Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Kongo Da İş Kurmak Ticaret İçin İsteyene Danışman

BaşlatantekbayTarih09/11/2009 18:30:05Yorum12

İlk mesaj
mbay74@hotmail.com, mbaykabway@gmail.com, yoldanisma@gmail.com
arkadaşlar bir afrika ülkesi olan kongo da iş yapmak veya bilgi almak isteyen olursa yukarıda mailllerini verdiğim serge bey den bilgi alabilir kendisi uludağ üniversitesi mezunu pratisyen doktor aynı zamanda iş danışmanı kongo daki türkiye büyükelçiliğininde kendisini tanıdığını belirtiyor .şahsen tanımıyorum internetten tanıştık ve sağolsun bilgi almak istediğim her konuda yardımcı oldu afrika ya açılacak firmalar var ise kendisinden bilgi alabilir bu arada kongo nun başkenti hiç de ucuz değil yani ürettiğiniz ürünler kongo da pahalı değil ucuz ve türk ürünlerine çok talep varmış
DEĞER VERDİK YETERİ KADAR, ARTIK HERKES EDERİ KADAR

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Satış / Pazarlama
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
12 yorum
Merhabalar.Kkongo'ya su armatürleri satışı yapabilirmiyiz. İstanbul Bayrampaşada Su Armatürleri imalatı yapıyoruz.
İstanbul Bayrampaşada su armatürleri ve vana imalatı yapıyoruz. Gerçek Türk Ürün ve Kalitesini görmek isteyen firmalarla çalışmak isterim....

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
mailini verdiğim arkadaşla görüşürseniz yardımcı olacaktır eminim kendisi kongo da yaşıyor ve iş danışmanlığı yapıyor

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Saty? / Pazarlama

Merhabalar.Kongo'ya su armatürleri satışı yapabilirmiyiz. İstanbul Bayrampaşada Su Armatürleri imalatı yapıyoruz.
İnşallah hayırlı işler yaparız.
Saygılarımla,
Latif POLAT
www.polatpres.com
msn@polatpres.com
info@polatpres.com
İstanbul Bayrampaşada su armatürleri ve vana imalatı yapıyoruz. Gerçek Türk Ürün ve Kalitesini görmek isteyen firmalarla çalışmak isterim....

arkadaşım anlatamıyorum sanırım buraya yıllarca yazı yazsan bir tane musluk satamazsın kongo ya mailini verdiğim arkadaşın mailini al ekle ve konuş

:))) hemşerim... arkadaş kilitlenmiş iyicee..:):):)
Gaap Tekstil Gıda Uluslararası Taşımacılık İth. İh. Ltd. Şti.

beyler ben it dalaşına gelmedim buraya. tacirim sen bana gülene kadar kendi haline bak. ya insan gibi yazıp dost olalım yada bu sohbete bir noktayı koyun. tekbay bey yazınızı okudum ancak arkadaşın mail adresini göremediğim için yazdım mail adresimi.

armatürk arkadaşım

allah işini rast getirsin... arkadaş kilitlenmiş derken senin için, hedeften başka bişey görmüyor demek istedim.. yani bu muhterem bu armatürler için burada hissettim şahsen ben...:)))

selametle....:))):)))
Gaap Tekstil Gıda Uluslararası Taşımacılık İth. İh. Ltd. Şti.

saygıdeğer arkadaşlar,
amacım sert konuşup kalp kırmak değil, ülkemizin bu krizden en az şekilde atlatmak için birlik şart size yazdığımda azerbaycandaydım ama şimdi gürcistandayım. Yani iş için gezip duruyorum. Yaşım 26 sadece hayatımda iş vardır gırgır şamata olmadı hiç bir zaman. amacım burda birlik içinde olalım ve helaliyle ticaret yapalım. Saygılarımla.

SN TEKBAY.HURDA AKÜ BAŞLIKLA İLANIMA İLGİNİZ İÇİN TŞŞKRLER.ARKADAŞINIZ ARADI MENDERES BEY.CİDDİYETİNİZ İÇİN TŞKKRLER
ols

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ymalat
ben teşekkür ederim.maddi olmasada manevi (bilgi olarak)yardımı olabildiyse ne mutlu bana

merhabalar arkadaslar
amerikadan ayrilarak congo ya yerlesmek istiyorum.burada esim amerikan vatandasi turk bende green kartliyim.restorant isi ile ilgileniyorduk
congoya giderek oraya yerlesmek ve restorant isletmek istiyoruz.bu konuda bize kimler yardimci olabilir.baska sektorlerdede yerlesebiliriz.
lutfen yardim ediniz.
kayahan

Yerleşim / New YorkMeslek Di?er