Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Bütün Ürün Gruplarında Yardımcı Olabilirim.

BaşlatanoraysercanTarih21/11/2009 23:06:33Yorum7

İlk mesaj
Arkadaşlar merhaba,
Ben Kocaeli'de bir reklam firmasında satış ve pazarlama sorumlusu olarak çalışmaktayım.Çalıştığım şirketten bağımsız olarak ayrıca İstanbul'da da reklam ve promosyon ürünleri ile ilgili işler yapan firmalarla bağlantılarım mevcut.
Çalıştığım sektör ucu çok açık bir sektör şöyle ki temin edemeyeceğim bir ürün yok gibi.Belirli miktarlarda alım yapacak arkadaşlara ürün özelliklerini ve adetleri belirtmeleri koşullarıyla fiyat teklifi gönderebilir ve daha sonrasında da görüşme yapabilirim.

Kişisel mail adresim:oraysercan@yahoo.com
Not:Lütfen ürün özellik ve miktarlarını belirtiniz.

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Halkla ilişkiler
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
7 yorum
merhaba.ben buğu giderici mendil ve cam kaydırıcı mendillerden istiyorum.ama orjinal olmasını istiyorum.ilk etapta 1000,er adet alacağım.fiyat verebilirmisiniz.
ahsag

Yerleşim Türkiye / TokatMeslek Ticaret
Ahmet Bey istediğiniz ürünlerin fiyatlarını size özel mesaj yoluyla iletmiş bulunmaktayım.İnceleyeip bana geri dönerseniz sevinirim iyi çalışmalar.

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Halkla ili?kiler

üstad bu fiyatlar çok uçuk
ahsag

Mustafa Bey email adresinize bir mesaj bıraktım okuyup geri dönüş yaparsanız görüşebiliriz.

merhaba.ben tekli olanlardan istiyorum.sizin verdiğiniz fiyatlar 4o lı paketler.tekli paketlerin fiyatını verirseniz sevinirim. ahsag@tnn.net
ahsag

gün içinde istediğiniz fiyatı vereceğim.