taze sıkma meyve suyu sbahları işe gidenlere socuk sandevic ve cay satmayı düşünüyorum aksam 21.00 kadar ondan sonrada sanah 4 kadar kokoreccilik yapmayı düşünüyorum kokorec tezgahları arablı 1.250 tl civarı haftada iki gün pazar kuruluyor dükkanın önünde sizce iş yapabilirmiyim günlük kazancım ne olur günde 50 soguk sandavic + cay = 1 tl gibi rakamdan vermeyi düşünüyorum
meyve suyunuda plastik bardakta kapaklı petli olarak 1 tl vermeyi düşünüyorum ana cadde olmaz kıralar cok yüksek arka caddede dükkan ama haftada 2 pazar kuruluyor iş yaparmı
mevye cıkacagı motorlu 180tl kollu sıkcak 34 tl
cay makınası 80 bardaklı 180 tl
bardaklar + uzun raf gibi sunta masa + sandalyede 200 tl + 250 tl meyve + bal + süt vss.. ortama 2000 tl
maliyeti var sizce günde nekadrlık iş yapabilirim 2000 tl bile borc olarak zorla toplaya bilrim
şu günlerde domuz gribinde dolayı taze sıkılmış meyve suyu iş yaparmı
soguk sandavic maliyeti 60 kuruş + cay 10 kuruş = 70 kurus ben 1 tl satcam amaç multeri tutup isim yapmak
ayrıca şalcam ve turşu işide düşünüyorum dükkan 18mt kare
sizce iş yaparmı düşünceleriniz nedirrrrrr
veya baska ne yapabiliriim cünkü haftada 2 defa pazar kuruluyorr
birde bu ruhsat olayı ne olur dükkan basit usulmu olur yoksa gercek vergimi belediye suhsat almak icin 1 veya 2 ay süre veririmi ruhsat kaca cıkar ben acıp ondan sonrada ruhsatın yok diye kapatırlarsa biterim son carem 35 yaşındayım son şansım
yardımcı olur bunun vergi ve ruhsat boyutu ne olur
güvenlik kameraları, gizli kamera ve veri kurtarma merkezi