Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Kazakistan Almaatadan İş Teklifi

BaşlatankaanozhanTarih01/12/2009 16:36:26Yorum2

İlk mesaj
Üye273 yazı
kazakistan almaatada 5 toptan mağazamız ve ülke genelinde toptancılarımız var. türkiyeden tekstil üst gurup bayan erkek ve ev giyimiyle alakalı imalat yapan ve istediimiz modelleri yapabilecek güçlü partnere ihtiyacımız var satış puroblemimiz yoktur yeterki istediimiz donelerde mal gönderilsin.imalat sizden satış bizden.çalışma şeklimiz haftalık ödeme açık hesap şeklindedir ciddi düşünen arkadaşları yerimizde misafir edebiliriz. amacımız bağcı dövmek deyil beraber iş yapmaktır. msn adresim ozhan.kaan@hotmail.com lütfen ciddi arkadaşlar irtibata geçsinler .tedarikçi deil imalatçılarla çalışabiliriz saygılar
merhaba arkadaşlar

Yerleşim Kazakistan / AlmaataMeslek Tekstil
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
2 yorum
Yeni Üye12 yazı
kendime ait penye pijama imalat atelyem var sizi ekledim eğer şartlarda anlaşabilirsek sizinle iş yapmak isterim görüşmek üzere

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Çevirmen
Üye438 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - kaanozhan
kazakistan almaatada 5 toptan mağazamız ve ülke genelinde toptancılarımız var. türkiyeden tekstil üst gurup bayan erkek ve ev giyimiyle alakalı imalat yapan ve istediimiz modelleri yapabilecek güçlü partnere ihtiyacımız var satış puroblemimiz yoktur yeterki istediimiz donelerde mal gönderilsin.imalat sizden satış bizden.çalışma şeklimiz haftalık ödeme açık hesap şeklindedir ciddi düşünen arkadaşları yerimizde misafir edebiliriz. amacımız bağcı dövmek deyil beraber iş yapmaktır. msn adresim ozhan.kaan@hotmail.com lütfen ciddi arkadaşlar irtibata geçsinler .tedarikçi deil imalatçılarla çalışabiliriz saygılar

Yurtdışında bu şekilde iş yaptığınızdan dolayı sizi tebrik ediyorum.İşlerinizde başarılar diliyorum.

Minik Dev Üretim ve Pazarlama
email:mdkerimg@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / Antalya Minik Dev Üretim Ve PazarlamaMeslek Saty? / Pazarlama