Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Yazılım Programımız İçin Temsilcilikler Arıyoruz

Başlataneblaster06Tarih17/11/2009 00:21:24Yorum4

İlk mesaj
Yeni Üye6 yazı
merhaba sayın koniks üyeleri

kendi ürünümüz olan bir yazılım programının türkiyede ve çeşitli ülkelerde temsilciliğini yapacak çalışma arkadaşları arıyoruz.

ürünümüz hakkında özet bilgi:

bilgisayar takip ve kayıt programıdır. anne babaların çocuklarını takip etmelerinde, şirketlerde patronların çalışanlarını takip etmelerinde kullanabilecekleri bir programdır.

programın patenti bize aittir. ulusal ve uluslararası lisansa sahiptir. yani tüm ülkelerde satılabilmektedir.
korsana karşı korumalıdır. buradan adını vermek doğru mu değil mi bilmiyorum o yüzden vermiyorum uluslararası bir yazılım şirketiyle lisans anlaşması imzaladık. ve şirketin benzer bir ürünün isim hakkını satın aldık.

-kurulu olduğu bilgisayarda hiçbir kimse tarafından farkedilemez görülemez
-filtreleme/bloklama sistemi mevcuttur. istemediğiniz siteleri,programları, mail adreslerini engelleyebilirsiniz.
örneğin çocuğunuzun msn listesindeki bir kişiden mi şüpheleniyorsunuz. bu programın içine o msn adresini yazmanız yeterli. yazdığınız zaman çocuğunuz o kişiyle irtibata geçemez o kişide çocuğunuza ulaşamaz.
bu şekilde tüm anında mesajlaşma sistemlerinde engellemeler yapabilirsiniz.
-programda birde alarm sistemi mevcuttur. alarm sistemine girdiğiniz kelimeler,program isimleri yada web siteleri o bilgisayarda açılırsa yada yazılırsa anında mail adresinize rapor göndermektedir.
-ayrıca en az yarım saatte bir olmak üzere istediğiniz zaman aralıklarında mail adresinize bilgisayarınızda ne olup bitiğiyle ilgili rapor göndermektedir.
-bilgisayarınızda açılan tüm dosyaları ziyaret edilen tüm web sitelerini, arama motorlarına yapılan aramaları hangi kelimelerin ne zaman ve ne sıklıkla arandığını, gelen gönderilen silinen e postaları ve ekteki dosyalarla beraber tüm içeriği size rapor eder.
-hangi sitelere hangi kullanıcı adı ve şifrelerle üye olunduğu hangi sitelere ne yorumlar yazıldığı hangi sitelerde kimler chat yapıldığı karşılıklı olarak konuşmalarla birlikte size rapor eder.
-myspace facebook gibi sosyal paylaşım sitelerinde kimlerle konuşulduğu hangi profillerin ziyaret edildiği kimlerle arkadaşlık kurulduğu gibi bilgileri ayrıntılarıyla sunar.

benzer programlardan en belirgin özelliği şudur: internette ebeveyn kontrol aile koruma programları adı altında benzer birçok programı ücretsiz bulabilirsiniz. bazıları sadece filtreleme yapar bazıları sadece keylogger işlevi yapar ama ücretsiz oldukları için lisanslı değillerdir. ve anti virüs programları tarafından yakalanıp imha edilirler.
programımız ulusal ve uluslararası lisansa sahip ve dünyada anti virüs programları tarafından farkedilemeyen yakalanamayan tek programdır.

isim hakkını aldığımız yazılım şirketinin ürünün son sürümü olarak tüm ülkelerde satışa sunulmuştur.

türkiyede yada diğer ülkelerde programın satışı tanıtımını yapacak bireyler yada şirketlerle işbirliği yapmak istiyoruz.

isterseniz programı toptan satışını yapabiliriz. isterseniz bulunduğunuz ülkede tanıdığınız bildiğiniz bir şirkete bu programı toptan satmamıza aracı olabilirsiniz. yada bulunduğunuz ülkede bunu kendiniz satmak istersiniz. her türlü işbirliğine açığız.

programın türkiyedeki satış bedeli 575tl dir. ülkelere göre ve adete göre satış fiyatı değişmektedir.575tl türkiyedeki tek bir programın satış fiyatıdır. satın alan kişi adına faturası kesilerek verilir. bir program sadece tek bir bilgisayara kurulabilir. yani alacağınız lisans kodunu sadece bir bilgisayarda kullanabilirsiniz. ikinci bir bilgisayara kurmaya kalktığınızda zaten illegal kullanım hatası verecektir.

