Merhaba,
Ekonomik kriz daha kaç 2 yıl sürecek belli değil. Tek belli olan şey kısa sürede bu değişimin gerçekleşemeyecek oluşu.
Ekonomi uzamnlarının söyledikleride angaryadan söylemler.
180 m2 lik bir dükkana sermaye bağla**** yapabileceğim bir iş açıkcası yok gibi.
Öyle bir iş yapacaksın ki sermayen batmayacak. Zira öyle büyük bir dükkana bağlayacağın para yüzmilyarları bulur.
İstanbul'da yada Türkiyenin herhangibir yerinde olmayan bir iş kurmanı tavsiye ederim.
Tanıtım ofisi yap. Bir kişi ile bu işi başaramazsın. Para gerektirmeyen ama iyi bir kadro gerektiren bir iş.
Kadronda en az bir tane öğretmen olacak. Emekli bir öğretmen olabilir. Herhangibir işi insanların anlayabileceği dilde anlatabilmesi için...
İyi bir yönetim organızatörü, bunun adına patronda diyebiliriz, ben varim deme, sen 24 yaşında, askerliğini yapmamış, dolayısı ile zannetmiyorum ki herhangibir hayat ttecrüben yada ticari bir geçmişin olsun.
İnsanlara para kazanmanın yollarını anlatırken para kazanacaksın!
Kısaca sen, para kazanacağın bir dükkandan insanlara para kazandıracaksın. Bir adresin ve insanların muhatap olacakları bir mekan olarak insanların karşısında olacağın için, kısa sürede mesafe kat edeceksin.
Bu iş için bazı harcamaların olacak, İstanbul gibi bir yerde bu harcamalrı en askari düzeye indirgeyebilirsin.
İşi sadece kulağına çıtlattım, ilgini çekerse mesaj vs. bir şekilde bana ulaş. Her konuda yardımcı olurum.
Saygılarımla.