Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Yeni Pazar Ürün Başına % 200 - 350 Kar

BaşlatansunkalipTarih23/11/2009 18:04:09Yorum30

İlk mesaj
Üye100 yazı
Arkadaşlar poşet taşıyıcı ürünmüz 6-7 poşeti birden tek seferde kaldırıp kot cebine bile sığacak bu ürün poşetlerin dağılmasına, parmakların acımasına son veren bu ürünü sizlerlede paylaşmak istedim. Market ve Pazar alışverişlerinde vazgeçilmez olacak bu ürünü adetli olarak almak isteyen var ise yardımcı olabilirim. Birim fiyat nakliye hariç 0,45 TL + KDV Ürün ile ilgili yorumlarınızı da bekliyorum.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Sanayici
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
30 yorum
Üye100 yazı
merhaba adresi ekledik eklenmediyse msn adresimiz sunkalip@hotmail.com dur. Bilginize...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Sanayici
Üye100 yazı

.

Üye111 yazı
merhaba ben almak istiyorum sizin adresiniz ve en az alım ne kadar söyleye bilirmısınız
mail atbilirsınız saygılar.
yahyakorkut@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Üye100 yazı
Merhaba en az alım 200 adettir. İletişim bilgilerinizi info@sunkalip.com adresine atarsanız sizler ile irtibata geçilip
siparişlerinizin teslimat detayları ve bilgilendirmeside yapılacaktır veya sunkalip@hotmail.com adresinden de msn e ekleyip buradan da irtibat sağlayabiliriz.
İyi çalışmalar.

Üye100 yazı
.

Üye291 yazı
ürün hakkında detaylıca görüşmek istiyorum ,eklermisiniz>>onurtly@gmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Sigortacy
Yeni Üye37 yazı
bu ürün kaç kg taşıyabiliyor, aldıktan sonra poşet taktığımız yerlerin kırılmama garantisi varmı?

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Y?siz
Üye100 yazı
Merhaba ürün için he rkanca 6 kg taşımaktadır ve test edilmiştir. Toplamda 24 kg dır. Testler 8 kg lık ağırlıklarla yapılmıştır ama yinede
garanti edebilmek adına 6 kg olarak belirlenmiştir.

Üye292 yazı
Sayın Ssunkalıp;
Bu ürününüz tek çeşitmidir. Oval Kısmın alt iç tarafından yukarıya doğru daha geniş alınlı olarak üretiminiz var mı? ( Tek Kalıp mı Kullanıyorsunuz? ) ve serigraf baskıya uygun malzeme kullanılıyorsa çok iyi bir promosyon ürünü de olabilir.
Bahsettiğim gibi alt kısmı daha geniş olan modeliniz var mı?
Renk çeşitleri var mıdır?
Malzemesi Nedir? ( Bunu sadece Met. ve Malzeme müh. olduğum için meraktan soruyorum)
Teşekkürler.
Özelden bilgilendirirseniz sevinirim.
Fırtınalar kopuyorsa beyninde bir gün başaracaksın. Sadece adım at.
KARTPOSTAL İÇİN www.instagram.com/postcard_kartpostal
Pul, efemera, tarzıma göre eski koleksiyonlar ve eski ürünlerle ilgilenmekteyim.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis
Yeni Üye10 yazı
merhaba ben almak istiyorum sizin adresiniz ve en az alım ne kadar söyleye bilirmısınız
mail atabilirsınız saygılar. hakanozfaris@hotmail.com
hakan

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Di?er
Üye100 yazı
merhaba min. 200 adet alım yapılabiliyor. Birim fiyat nakliye hariç 0,45TL+KDV dir. Toptan alımlar için toptan alımının adedine göre tekrar konuşulabilir.
5.000 adete kadar fiyatımız geçerlidir.
Ürün üzerine serigraf logo baskısı yapılabilir ve tek kalıp kullanıyoruz. Tasarım tescillidir.

Üye100 yazı
Yerimiz Ramide dir. Sipariş için sunkalip@hotmail adreseinden de iletişime geçebilirsiniz.

Üye100 yazı
Merhaba başka yerler tarafından sizlere poşet taşıyıcı ile ilgili farklı görseller ve farklı fiyatlar atılıyor.
Konu ile ilgili tekrar hatırlatma yapıyorum ürünümüz tescillidir ve toplatma hakkına sahibiz. 1,5 senelik uğraşımız sonucu 28 12 2009 tarihi itibariyle Türk Patent Enstitüsü tarafından tescilimiz onaylanmıştır. Lütfen dikkate alınız. Ayrıca tescil ile ilgili ben sıkıntı duymam fiyatına bakarım diyorsanız fiyat karşılaştırmalarında fiyat farklarını da tekrar konuşabiliriz.

Üye100 yazı
.

Üye100 yazı
,

Üye100 yazı
merhaba min. 200 adet alım yapılabiliyor. Birim fiyat nakliye hariç 0,45TL+KDV dir. Toptan alımlar için toptan alımının adedine göre tekrar konuşulabilir.

Yeni Üye34 yazı
merhaba telefon numaranızı alabılıryım yada benverım ararmısnız daha once gormustum toptancı arıyordum ılk etap ıcın 500 adet ıstıyorum acıl donermsınız 05386184724
---e---

Yeni Üye34 yazı
acıl lazım demıstım ltfen donermsınız sıparıs vermek ıstıyorum
---e---

Yeni Üye79 yazı
sayın big name konuyla alakalı özel mesaj attım ilgilenirseniz mail adresim aksplastik@gmail.com
daha iyi yarınlar için yerli malı kullanın vede kullandırın

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Sanayici
Yeni Üye32 yazı
selam sun plastik
adres yada telefon no verirmisiniz.
ürün güzelmiş ben toptan istiyorum
fikret_avsar@hotmail.com

506 692 7636

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Üye515 yazı
ürün güzel ve işlevli.
ayrıca da çok ucuz.
Benim alanımda bir ihtiyaç olduğunda mutlaka size ulaşacağım

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Reklam
Üye144 yazı
selamaleykum arkadaş ben toptancıyım fiyatta gerekeni yaparsan baya yüklü mal alırız birde resim ve fiayat iyi çalışmalar. mahmut.oturakci@hotmail.com
mahmutrecep

Yerleşim Türkiye / ?anly UrfaMeslek Esnaf
Yeni Üye41 yazı
merhablar

iletişim bilgilerinizi gönderirseniz hem görüşmek hemde bir tavsiyede bulunmak istiyorum

iyi çalışmalar..

behcethamza@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Üye166 yazı
Merhaba poşet taşıyıcıyı çok beğendim almayı düşünüyorum istanbul içi ürünlerinizi görebileceğim bir yer var mı?

Eğer yoksa istanbul içinde kapıda ödeme ile kaç iş günü içerisinde elimize ulaşıyor ?

Yerleşim ALMANYAMeslek Bilgisayar-Bili?im