Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Seracılık Ve Hindi Üretimi

BaşlatanbeyefendibiriTarih25/11/2009 17:14:24Yorum4

İlk mesaj
Yeni Üye7 yazı
Merhabalar,
Siteye yeni üye oldum ve oldukça hoşuma gitti.
Birçok yazıyı okudum. İlginç fikirler ve öneriler var doğrusu.

Ben de bir konu hakkında bilgi ve fikirlerinizi almak istiyorum.
Şimdiden Teşekkürler.

Benim ilgilendiğim konu, Kendimize ait olan yaklaşık 4 dönümlük bir arazi üzerinde Seracılık ve Hindi üretmi.
Çok fazla sermayemiz olmamasına rağmen kendi imkanlarımızla ilk etapta amatörce bu işi yapmak , eğer olumlu sonuçlar alırsak işi büyütmek istiyoruz.
Bu işlerin incelikleri teknikleri hakkında bilgi sahibi olan arkadaşların değerli fikirlerine başvurmak istiyorum.
Bu işlerin riskleri varmıdır. yada varsa negibi risklerdir.
bu yetiştirdiğimiz ürünleri pazarlama konusunda sıkıntılar yaşarmıyım ya da nerelere pazarlayabilirim.

Şimdiden herkeze teşekkürler ve hayırlı işler diliyorum
Saygılarımla,
beyefendibiri

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
4 yorum
Yeni Üye25 yazı
MERHABA arkadaşım bence önce yapacağın işin pazarını bulmalısın derim benim bildiğim yaylatürk şirketi antalya/elmalıda tesislerde hindi üretiyor büyük marketlere istanbuldaki marketlere ve hotellere ve almanyaya gönderiyor şatışınıda kendi yapıyor ve nereye verirse versin faturasını kesiyor para kazanmasa bu tesisleri kurmaz size tavsiye edebileceğim şunu yapabilirsiniz yaylatürk irtibata gecebilirseniz hindileri üretim bu firmaya verebilirsiniz veya hindileri üretim hotel bölgesi de antalya bodrum veya marmaris alanya side bölgsinde fason gida işi yapan soğuk hava deposu olan temizlenmiş şeklinde firmaya verebilirsiniz ben size bu işin pazarını yazdım üretimde hakında bir bilgim yok ben antalyalıyım
belki hotele şatıs firmalarını da telil bulabilirim şunu unutmayınki biryerden başlamak gerekiyor tüm firmalar küçük gen bir bakmışlar dev olmuşlar hesabını kitabını iyi yap arkadaşım bir yerden başla derim

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Serbest meslek
Yeni Üye7 yazı
Tayylan arkadaşım ilgin için teşekkürler.
İlk etapta işin içine birden dalmak istemiyoruz ve amatörce başlamak istiyoruz. Pazarlama konusundaki tavsiyelerin için de teşekküreler.Bahsettiğin firma ile irtibata geçebileceğim telefon numaralarını biliyorsanız ve yazarsanız sevinirm.
saygılar,.
beyefendibiri

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Üye112 yazı
Degerli abim,

ben Almanyadan Iflas Makina ve Ürünler satis yapmak icin bu siteye kayit oldum benim Elimde Tavuk Ciftligi var Voll Otamatik ve Cok Cok uygun fiyatina dedimya benim alis gücüm 50% sizin Kariniz ve Ayrica Büyük bas Kücük bas hayvanlara göre Kesimhane Robotlari Fabrikalari var Ilginizi Cekerse sevinirim vaya siz Istediginizi systemi söyleyin ben Degerlindiririm.

saygilarimla
Sinan Yildiz

Yerleşim ALMANYA / MannheimMeslek Ticaret