İlk mesaj
İş Kurma Ve Girişimcilik
Tekstil İşi
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
11 yorumF
Yeni Üye14 yazı
12/11/2009 : 00:41:01#1
Web sitesi
Alıntı
A
Yeni Üye42 yazı
benim kardeşim 10 senedir makinacı olarak çalışıyor ve 20 sefer iş değiştirdi işciilerin parasını bile ödemekte zorlanırlar..
ama altlarında cipler olur bu işin suyunu çıkardılar...
nakit ile bu işler dönmüyor hep çek 5 aylık en az çekleri oluyor senin cebinde paran var ise seni ve işçilerini geçindirecek cebinde 5 aylık o zaman işinide işçinide aç ve açıkta bırakmayacak kadar o zaman döner sermaye ama yok sa bence bu işe sakın girme.....
İstanbul/TUZLA
C
Üye906 yazı
12/11/2009 : 08:51:56#3
Web sitesi
Alıntı
arkadasım selamlar tekstil işi bereketlidir adam gibi oynarsan çok guzel paralar kazanabıırsın ben bursadayım buyuk bır tekstıl fab pazarlama işi yapıyorum öncelikle ne kadar butçe var en önemlisi bütçe ben bursadayım yapabilecek güzel şeyler var düşünürsen özelden mesaj atabılırsın arkadasım.
miagayrimenkul.net
G
Yeni Üye13 yazı
G
Yeni Üye13 yazı
bir butik işletmek mi daha karlı ve risksiz yoksa üretip satmakmı
A
Yeni Üye45 yazı
ustadım işin zor,öncelikle işi bilmiyorsun ikincisi sana yardımcı olcak insanlarıda korkutursun böyle bir yaklaşımla,çünkü endişelerin korkuların var önce bir pazar araştırması yap işi yapan tanıdıklarınla birebir görüş işine yarayacak hertürlü şeyi araştır..şimdiden kolay gelsin.
G
Yeni Üye13 yazı
teşekkür edrim arge27.sölediklerinde haklısın ben sadece bu işin hala karı olup olmadığını bu işi yapan arkadaslardan öğrenmek istiyorum.eger olumlu cevaplar alırsam ddiğin gibi bir araştırma sonrası işi bilen arkadaslarımın yardımıyla yapıcam bu işi.yorumun için saol sanada kolay gelsın
J
Üye324 yazı
12/11/2009 : 13:40:14#8
Web sitesi
Alıntı
ev tekstili için yardımcı olabilirim sem_pa@hotmail.com
I
Yeni Üye39 yazı
gerçekten birşeyler yapmak istiyorsanız ilanıma bakın.fazla sermaye gerektirmeyen ,çok satan birşey.(duş teknesi)
ismailduman36@yahoo.com
ismailduman36@yahoo.com
B
Yeni Üye1 yazı
basaran
E
Yeni Üye9 yazı
29/11/2013 : 18:29:39#11
Web sitesi
Alıntı
Tekstilsanayi.com a girerek ürünlere ve üreticilere ulaşabilirsin. gerekli bilgilere ve üreticilere ulaşabileceğine inanıyorum. http://www.tekstilsanayi.com/
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz