Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

295 Çeşit Temizlik Ürünü Üreticisiyiz. Kalite. . .

BaşlatanSKARTATarih23/11/2009 14:14:51Yorum10

İlk mesaj
Yeni Üye62 yazı
295 kalem endustiriyel, kişisel ve raf grubu temizlik ürünleri üretimi yapmaktayız.
Kalitesiz ürün isteyenler yazmasın lütfen.
Sürekli çalışılabilicek duzgun satıcılar ile çalışılır yanlızca.parti spot malları degil düzenli ve kaliteli ürünler. 15 yıllık üretim tecrubesi. her türlü 330ml den 30 a kadar ürün mevcut.Ayrıca toz gurubuda mevcuttur. İlgilenen ciddi alıcılar temasa geçsin.Ürünler daha çok otel,hastahane,okul,AVM lere yonelik endustriyel guruplardan anti bakteriyel dezenfektanlara kadar geniş spektrumludur.
iyi çalışmalar.
sefakarta@tetrakim.com

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek İthalat / İhracat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
10 yorum
Üye183 yazı
detaylı bir mail atarmısınız ayrıca ürünlerin resimleri varsa göndeririseniz seviniriz iyi çalışmalar.
nev_kap@windowslive.com
www.nevkaptarim.com.tr

Yerleşim Türkiye / Nev?ehirMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye62 yazı
Sayın Onze, nev_kap ve Mustafa2304 konu ile ilgili tarafınıza mail attım kontrol etmenizi rica ederim.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye62 yazı
[/URL]
%99,9 bakterileri öldürür. tamamen kendi üretimimiz olan susuz antibakteriyel el temizleme jeli %99,9 bakterileri öldürür.

Yeni Üye81 yazı
Sayın skarta bana iletniz ulaşmadı ? tekrardan gönderebilirseniz sevinirm. mustafa2304@hotmail.com

Sanırımyanlış adres gönderdiniz..Verimli çalışmalar.Saygılarımla.

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ticaret
Yeni Üye65 yazı
fiyat resim ve bilgi alabilirmiyim ??? manjo9@hotmail.com
ayinesi iştir, kişinin lafa bakılmaz
şahsın görünür rütbe - i aklı eserinde..

Yeni Üye74 yazı
merhaba benim dükkana hergün network ürünleri satmaya geliyorlar.katalog bırakıp gidiyorlar.hatır için birşeyler almaktan bunaltı geldi artık.satanların kendiside pek birşey kazanmıyor ama süslü katologlarla firmalar mallarını sattırıyorlar.sizde süslü bir katalog gönderin.bende sizin ürününüzü tavsiye edeyim.güzel bir katalogunuz olursa hanımlar katalogun gösterişi hatırına yüzde 5-10 gibi bir karla bile satış yaparlar. Bu benim fikrim,degerlendirme sizin.hayırlı işler.

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Esnaf