Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Para Benden Fikir Senden

BaşlatanturanrızaTarih10/11/2009 13:07:19Yorum14

İlk mesaj
Yeni Üye23 yazı
kendime ait şirketin başında çalışıyorum ama oldukça özelikle kış aylarında boş zamanlarım kalıyor ve bunları degerlendirmek istiyorum.
güzel fikiri olan arkadaşların benle iletişime girmesini öneririm..

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Ticaret
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
14 yorum
Üye324 yazı
Yanlış anlaşılmasın fakat, bu sitede bizler para benden proje senden ..vb. gibi yazıları çok gözlemledik. Yatırımcıların ciddiyeti konusunda tartışma açılsın istemem ama dediğim gibi bu tip konular günlerce hatta aylarca yorum aldı. Sonu da herkesin gözlemlediği gibi fiyasko oldu. İnşallah aradığınız iş fikrini bulursunuz.
Maalesef ki şahsımda dahil mevcut işim için diğer arkadaşlar gibi profesyonel bir yatırımcı ortak arayışımız da hüsran oluyor burası için..Aradığınız iş fikri kurumsallık gerektirecek düzeyde ise üzgünüm ki yanlış adrestesiniz. Bizler gibi..Saygılar..

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ticaret
Yeni Üye23 yazı
AMacım birlikteliklerin neler dogurabilecegidir. ben yapabilceklerimle burdayım.. HEr kezin de öle olmasını umuyorum BAyım SAygılar.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye18 yazı

Öncelikle merhaba...
Sanırım önce yatırım yapmak isteyen kişilerin önlerine çıkacak fikirlerden çok, kendi hakim oldukları iş alanlarını buraya yazmaları daha iyi olur. Böylece hem yatırımcı kimliği içinde bulunan kişiler hemde aklında bir takım fikirleri olan kişiler kiminle ne şekilde irtibat kurmak istediklerini bilirler. Bence en güzeli bu... Ancak fikir hırsızlıklarının önüne geçebilecek bir alt yapıda yok ne yazıkki... Ancak karşılıklı güven çerçevesinde bir şeyler yapılabilirmi o da tartışılır. Örneğin Fikir benden Yatırım sizden... bir milyon euro ( 1,000,000 ) koyun ortaya bütün sanayii ve sağlık sektörünün çalışmasını ve standartlarını ele geçirin... senede tam iki katını kazanın.... ilgilenen çıkarmı acaba...........!!!!!
armide

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Esnaf
Yeni Üye4 yazı
İZMİRDE yatırım yapmak istersen özelden ulaşabilirsin
funerbahce@hotmail.com
if you want you canit

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Sporcu
Yeni Üye2 yazı
selamın aleyküm Turan bey eğer izmirde otomotiv sektöründe yatırım yapmayı düşünürseniz sektörün her konusuna hakimim yeterli yatırımı yapabilirseniz çok büyük kazançlar sağlayabilirsiniz eğer ilgilenirseniz özelden görüşelim saygılarımla ...

okan_kotan@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Otomotiv
Yeni Üye71 yazı
çok saçma fiyasko..bu sitenin tadı kaçtı bu tip yazılardan..zaman kaybı..
iş fikirleri

Yerleşim Türkiye / KyrklareliMeslek Esnaf
Yeni Üye7 yazı
Öncelikle selamlar;
Turan bey anladığım kadarıyla kışın boş geçen vakitlerini değerlendirmek istiyor.Okuduklarım ise Turan bey yeni bir iş kuracakmış gibi fikirler geldi bana :D
Bence kendi işinizle ilgili reklam,pazarlama ve maliyet çalışmalarınıza yönelin.Yenilik ve arge yapabiliyorsanız boş vakitlerinizi bunlarla değerlendirmenizi öneririm.Bence bu sizin için daha faydalı olur kanaatindeyim.
Saygılar.
Makina Müh.
Mehmet Ali Güzelordu

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Mühendis
Yeni Üye1 yazı
Slm bn hamza,
yanılmıyorsam fikir arıyorsunuz. fikir her alanda mı

Yerleşim Türkiye / Mu?laMeslek Ö?renci
Yeni Üye83 yazı
fikirlerinizi dikkatli kullanın

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye2659 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - brstskn
çok saçma fiyasko..bu sitenin tadı kaçtı bu tip yazılardan..zaman kaybı..

Arkadaşlar inandığı bir fikri olan insanlar ne yapar ne eder o fikri gerçekleştirecek bir an kollar.

"Yani Fikrim var fakat Param yok o yüzden adım atamıyorum" safsatasına ben inanmıyorum

Adım atamıyorsanız ya fikriniz yapılabilir değil ya İşfikriniz tam olgunlaşmamış Yada Fikrinize kendiniz de tam olarak inanmıyorsunuz demektir.

Sitenin Genelinde Gördüğüm o ki Genellikle İş Fikirlerinin Başarılı olacağına inanan arkadaşlar Genellikle Fikirlerini Detaya indirebilmiş arkadaşlar. Ve bu arkadaşlar iş fikirleriyle ilgili Hertürlü soruya Büyük bir Özgüven içinde cevap veriyorlar Bunun dışındakilerin çoğu "ÜFÜRÜKTEN TEYYARE "

Sitede Bu tip Güzel Fikirlerin Sayısı Kaçtane derseniz Bir Elin Beş Parmağını Geçmez.

Eeee Fazla olmasınıda beklemiyorum Fikir Dediğimiz şeyde Para Kadar Değerli ve Nadir bulunan birşey.
"BEDAVA PEYNİR SADECE FARE KAPANINDA OLUR"

"Zirvelerde Kartallar da bulunur, Yılanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir."

ßeLki Sandığınız Kadar Ukala,
ßeLkide Tahmin Edemeyeceğiniz Kadar Mütevaziyim
ßiraz SakLıyım ßazen YasakLıyım Kimseyi Örnek ALmam
Kimseye Örnek OLmam Arkama ßakmam 'AsLa' Demem
'Keşke'Leri Sevmem !!
ELeştiri DinLerim Nasihat DinLemem

Şüpheciyim ama kuruntu yapmam Kendimle çelişebilirim ama kafama takmam Dalga geçerim ama kırmam Ciddiye alırım ama kapılmam Huzur veririm ama söz vermem Sahip olurum ama ait olmam....

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye5 yazı
mobil yazılım sektörü için bazı projelerim var görüşmek isterseniz.

msn emehmet@hotmail.com
kahkaha

Yerleşim Türkiye / YalovaMeslek Bilgisayar-Bili?im