Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Franchise Alacağım Kredi Destekleri Hakkında Bilgi

BaşlatanyılmazyıldırımTarih21/11/2009 19:48:59Yorum3

İlk mesaj
Yeni Üye57 yazı
Arkadaşlar bütün siteleri inceledim.Konikste her soruya mantıklı ve farklı düşüncelerden oluşan güzel cevaplar geliyor.Öncelikle siteyi kim kurmuşsa helal olsun internet ortamında çok güzel ticari faaliyet ve fikirleri bulunan hem tecrübeli hemde tecrübesiz olan insanların düşüncelerini ve iş kurmayla ilgili düşüncelerini yansıtması çok hoşuma gitti üye oldum ve hemen hemen tüm yazıları okumaya çalısıyorum.Ayrıca sizlerede bir fikir yada bilgisi olanlar varsa danışmak istiyorum.
Ben bir firmadan franchısın almak istiyorum.Bunuda bir kaç bankanın franchıse kredisiyle yapmak istiyorum.Miktar yaklaşık 30 bin ytl.Param var ancak kendi paramı direkt yatırmak istemiyorum malum personeldi kiraydı suydu buydu baya bi gider olcak en azından bunları kendi hazıda bulunan paramla karsılarım kredimide öderim
Bankalarla görüşmeden önce sizlerle fikir alışverişind bulunmak istiyorum.
Daha önce franchısıng kredisi alanlar yada başvuranlar varmı.Ne gibi belgeler istiyorlar teminat kefil faiz oranları falan Dükkanın kurulması bilmemnesi anahtar teslim 30 bin ytl tutmakta sizlerin bilgi ve düşüncelerini ekliorum
......

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Serbest meslek
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
3 yorum
Yeni Üye32 yazı
aslında bilgisi olan biri yazsa iyi olur..bende bu konu hakkında bilgilenmek isterim..bi ara araştırdım ben franchising kredisi franchisin bedelinin %50-70 i arasında değişiyor yani hangi kurumun franchising şubesi olcaksan adamlar ne istiyor ? misal 50.00 ytl o zaman banka bunun %50-70 i ni karşılıyor veriyor sana 35.000 tl geri kalanı gene senden oluyor..%100 krediyi veren varmı yokmu bilmiyorum..biri bilgilendirse iyi olur evet.

Yerleşim Türkiye / IspartaMeslek Tekstil
Yeni Üye33 yazı
neden illa frenchise kredisi alıyosunuz ki , sizin için fark edicek olan ne bence en uygun faiz ve geri ödeme planı olan bi bankadan ihtiyaç kredisi çek
Beklenen gün gelicekse , çekilen çile kutsaldır.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Turizm
Yeni Üye32 yazı

faiz işine girdimi o girdiğin işte ne bereket kalıyor ne de başka birşey ama tabiki paran yoksa mecbur insan birşeyler yapmak istiyorsada risk alıyor giriyor.nyse.

Yerleşim Türkiye / IspartaMeslek Tekstil