ilgilen bireylere yada firmalara duyurulur.

bize ulaşmak isterseniz mail adresimiz eblaster06@hotmail.com

siteyi ilk defa kullandığım için buraya telefon numarası veriliyor mu bilmediğim için telefon numarası yazamıyorum.

ama mail adresinden bize ulaştığınızda istediğiniz takdirde telefon numaralarımızı verebilirim

özellikle hollanda ingiltere ve almanya olmak üzere tüm ülkelerden tekliflere açığız.

tekrar yazıyorum her ülkeye göre fiyatlar değişmektedir. ayrıntılı bilgiyi iletişime geçerek alabilirsiniz.

saygılar sunarım.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Satış / Pazarlama
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
4 yorum
Yeni Üye86 yazı
emeğinize saygı duyuyorum ancak çook yüksek bir fiyat değilmi bu böyle bir program için? aynen dediğiniz gibi bu işi yapan ücretsiz programlar var. ayrıca antivirüse güvenli program diye tanıtılıp gayet rahat kullanılabiliyorlar.. bu gibi freeware programlardan farkınızı daha açık ve net anlatırsanız alacak kişinin aklında soru işaretleri bırakmamış olursunuz diye düşünüyorum...
iyi çalışmalar..

Yerleşim Türkiye / EdirneMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye6 yazı
sayın netant. öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim.

programı burada nasıl daha iyi açıklayacağımı anlayamadım. antivirüslere güvenli olarak tanıtılıp kullanılıyor demişsiniz. ne kadar tanıtılırsa tanıtılsın bir şekilde anti virüs programı güncellendiğinde veya yenilendiğinde yada hiç bir güncelleme olmasada yakalanmaktadır. biz piyasadaki tüm programları tüm anti virüslerde test ettik. bu zaten 1-2 günlük bir çalışma değildir.
yazılım ile uğraşanlar bilirlerki bir program yazmak aylarca sürmektedir. bu program yaklaşık 2 yılda yazılmıştır.
biz müşterilerimize şunu garanti ediyoruz. hem yasal ,hemde hiçbir antivirüs programı tarafından yakalanmayacağını garanti ediyoruz. ayrıca programın kurulumundan teknik desteğe kadar ücretsiz hizmet sunuyoruz. uluslararası bir lisansa sahiptir. bu yüzden kopyalanamaz, satın alan kişi adına faturası kesilir. ayrıca hiç kimse tarafından bilgisayarda kurulu olduğu farkedilemez. ben tanıtım yaptığım yerlerdede kendi bilgisayarıma kurulu oradan uygulamalı olarak gösteriyorum ancak burda resimle göstemre imkanım olmadığı için sadece anlatabiliyorum.

bizim amacımız diğer programları kesinlikle ve kesinlikle kötülemek değildir.
biz sadece farkımızı ortaya koymaya çalışıyoruz. bir paket halinde programı satıyoruz. bir kutnun içinde bu bahsettiğim takip ve kayıt programı , birde silinen dosyaları geri getiren bir program mevcuttur. ayrıca birde programın kullanım kılavuzunu içeren bir cd mevcuttur.

örneğin bir çocuğunuzun msn adresinde tanımadığını şüphelendiğiniz bir kişi mi var. bu kişi program sayesinde engelleyebiliyorsunuz. ve hiçkimse sizin engellediğinizi anlayamıyor. çocuğunuz o kişi oturum açtığında onu çevrimiçi olarak görüyor. karşıdaki de onu görüyor. ama ne çocuğunuz yazdıkları karşıya gidiyor nede karşı tarafın yazdıkları çocuğunuza geliyor. bu şekilde müthiş bir engelleme sistemi mevcut. yani programı kimse bilgisayarda var olduğunu farkedemez.

