Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Tıbbi Sarf Malzemeleri Üzerine Çalışan Arkadaşlar

BaşlatanWolfTarih23/11/2009 16:20:25Yorum10

İlk mesaj
Yeni Üye88 yazı
Değerli Koniks üyeleri aramızda medikal sektörde hizmet veren arkadaşlarımız bulunuyorsa,, Tıbbi Sarf Malzemeleri konusunda çalışma ortamı oluşturabiliriz..
Medikal Sarf Malzemelerini üretimden temin ederek son kullanıcı ile buluşturabilecek sektörü iyi bilen arkadaşlara ürün yelpazemiz hakkında gerekli bilgiler verilecektir.....

Lütfen Sektörde faaliyet gösteren arkadaşlar yorumda bulunursa memnun olurum.. iyi günler bol kazançlar..

Diğer Koniks Yazılarımız:

http://www.koniks.com/topic.asp?TOPIC_ID=23706

http://www.koniks.com/topic.asp?TOPIC_ID=23511
Önce: Samimiyet,Dürüstlük ve Güven

Yerleşim Türkiye / TürkiyeMeslek Ticaret
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
10 yorum
Üye438 yazı
Ben galoş imalatçısıyım.Antalyada faaliyet göstermekteyiz.Bu konuda bir çalışma yapılırsa değerlendiririz.Antalyadan Selamlar Minik Dev Üretim ve Pazarlama

Yerleşim Türkiye / Antalya Minik Dev Üretim Ve PazarlamaMeslek Saty? / Pazarlama
Üye438 yazı
Sayın Mehmet Çöllü size bu siteyi vereyim www:galosdunyası.com ordan Gökhan Taşpınar la görüşün.Size maske konusunda yardımcı olurlar.Antalyadan Selamlar Minik DEv Üretim ve Pazarlama

Yerleşim Türkiye / Antalya Minik Dev Üretim Ve PazarlamaMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye88 yazı
Sitede medikal üzerine çalışan arkadaş yok galiba..

Yeni Üye24 yazı
üretim mi yapıyorsunuz?
biz istanbulda faaliyet gösteriyoruz kalabalık hastane pörtföyümüz bulunmakta eğer üretim yapıyorsanız detayları görüşebiliriz.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye88 yazı
Marmaratedarik;
Arkadaşım istanbulda faaliyet gösteren bir bayimiz mevcut.. ondan dolayı istanbula bayilik yada ürün veremiyoruz kusura bakmayın .. çalışma şeklini bilirsiniz iyi günler dilerim..

Diğer illerde tıbbi sarf malzemeleri alanında çalışma yapan arkadaşlara ürün tedariki sağlayabiliriz

Yeni Üye8 yazı
medikal kablo üretiyoruz ilgilenirseniz www.sentek.com.tr

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Sa?lyk hizmetleri