Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Mangal Kömürü Arıyorum

Başlatandumlupinar_komurTarih01/12/2009 17:42:55Yorum10

İlk mesaj
Yeni Üye21 yazı
merhaba yerli ve ithal mangal kömürü arıyorum dumlupinarkomur@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Serbest meslek
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
10 yorum
Yeni Üye30 yazı
merhablar size mangal kömürü konusunda yardımcı olaiblirim.

nazeray.14@gmail.com mail adresimdir detaylı talebinizi yollayabilirsiniz.

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye24 yazı

yerli yada ithal farketmiyor her ikiside mevcut.alım miktarını ve ambalaj şeklini yazarsanız net fiyat veririm.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Üye166 yazı
istanbulda ısenız yardımcı olabılırım sıze catalca dan mangal kömuru getırebılırım
çok çalışmak lazııııım çoookkkk

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Ticaret
Yeni Üye24 yazı
Bu sitede mangal kömürü arayan arkadaşlardan hiçbir şekilde kendisine geri dönüş yapılan oldu mu?alan demiyorum hani; fiyatı ne kadar? diye soran yada almıyorum,vazgeçtim veya ben aradığımı buldum gibi geri dönüş yapılan arkadaş varmı aramızda.
siteyi biraz araştırdımda birileri sürekli mangal kömürü arıyor ilgilenen herkes bilgi istiyor fakat ne hikmetse ses çıkmıyor.Aradan 3 gün geçiyor aynı şahıs ve şahıslar yine mangal kömürü arıyorum diye ilan açıyor.Cansıkıcı ve sitenin ciddiyetini bozan bir durum bence.

Üye324 yazı
merhaba mangal kömürü nakit 700tl uşak teslim

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye24 yazı
Yerlide var ithal kömürde.Yeriniz neresi olursa olsun adrese teslim.10-20 kg lık çuvallar halinde yada isteğe bağlı küçük paketlerde mevcut.İthalde toz oranı %1 dir.Yerlide ise %8-10 arası.
Nakliye ve lojistik aşamasında da oluşacak tozları düşünürseniz ithal daha mantıklı.
İlgileniyorsanız info@marmaratedarik.com a mail atabilirsiniz fiyatları ve diğer şartları konuşuruz.

Yeni Üye11 yazı
ithal mangal kömürü konusunda anlasabiliriz. miktar ve nereye teslim olacagini yazarsaniz fiyat verebiliriz. alaraticaret@hotmail.com
alara

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Ythalat / Yhracat