İlk mesaj
Dış Ticaret
Fas Tunus Cezayir Makedonya Ülkeleriyle Çalışmak
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
55 yorumA
Üye101 yazı
ticaret cesaret,tecrübe,riks demek.......
K
Yeni Üye13 yazı
M
Yeni Üye81 yazı
Merhaba Rıdvan Bey..Bu konuda bir çalışma yapabiliriz.Ben de bursadayım gerekirse müsait olduğunuz bir zamanda görüşelim.İleti adresim mustafa2304@hotmail.com 506 337 08 58 Verimli çalışmalar.Saygılarımla..
K
Yeni Üye13 yazı
A
Yeni Üye41 yazı
25/11/2009 : 18:51:02#5
Web sitesi
Alıntı
başta çelikkapı olmak üzere her çeşit kapı ihracatı yapabiliriz
elsa çelik kapı ve metal sanayi http://www.elsa-celikkapi.com
arife güler kaftancı
genel müdür
elsa çelik kapı ve metal sanayi http://www.elsa-celikkapi.com
arife güler kaftancı
genel müdür
arife güler kaftancı
genel müdür
genel müdür
K
Yeni Üye13 yazı
bunları karşılıklı istişare ederek uygulama aşamasını görüşelim
M
Yeni Üye63 yazı
sizinle görüşmek ve tanışmak isterim bir kac ürünle ilgili ihracat yapabiliriz
M
Yeni Üye63 yazı
skaradamli06@gmail.com mail adresim
K
Yeni Üye7 yazı
merhaba ben fındık(kabuklu ve 500 kilonun üstü) ve bazı tekstil ürünleri pazarlaması yapabilirim.. Onun haricinde ilginç ürünlerin pazarlaması ve ülkenin gündemine,kültürüne,siyasi hayatına göre ürünleri size bulabilir ürünle ilgili araştırma ve geliştirme yaparak size sunabilirim.. düşünmenizi ve bana ulaşmanızı isterim.. kutukola007@hotmail
Bu arada ihtimaller üzerine değil gerçekçilik üzerine iş yapıyorum...
Bu arada ihtimaller üzerine değil gerçekçilik üzerine iş yapıyorum...
UĞUR SIRATAŞ
J
Üye324 yazı
01/12/2009 : 10:51:31#10
Web sitesi
Alıntı
A
Üye992 yazı
bu ulkelerden talep edilen nelerdir varsa talep bakabiliriz elimizdeki imkanlara.
V
Üye550 yazı
02/12/2009 : 22:15:46#12
Web sitesi
Alıntı
ben meyve üzerine çalısıyorum tropik meyvelerden kiwi var bende gonderebılırsek ırtıbata gecelım telım 05067222113 msn adresım enginberber77@hotmail.com bekliyorum cevabınızı..
T
Yeni Üye2 yazı
Merhabalar
İyi derecede fransızca biliyorum
Acaba tunus fas cezayır de nasıl maaslı bir iş bulabilirim..?
bilgi sahipleri varsa çok kısa cevap verirlerse sevınırım
internet dısında hangı fırmalar iş yapıyor mesela? mutlaka vardır çok firma...!
ilginiz için tşk ederım..
saygılarımla
tunç
İyi derecede fransızca biliyorum
Acaba tunus fas cezayır de nasıl maaslı bir iş bulabilirim..?
bilgi sahipleri varsa çok kısa cevap verirlerse sevınırım
internet dısında hangı fırmalar iş yapıyor mesela? mutlaka vardır çok firma...!
ilginiz için tşk ederım..
saygılarımla
tunç
Z
Yeni Üye6 yazı
sayın kosovalı fas ile gıda(bakliyat ,makarna ve meyve suyu)toptan satışı ve temizlik maddeleri satışı konusunda çalışabiliriz, nasıl bir yol takip edebiliriz mail adresim pasaziya@yahoo.com detaylı görüşebilirmiyiz.
N
Yeni Üye5 yazı
Naylon ve çöp poşeti imalatı yapan bir şirketimiz var. belediyelerle, hastanelerle anlaşma sağlayabilirseniz üretimini orada yapmak ya da buradan göndermek koşuluyla anlaşabiliriz.
A
Üye265 yazı
selamlar fas tunus cezayir bu ülkelerden ham deri geldiğini duymustum
bu konuyla alakalı yardımcı olursanız sevinirim.
Ham tuzlanmıs sıgır derisi fiyatları teslim sekilleriyle alakalı calısma yapabılırseniz almak isterim
gorusmek uzere..
bu konuyla alakalı yardımcı olursanız sevinirim.
Ham tuzlanmıs sıgır derisi fiyatları teslim sekilleriyle alakalı calısma yapabılırseniz almak isterim
gorusmek uzere..
S
Yeni Üye46 yazı
Fas tunus ve cezayırle bende ıs yapıyorum. oralarda tıcaret yapmak bayagı zor oluyor ozellıkle fransız yada italyan degılsenız. Burokratlar bıle korkuyorlar
K
Yeni Üye23 yazı
takı sektörü oralarda iş yapar mı ?
