İlk mesaj
Genel İlanlar
Mangal Kömürü Arıyorum
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
10 yorumN
Yeni Üye30 yazı
nazeray.14@gmail.com mail adresimdir detaylı talebinizi yollayabilirsiniz.
G
Üye105 yazı
M
Yeni Üye24 yazı
03/12/2009 : 20:49:05#3
Web sitesi
Alıntı
yerli yada ithal farketmiyor her ikiside mevcut.alım miktarını ve ambalaj şeklini yazarsanız net fiyat veririm.
T
Üye166 yazı
çok çalışmak lazııııım çoookkkk
M
Yeni Üye24 yazı
04/12/2009 : 09:54:51#5
Web sitesi
Alıntı
Bu sitede mangal kömürü arayan arkadaşlardan hiçbir şekilde kendisine geri dönüş yapılan oldu mu?alan demiyorum hani; fiyatı ne kadar? diye soran yada almıyorum,vazgeçtim veya ben aradığımı buldum gibi geri dönüş yapılan arkadaş varmı aramızda.
siteyi biraz araştırdımda birileri sürekli mangal kömürü arıyor ilgilenen herkes bilgi istiyor fakat ne hikmetse ses çıkmıyor.Aradan 3 gün geçiyor aynı şahıs ve şahıslar yine mangal kömürü arıyorum diye ilan açıyor.Cansıkıcı ve sitenin ciddiyetini bozan bir durum bence.
siteyi biraz araştırdımda birileri sürekli mangal kömürü arıyor ilgilenen herkes bilgi istiyor fakat ne hikmetse ses çıkmıyor.Aradan 3 gün geçiyor aynı şahıs ve şahıslar yine mangal kömürü arıyorum diye ilan açıyor.Cansıkıcı ve sitenin ciddiyetini bozan bir durum bence.
J
Üye324 yazı
04/12/2009 : 13:19:52#6
Web sitesi
Alıntı
merhaba mangal kömürü nakit 700tl uşak teslim
D
Yeni Üye21 yazı
syn marmaratedarik 15-20 ton kadar lazım mümkünde çuvallı olmalı
M
Yeni Üye24 yazı
04/12/2009 : 20:12:28#8
Web sitesi
Alıntı
Yerlide var ithal kömürde.Yeriniz neresi olursa olsun adrese teslim.10-20 kg lık çuvallar halinde yada isteğe bağlı küçük paketlerde mevcut.İthalde toz oranı %1 dir.Yerlide ise %8-10 arası.
Nakliye ve lojistik aşamasında da oluşacak tozları düşünürseniz ithal daha mantıklı.
İlgileniyorsanız info@marmaratedarik.com a mail atabilirsiniz fiyatları ve diğer şartları konuşuruz.
Nakliye ve lojistik aşamasında da oluşacak tozları düşünürseniz ithal daha mantıklı.
İlgileniyorsanız info@marmaratedarik.com a mail atabilirsiniz fiyatları ve diğer şartları konuşuruz.
A
Yeni Üye11 yazı
ithal mangal kömürü konusunda anlasabiliriz. miktar ve nereye teslim olacagini yazarsaniz fiyat verebiliriz. alaraticaret@hotmail.com
alara
J
Üye324 yazı
14/12/2009 : 08:58:27#10
Web sitesi
Alıntı
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz