Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Oto Sanayide Pazarlama

Başlatanvolkan_ozTarih21/11/2009 20:22:25Yorum8

İlk mesaj
Yeni Üye77 yazı
Merhaba arkadaşlar

Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden çok teşekkürler..

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek İletişim
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
8 yorum
Üye297 yazı
Arıza tespit cihazları baya rağbet görmekteymiş.Sizin için servisi olan bir arkadaşıma sordum.
Yumurtayı kırmadan omlet yapamazsın...

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye77 yazı
Yazdığınız yorum için çok teşekkürler ,bu cihazlar biraz pahalı tabi kazançıda fazla oluyor ama daha uygun fiyatlarda ürün teklifleri arıyorum ,çünkü özellikle oto sanayide veresiye çalışmaya alışmıs esnaf bu kriz dönemindede veresiye iş yapmak pek işimize gelmiyor.

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Yleti?im
Yeni Üye71 yazı

ben bu iş modelini yapmayı düşündüm..nasıl bir iş bu tavsiye edermisiniz..malzemeyi istoç veya tahtakaleden almayı düşündüm.ama bu işi çok yapan var sana ekkmek kalmaz diye vazgeçirildim..fikir verirsen sevinirim.
iş fikirleri

Yerleşim Türkiye / KyrklareliMeslek Esnaf
Yeni Üye77 yazı
İlk önce şunu belirtmek isterimki hırdavat ürünleri oldukca pahalı yani biraz mal stoklıyayım dersen tabi buna torx uçlarıda eklersen 5bini enaz gözden çıkarman lazım,tahtakale ve istoçda çok toptancı var ama alayı çin malı malınA garanti vermiyor müşteri malın devamını istediğinde o müşteriyi bağlamak için garanti şart o yüzden ceta form,beta,alfa tech vb. markaların mağazalarından mal çekmen lazım,lokma,bits,torx,adaptörler bunları iyi bilmen lazım çünkü en çok bunlar para kazandırıyor.

Ekmek konusuna gelince herkes kısmetini yer ama şunuda unutma sanayide iş bitmez eksikte bitmez müşteri grubunu oluşturduğunda siparişler bile yeter tabi veresiye çalışmazsan:)

Üye183 yazı
slm. Mikrofiber temizlik Bezi önere bilirim. Araba temizliğndede kullanıliyor. Bu konuda ulaşmak isterseniz.
msn : ali.karagoel@hotmail.de

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye71 yazı
verdiğiniz bilgi için teşekkürler..peki herşeyi peşin satın dediniz..bende esnafım hiç verrmicem desemde yinede veresiye kaçıyor,sizin satışınız tamamı peşinmi,yoksa ben gibi kaçırdığınız oluyormu..
iş fikirleri

Yerleşim Türkiye / KyrklareliMeslek Esnaf
Yeni Üye77 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - brstskn
verdiğiniz bilgi için teşekkürler..peki herşeyi peşin satın dediniz..bende esnafım hiç verrmicem desemde yinede veresiye kaçıyor,sizin satışınız tamamı peşinmi,yoksa ben gibi kaçırdığınız oluyormu..

illakide veresiye oluyor bizde veriyoruz ama herkesede vermiyoruz zaten sermayesini hesaplayıp enazından sermayesini peşinat olarak alacaksınız devamı taksit olacak ozaman zararınız olmaz

Üye2981 yazı
Benim aklımda henüz tam oluşmamış bir fikir var .
Kalıplarını kendimizin yapacağı veya yaptıracağı , bazı otoların üzerindeki yazıların imalatını yapıp pazarlamak. Bu tam da sizin pazarlayacağınız bir ürün gibi geliyor. Tabii bu tam araştırılmış bir iş fikri değil ama ben bir zamanlar oto piyasasında biraz bulunmuş biri olarak biliyorum ki iyi bir pazarlama ile doğru ürün bulunursa çalışması zevkli bir piyasası var.

Yani otoların arma ve yazıları imalatını yapalım satalım diyorum .
ismail karagülle

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat