Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Ticaret Yapmak İstiyorum

BaşlatanaluzuTarih22/11/2009 17:43:23Yorum1

İlk mesaj
Yeni Üye18 yazı
BEN ASLINDA HİZMET SEKTÖRÜNDE UZUN YILLARDIR CALISMAM SONUCUNDA KENDI ISIMIN PATRONU OLDUM VE SU ANDA GERCEKTEN IYI BIR ISLETMEM VAR.AMA BENIM SORUNUM SU BAZI ZAMAN GELIYORKI HEM INSANLARDAN SIKILIYORSUN HEMDE GUN ICINDE BOSLUKLAR BULABILIYORSUN BU ARADA BASKA ISLERLEDE UGRASMAK ISTIYORUM CUNKU NBOS KALMAYA TAHUMMUL EDEMIYORUM BUDA ICIMDEKI HIRSTAN KAYNAKLANIYOR AMA BEN BOYLEYIM BU SEBEBTEN BI SEKILDE TICARETE GIRIP KENDIMI DAHA YOGUN HISSETMEK ISTIYORUM CUNKU HEM BU KAPASITE VAR HEMDE UZUN YILLARDIR KENDI SEKTORUMDE BINLERCE INSANLA DIAOLOG A GIRMIS OLMANIN GUVENIYLE BIRSEYLER YAPMAK ISTIYORUM CUNKU BU HAYATDA 'YA TOZU DUMANA KATACAKSIN,YADA TOZU DUMANI YUTACAKSIN' yorumlarınızı beklıyorum.

Yerleşim Türkiye / İzmirMeslek Yöneticilik
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
1 yorum
Yeni Üye81 yazı
Beyfendi size bu konuda yardımcı olmak isterim..Hizmet sektörü olarak hangi sahada çalışmaktasınız..Ticaret konusunda ana ürün olarak belirlediğiniz bir hedefiniz var mı? Bu konuda size yardımcı olmak isterim..İleti adresim mustafa2304@hotmail.com Tel.numaram: 506 337 08 58 Tecrübeleriniz ve ortak yönlerimiz konusunda paylaşımlar yapabiliriz.Verimli çalışmalar..Saygılarımla..

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ticaret