Üye780 yazı
Kadife kutu normalde 6 tl ama gönderim ücreti ve kadife kutu ücretide benden
Strotaş

söve ,mimari restorasyon,dekoratif iç,dış mekan elemanları ve ısı yalıtım malzemeleri

Yerleşim Türkiye / KütahyaMeslek Ymalat
Yeni Üye23 yazı
altan bey magnet lerden 500- 1000 arası almak istiyorum detaylar için 0532 703 29 51 nolu tlf arayınız. email:ahurevanraif@hotmail.com
KARDELEN ÇİÇEKLERİNİN BAHARI MÜJDELEDİĞİ GİBİ ASUDE BİR MEVSİM ELBET DOĞACAKTIR.

Yerleşim Türkiye / A?ryMeslek Esnaf
Üye780 yazı

Arkadaslar;

Magnetlere istediğiniz fotograf,firma logosu,amblem vb şeyleri uygulayabiliriz,promosyon olarak farklı bir ürün olarak cazip gelebilir.Koniks üyesi arkadaşlara tamamen size özel çalışmalı magnet yine 1 tl.. (adetli alımlar için geçerlidir
Strotaş

Yeni Üye1 yazı
Altan Bey bu magnetler çini plakalar değil mi ? Boyutları eni-boyu-kalınlığı-ağırlığı nedir ? Fiyat 1 TL ve aynı desenden 1000 adet sipariş edilebilir mi ?
Telefonla da görüşebiliriz, verebilirim.

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Emekli
Üye906 yazı
selam arkadasım yapmıs oldugunuz promosyon urunlerden num olarak resım gorme sansımız varmıdır ayrıca ebatları nedir bunların bilgi maili yollarsanız sevinirim..
miagayrimenkul.net

Yerleşim Türkiye / Bursa GürcistanMeslek Emlakçy
Üye780 yazı
Sn Necip Yesiltepe
Sn croket

tarafınıza konu ile ilgili mesaj gönderilmiştir
Strotaş

Yeni Üye1 yazı
altan bey magnetlerin 4-5 cm çapında yuvarlak olarak yapılma şansı var mı ? Olur ise fiyat alabilirmiyiz ve iletişim nasıl oluyor

Yerleşim Türkiye / KarabükMeslek Turizm
Yeni Üye91 yazı
satışlarınız devam ediyor ise ebat,resim ve fiyat bilgileri alabilirmiyim mesut.solaklar@gmail.com
mesut

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye780 yazı
güncel
Strotaş