Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Ucak Bilet Satisi - Vize Alinmasi - Pazar Arastirm

Başlatankiev-emlakTarih15/11/2009 02:00:54Yorum5

İlk mesaj
Yeni Üye53 yazı
Merhabalar

Ukrayna da satis yapacaginiz urun icin once pazar buluyoruz , sonra vizenizi ve ucak biletinizi alip sizi is gorusmesine davet ediyoruz ... Yapmaniz gereken satmak istediginiz urun hakkinda bizi bilgilendirmek ...
Maillerinizi bekliyorum ...
F & F Real Estate
ILETISIM : +380-63-404-29-29
Msn : kievemlak@hotmail.com
www.kievemlak.com

Yerleşim Ukrayna / KievMeslek Emlakçı
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Yeni Üye3 yazı
Gelen e-postalarima bakiyordum da, bilet bilgilerim gelmis, http://www.biletall.com diye bir site görüp online seyahat bileti satin almistim, Türkiye'nin ve dünyanin heryerine otobüs ve uçak bileti, istedigin firmayi seçebiliyorsun. Ben çok fazla seyahat eden birisi oldugumdan bu site biletall.com baya isime yaradi...

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Serbest meslek
Yeni Üye3 yazı
beycam kimya san tic ltd şti ben petrol istasyonu açmak istiiyorum
arif ceylan

Yerleşim Türkiye / Ni?deMeslek Ymalat
Yeni Üye53 yazı

petrol burda ucuz turkiyenin 3 te bir fiyati

aslinda burdan alinip turkiyede satilabilir ama gumruk isi nasil olacak onu cozmek lazim
F & F Real Estate
ILETISIM : +380-63-404-29-29
Msn : kievemlak@hotmail.com
www.kievemlak.com

Yerleşim Ukrayna / KievMeslek Emlakçy
Yeni Üye14 yazı
merhabalar ıstanbulda oturma grubu koltuk kanepe ımalatcısıyız. turkıye genelınde dagıtım yapmaktayız. urunlerımızın ıhracatını arttırmak ıstemekteyız. www.demontekoltuk.net ınternet sıtemız. ottoman____@hotmail.com bılgı verırsenız sevınırım....

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Elektrik / Elektronik
Üye113 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - kiev-emlak
petrol burda ucuz turkiyenin 3 te bir fiyati

aslinda burdan alinip turkiyede satilabilir ama gumruk isi nasil olacak onu cozmek lazim

Bu aklinizdan geceni unutun imkansiz .
Kacakcilik yapmak disinda tabiki..
Ticaret, saygı duyulması gereken bir savaş gibidir Ana strateji doğruysa yapılacak sayısız taktik hata bile başarıyı engelleyemez
Robert E Wood

Bir malı, kusurunu söylemeden satmak, hiç kimseye helal olmaz Malın bu kusurunu bilene de, onu söylememek helal olmaz

Hadis-i Şerif

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Ticaret