Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Araba

BaşlatangrcTarih11/11/2009 15:17:47Yorum33

İlk mesaj
Yeni Üye8 yazı
Merhabalar. arkadaşlar gürcistanda araba fiyatlarının ucuz olduğunu duydum. gürcistandan araba getirmek istiyorum bunun için ne yapmalıyım. maliyeti ne olur.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Kamu sektörü
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
33 yorum
Üye130 yazı
arkadaşlar bu konuda son mevzuatı bilen varmı lütfen bilgilendirsin

Yerleşim Türkiye / OrduMeslek Saty? / Pazarlama
Üye170 yazı
6 ay yani 180 güm tr de 180 gün yurt dışında kalması gerekiyor diye biliyorum b.g den veya başka ülkeden gelen aracın 6 aydan daha fazla tr de kalması nasıl mümkün anlatırmısınız...
"BİLGİ PAYLAŞTIKÇA GÜZELDİR…" YURD@L@N

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye81 yazı

Merhaba arkadaslar,ben Amerikadan Gurcustan,Batumi uzerinden araba getirip, Azerbaycanda pazarliyorum. Acikcasi bu ise yeni basladim. Allahin izniyle Gurcustanda uzunvadeli ish kurmayi dusunuyorum,orada Gurcustan uyruklu akrabalrim da var. Hedefim arac satishi-tamiri ve cesitli ithalat-ihracat. Ayni zamanda Turkiye Batum-a yakin oldugundan araba satishi ve diger ishler icin beraber calishabiliriz. Bakude kendime ait ofisim ve baska kirada olan yerlerim var. Simdilik Gurcustani,Turkiye ve Azerbaycan pazarlarina gore daha cazip buluyorum. Turkiyede 1997-2003 seneleri yasadigim icin orayi da az cok iyi biliyorum. Shu an yolda olan arabalarim bunlar;
2008 BMW328 xi 3.0l gri (oto-vites) 20000$
2010 Nissan Altima Coupe 2.5l beyaz (oto-vites) 21000$
2006 Hyundai Sonata GL 2.4l siyah (duz-vites) 8000$.
Arabalarin hepsi yasal ve Houston, Texas eyaletinden aldim ve Hyundai Sonatayi orada 2 ay kullandim. Gurcustana girdiginde gumruksuz olacak. Isteyen arkadaslar varsa anlashabilecegimizi umuyorum.

Saygilarimla,
Emil Aliyev
Cep; +994503656045;+994703656045
emilsumgait@hotmail.com
cep: +994503656045

Yerleşim Azerbaycan / BakuMeslek Mühendis