Ş
Yeni Üye20 yazı
mrb.iyi çalışmalar
kekik üretimi yapıyoruz %100 saf kekik aylık 30 ton verebilme kapasitemiz vardır,yurtdışında pazar arıyoruz müşteri olursa çalışalım
tel:0544 322 4676
kekik üretimi yapıyoruz %100 saf kekik aylık 30 ton verebilme kapasitemiz vardır,yurtdışında pazar arıyoruz müşteri olursa çalışalım
tel:0544 322 4676
T
Yeni Üye37 yazı
ahmet 2 kullanıcı isimli arkadaşta söylemiş ama ; şirketim de Buğday UNU konusunda tedarikçi olabilir. son günlerde sayın bakanımız Zafer ÇAĞLAYAN da bu konuda büyük çaba sarf ediyor. bağlantılarınız olursa e posta adresimiz ;
tosunlarun@gmail.com
tosunlarun@gmail.com
V
Üye550 yazı
19/11/2010 : 16:15:21#21
Web sitesi
Alıntı
arkadaslar mısır nısastası sırbıstandan daha ucuza trye mal edılecek ulke varmı.
K
Yeni Üye8 yazı
Merhaba arkadaşım eğer bitkisel ilaçlar konusunda bu ülkelerde çalışma yapmak istersen üniversitenin desteği ile 4.000 m2 lik fabrikamızda 70 çeşit ürünle alakalı görüşebiliriz ürünlerimiz şu anda Türkiye pazarında yerini almış bulunmakta irtibata geçmek isterseniz keremcan_yazirr@hotmail.com adresini eklemeniz veya keremcanyazir@gmail.com adresine mail atmanız yeterli.
ŞiFaLI BiTkİLeR
H
Üye356 yazı
hatuze iç vede dış ticaret
0 538 275 65 80
e-mail:hatuze@gmail.com
skpi:hsntarakci
msn :lennartcan@hotmail.de
0 538 275 65 80
e-mail:hatuze@gmail.com
skpi:hsntarakci
msn :lennartcan@hotmail.de
__HATUZE İÇ VE DIŞ TİCARET___
E-MAİL : hatuze@gmail.com / hasan@nimbusfood.com
GSM : +90 538 275 65 80 / 0532 152 93 05
www.nimbusfood.com
E-MAİL : hatuze@gmail.com / hasan@nimbusfood.com
GSM : +90 538 275 65 80 / 0532 152 93 05
www.nimbusfood.com
Ş
Yeni Üye1 yazı
26/11/2010 : 18:20:11#24
Web sitesi
Alıntı
merhabalar bizim ankara da mobilya imalathanemiz var yurt dışına mal vermek istiyoruz. ustalarımız bu işin erbabları. aylık 25 takım grup çıkarabiliriz bu işle ilgilenen arkadaşlar varsa benle irtibata geçebilir. amacım yurt dışında mağaza açmak değil ben sadece imalat tan payımı almak istiyorum senol_sormaz@hotmail.com
şenol
Ş
Yeni Üye42 yazı
27/11/2010 : 16:18:36#25
Web sitesi
Alıntı
triko üretim atölyemiz var toptan üretim yapıp göndermek istiyoruz
W
Yeni Üye95 yazı
Merhaba arkadaslar MAKEDONYA da is yapmak isteyen arkadaslara yada yasamak isteyen arkadaslar bizimle irtibata gecebilir. Çalışma izni, oturma izni cikarmak istiyorsaniz hemen irtibata gecebilirsiniz bizimle en kolay bir sekilde istediginiz izinleri cikartabiliriz. Sadece bize danismaniz yeterlidir. İs olanaklari ve ulke capindaki farkli calisma alanlari icin arastirmalarinizi yapar butun gereken bilgileri en net sekilde aktrabiliriz. Burokrasi ortaminda gerceklestirilen ve uzun zaman alan islerinizi daha cabuk ve kisa zamanda gerceklestirmek bizim isimizdir
İlgilenen arkadaslar lutfen irtibata gecsin. Herkese hayirli bol kazancli isler dilerim
Coskundkl@gmail.com
İlgilenen arkadaslar lutfen irtibata gecsin. Herkese hayirli bol kazancli isler dilerim
Coskundkl@gmail.com
Y
Yeni Üye1 yazı
ben kuaförüm makedonyada kuaförlük yapmak istiyorum 05457434707 numaram
macera
P
Yeni Üye8 yazı
selam arkadaşlar makedonya,ya ihracat yapan arkadaşlar varmı acaba ne tür mallar talep ediliyor teşekkürler.
A
Üye433 yazı
rıdvan bey o ülkelerde ;ısı yalıtım özellikli olup boya gibi rulo ile sürülebilen ,pasta kıvamında ve renkli olduğu için boya ihtiyacınıda karşılayan yeni nesil teknolojik bir yalıtım ürünü sizce tutarmı..?
ekvatora yakın olmaları açısından konutlar yazın ciddi manada sıcak oluyordur ve yaşam kalitesini etkiliyordur sanırım.
ilgi gösterirseniz
msnalfa@mail.com
mustafa sadık
ekvatora yakın olmaları açısından konutlar yazın ciddi manada sıcak oluyordur ve yaşam kalitesini etkiliyordur sanırım.
ilgi gösterirseniz
msnalfa@mail.com
mustafa sadık
B
Yeni Üye89 yazı
Selamlar,
İnşaat boyaları ve dekoratif duvar boyaları üretiyoruz, her türlü mantolama malzemeleri dahil olmak üzere....
İlgilenirseniz nherguven@yahoo.com
İnşaat boyaları ve dekoratif duvar boyaları üretiyoruz, her türlü mantolama malzemeleri dahil olmak üzere....
İlgilenirseniz nherguven@yahoo.com
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz