Yıllarca reklam sektöründe çalışıp son 5 yıl boyuncada kendi reklam ajansını işletmiş biri olarak reklam ajansımı kapatıp perakende sektöründe olmayı hedefledim.belki biliyorsunuzdur reklam sektöründe satış yapmak ve bundan para kazanmak çok zordur buna rağmen ayaklarımın üzerinde durmayı başarmış bir nevi hayalleri pazarla**** para kazanmış biriyim,insan ilişkilerim son derece kuvvetli,satış yapma kabiliyetimde oldukça yuksekdir,ve ben bu özelliklerimi perakende sektöründe bir iş kurarak değerlendireyim istiyorum,istanbul bahçeşehirde yaşıyorum, ve nerede ne üzerine iş kurmalıyım bilemedim;bayan giyim;bay giyim;aksesuar;çanta ayakkabı,hediyelik eşya,kırtasiye,vs vs aklım yerinden çıkmak üzere.ofis işletmek başka birşeydir,içeriye destursuz tabelanızı gördüm katalog vb. bir iş yaptırmaya geldim diyerek giren olmaz ajans işinde,en azından bana hiç olmadı,hep müşterileri ben koşturdum,ben satış yapmak için çırpındım ve başardım.diyorum ya ben gerçekden ağzı laf yapan,işine hakim,verdiği sözün hakkını verip, hep en düzgün şekliyle müşterilerine hizmet vermiş birisi olarak dükkan sahibi olmak,ve kendi dükkanımda satış yapmak istiyorum,ve gerçekden semtimi, ve sektörümü seçemedim,bana yardımcı olun,ne bileyim nerede ne açılır,iş yaparmı,nerelerde ne iş açığı var;gerçekden akla ihtiyacım var,ve herkez gibi para kazanmaya.
Belki içinizde bayilik vermek isteyenlerde vardır,akla fikre önerilere,tekliflere açığım,2010 itibariyle bir işe başlayıp Ya Allah Bismillah demek isterim.
Değer verip yanıt yazan herkeze şimdiden teşekkürler,Allaha Yar ve yakın olun