Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Ok Gibi Fırlamak

BaşlatansertiTarih21/11/2009 17:49:33Yorum31

İlk mesaj
Üye223 yazı
Arkadaşlar herkese merhabalar
önümüzde bir finlandiya örneği var.Bu adamlar NOKIA adını dünyanın bir numaralı cep telefonu üreticisi haline getirdiler.Bu telefonu TÜRKİYE'nin ürettiğini düşünebiliyormusunuz.(ben düşünemiyorumda) benim asıl söylemek istediğim şey şu biz ne üretiyoruz domates salalalık.Peki 1000 tl lik bir cep telefonu alabilmek için kaç kilo domates üretmek gerekiyor biliyormusunuz tam 800 kilo benim kayınpederim üretici işte hesap burada ve her sene zarar ediyor çektiği rezillik yanına kar kalıyor.peki asıl soruma gelelim;biz ne üretebiliriz hiç yapmadığımız şeyi yaparak ne üretebiliriz ve dünya çapında bir marka yapabiliriz.lütfen ciddi bir şekilde bunu tartışmaya açmak istiyorum.saygılar

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
31 yorum
Üye2659 yazı
aç gözünü daha vakit erken
gör şeytanın gör dediğini
bir kulak ver de dinle
sağır sultanın duyduğunu
sen öyle deve kuşu gibi şaşkın şaşkın bakınırsan
bir gün duyarsın elbet
dıral dedenin düdüğünü
"BEDAVA PEYNİR SADECE FARE KAPANINDA OLUR"

"Zirvelerde Kartallar da bulunur, Yılanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir."

ßeLki Sandığınız Kadar Ukala,
ßeLkide Tahmin Edemeyeceğiniz Kadar Mütevaziyim
ßiraz SakLıyım ßazen YasakLıyım Kimseyi Örnek ALmam
Kimseye Örnek OLmam Arkama ßakmam 'AsLa' Demem
'Keşke'Leri Sevmem !!
ELeştiri DinLerim Nasihat DinLemem

Şüpheciyim ama kuruntu yapmam Kendimle çelişebilirim ama kafama takmam Dalga geçerim ama kırmam Ciddiye alırım ama kapılmam Huzur veririm ama söz vermem Sahip olurum ama ait olmam....

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Saty? / Pazarlama