Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Torba İthal Kömür (portakal Ve Ceviz)

BaşlatantrakyagroupTarih06/12/2009 13:15:15Yorum5

İlk mesaj
Yeni Üye20 yazı
Torba İthal Kömür (Portakal ve Ceviz)
İthal torba kömür alımı araştırması yapmaktayız. Bu nedenle tren veya gemi ile İstanbul veya Tekirdağ gümrük sonrası teslim ve aynı zamanda firmamız logolu olacak şekilde portakal ve ceviz ithal kömür alımı gerçekleştireceğiz.
Alım; geçici olmayıp, sürekli olacaktır.
Ukrayna vb. ülkelerde satışı yapabileceğini belirten firmalardan Ton fiyatları ve şartlarınızı beklemekteyiz.
mail: trakyagroup@hotmail.com
Her türlü gayrimenkul ve tarım arazileri, tarım ürünleri, tekstil ürünleri, sağlık ürünleri, alım satım ve yurt dışı ithalat, ihracat ürün tedarik ve satışı, bayilik organizasyonu ve tanıtım hizmetleri.

Yerleşim Türkiye / TekirdağMeslek İthalat / İhracat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Yeni Üye58 yazı
Almak istedğiniz tonajları ve nakliye şeklini belirtirseniz yardımcı olabilirim.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye20 yazı
İlk sevkiyatta 3000 ton, (ilerleyen aylarda da 4000 ton.)
Şehir olarak, belirttiğimiz gibi Tekirdağ veya İstanbul.
Her türlü gayrimenkul ve tarım arazileri, tarım ürünleri, tekstil ürünleri, sağlık ürünleri, alım satım ve yurt dışı ithalat, ihracat ürün tedarik ve satışı, bayilik organizasyonu ve tanıtım hizmetleri.

Yerleşim Türkiye / Tekirda?Meslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye58 yazı

Torba ayrı dökme ayrı mı olacak , Logolu torbalar ı siz mi tedarik edeceksiniz. ayrıntılı olarak mail adresime ya da özele yazarrmısınız. msn den de görüşebiliriz.
ceycfer@hotmail.com

Yeni Üye20 yazı
Yukarıda sorduğunuz soruya yanıt olarak;
*Torba olacak, logoya gelince, torbayı sanırım her üretici çalıştığı bir firmadan logo bastıralabilir.
Ancak, siz orjinal torbalı ve bizim logolu torba fiyatı da verebilirsiniz.
*Kalorisi yüksek olacak,
*Her iki gümrük işlemleri sonucu TR teslimi olacak.

Yerleşim Türkiye / Tekirda?Meslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye58 yazı
Sayın trakyagroup yarın ayrıntılı olarak ürün bilgi ve fiyatları, sertifika belge, kalori bilgileri vs. ayrıntılı olarak mail adresinze teklif olarak geçilecektir.
Buarada iletişim için telefon ve görüşeceğimiz kişi bilgilerini bildirirseniz seviniriz.
Saygılarımla,