örneğin facebook ve my space te çocuğunuz kimlerle tanışmış arkadaş listesinde kimler var. engellemek istediğiniz arkadaşları engelliyorsunuz ve çocuğunuz o kişiye hiçbirşekilde erişemiyor. ve bir alarm sistemi mevcut. alarm sistemine bir mail adresi girdiniz diyelim siz işyerindesiniz çocuğunuz evde o mail adresi ile konuşmaya başladı yada ondan bir mail aldı anında size mail olarak haber veriyor. ve konuşma içeriğini karşı tarafında yazdığıyla beraber sırasıyla size sunuyor.
gelen giden e postaları silinse dahi bu program kayıt altına alıyor ve size rapor ediyor.
zaten programın kurulumu da tarafımızdan yapılmaktadır. lisanslı olduğu için her programın bir lisans kodu mevcuttur.
programın fiyatına gelecek olursak 575tl bazı insanlar için çok fazla olabilir. ancak günümüzde kendimize çoluğumuza çocuğumuza bir cep telefonu alıyoruz en basitinden ve hemen hemen her sene değiştiriyoruz bu cep telefonları. onlara bile bumiktarlarda paralar ödüyoruz hatta daha fazla paralar ödüyoruz. bu programı ise sadece birkez alıyorsunuz ve ömür boyu kullanıyorsunuz. sadece birkereye mahsus 575tl verip ömür boyu kullanmak çocuklarımızın internetten ve bilgisayardan yaşına uygun şekilde gelişimini olumlu etkileyecek aktiviteler yaparak en güvenli ve en özgür şekilde kullanmasını sağlamak çok büyük bir avantajdır.
hayatımızıda giderek artan ve hemen hemen her alanında önemli bir yere sahip olan internet dünyasını çocuklarımıza yararlı hale getirmek için ebeveynlerde üzerlerine düşeni yapmalıdırlar.
kocaman bir sanal dünyada çocuklarımızın takibini yapmamızın imkansız olduğu bir zamanda böyle bir programla %100 kontrol %100 takip fırsatı verilmektedir.
(ayrıca programın kredi kartına taksitli satışı da popüler bir web sitesi aracılığıyla yapılmaktadır. biz tüm gelir gruplarından insanlarımızın bu programdan yararlanmasını sağlamak için fiyatları minimuma indirdik ve taksitli alım imkanı sağladık.

sormak istediğiniz ekstra sorularınız varsa cevaplandırmaya çalışacağım sayın üyeler.
olumlu olumsuz bütün düşüncelerinize saygı gösteriyoruz. teşekkürler.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Saty? / Pazarlama
Üye339 yazı

Netant arkadaşımızında yazdığı gibi fiyat çok yüksek her nekadar evlatlarımızın güvenliği önemli olsada her Türk vatandaşı gibi bedava olanı severiz.

Windows 7 ye geçene kadar ücretsiz olan Crawler Perental Controll Adında bir program kullanıyordum ve bugüne kadarda her istediğimi raporlayabiliyor ve bana tam kontrol sağlıyordu sonra farkettimki bu raporları incelemek ve değerlendirmek içinde günlük olarak baya bir zaman harcamam gerekiyor. Kaldıki Güvenli moddan girip yeni bir kullanıcı yaratarak bu programlarıda atlatmayı başarabiliyordu zaten kerata.

Bende en garantili yolu seçtim Modem ayarlarından Msn,Facebook,Myspace ve diğer iletişim programlarına erişimi yasakladım Bunlar olmadanda yaşanabileceği ve çocuklarımızın bu programlar ile iletişim kurmasalar dahi arkadaşları ile zaten cep telefonları vasıtasıyla haberleştikleride başka bir gerçekti.

Şu anda sadece windows 7 deki ebeveyn kontrolünden bilgisayarın kullanım saatleri ve süresini kısıtlıyorum takip etmemi gerektirecek başka bir şeyede ihtiyacım kalmıyor. geri kalan yasaklamaları modem üzerinden yapmışım zaten kafam rahat ve bunlarıda tamamen ücretsiz olarak gerçekleştirdim.

Emeğinize saygı duyuyorum ancak bu hizmeti bedava verecek uygulamalar dururken bahsettiğiniz rakkamlara programınızı satmanız zor gözüküyor.
Yinede iyi şanslar dilerim..
.

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
Yeni Üye6 yazı
yorumunuz için teşekkür ederim ancak modem ayarlarınızdan kısıtladığınız sitelere yinede girilebilir. bugün insanlar girilmesi yasak olan sitelere nasıl griyorsa aynı şekilde girilebilir.

tabiki tercih meselesidir. bizim programımız konmaların içeriğini de kayıt etmektedir. sadece kısıtlama değil alarm sistemi bloklama kayıt gibi detaylı özellikleri mevcuttur. ayrıca modemin dns ayarlarını değiştirerek istediğiniz siteye giriş yapabilirsiniz

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Saty? / Pazarlama