Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Kuyumcu Açmak İsteyenler

Başlatanjewell07Tarih21/11/2009 23:27:30Yorum5

İlk mesaj
Yeni Üye10 yazı
25 YILLIK KUYUMCU TEZGAHTARIYIM KUYUMCULUK YAPMAK İSTEYİPTE İŞİ BİLMEYENLERE UYGUN FİATTA DANIŞMANLIK VERİLİR KUYUMCULUK ÖĞRETİLİR İRTİBAT;538 3370493 HAYATİ KARAMAN

.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Satış / Pazarlama
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Yeni Üye33 yazı
Merhaba kuyumculuk işi değilde benim danışacağım konu kuyumcu açma fikrim var yaklaşık 250-280 bin tl sermayem var sizce bu yeterli olurmu ve markadan çok iyi bir atölyeyle çalışmak mı daha iyidir ben 2-3 sene uğraştım bu işle gerçek işim döviz işi para yönlendirmesini iyi biliyorum sermayem yeterlimidir

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye3 yazı
merhaba,bende kuyumculuk isini yapmayi düsünüyorum,su anda avrupada yasiyorum türkiyedemi yoksa avrupadami yapsam daha iyi olur.
devrim kocadag

Yerleşim Avusturya / LinzMeslek Ticaret
Yeni Üye10 yazı

PARASI OLUPTA KUYUMCULUK YAPMAK İSTEYENLER ,KUYUMCULUK İŞİNİ BİLMEYENLER ABARTISIZ 2 AYDA KUYUMCULUK MESLEĞİ ÖĞRETİLİR .MAĞAZA AÇMAK İÇİN UYGUN FİATA DANIŞMANLIK HİZMETİ VERİLİR.KUYUMCU MAĞAZASI KAÇ PARAYLA AÇILIR ,KAÇ KİLO ALTINLA AÇILIR, KAÇ KİLOYLA NE KADAR PARA KAZANIR,EN İYİ MAĞAZA NERELERDE AÇILIR TÜM BU VE DAHA NİCE SORULARA AYRINTILI CVP VERİLİR 538 337 04 93 HAYATİ KARAMAN NOT:KUYUMCULUK DERKEN ATÖLYEDEN DEĞİL MAĞAZACILIKTAN SÖZ EDİYORUM

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye4 yazı
sizi danismanlik yapmaniza iten sebep nedir
sunay

Yerleşim ALMANYA / GelsenkirchenMeslek Ythalat / Yhracat
Üye252 yazı
kuyumculukta fazla cazip değil bu saatten sonra kimin alım gücü varki altın fiyatları yukarıda iken??Zamanın kuyumcular servetx3 yaptılar zaten..mantıklı gelmiyor bu saatten sonra:)ama takı kirala olayı olabilir..

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ythalat / Yhracat