Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Neon Atölye, Neon Reklam Ve Neon Tabela İmalatı

BaşlatanadnanvanTarih09/11/2009 11:11:44Yorum5

İlk mesaj

Değerli arkadaşlar;
18 yıldır yurtdışında neon imalat yapan ustalarırmızla Şimdi neon imalat yapıyorum. Atölye kurdum imalat yapıyorum. Neon nedir diyorsanız? reklam sektörünün en iligi çeken yazı sistemi. Avrupa ve amerikada yıllardır kullanılan yakın zamanda istanbul ve diğer büyük şehirlerimizde kullanılmaya başlanan işıklı reklam yazısı. Istanbulda son zamanlarda galata köprüsündeki hemen hemen tüm işletmeler neon tabela kullanmışlardır.Mağazam veya markam farkedilsin diyorsanız reklam sektöründe dünyada en iyi yöntem neon reklam tabelasıdır. Bu işi yapmak isteyen arkadaşlara yardımcı olurum. Türkiyede sadece biz neon atölyesi kuruyoruz. Bu işi yapabilirim diyorsanız Türkiyede bir elin parmakları kadar olmayan çok iyi geleceği olan yepyeni bir mesleğiniz olsun.İşi siz tutun biz size fason üretelim.Yada Şpariş alın toplam tutar üzerinden sizlere %25 pirim verebilirim. Sermayesiz bir işiniz olsun. Reklamcı arkadaşlar fason neon yapan arkadaşlar biz Türkiyenin en ucuz neon imalatı yapan atölyesiyiz arayın görüşelim. Aynı zamanda tüm neon malzemesinide sizlere tedarik edebilirim.İyi günler bol kazançlar. WWW.neonartreklam.com
0532 256 89 65

Yerleşim Türkiye / VanMeslek Reklam
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum

ustam metrekare hesabımı yapıyorsunuz.mesala ufak bişey yazdırmaya kalksam mesala byERDAL şeklinde kaç lira tutuyor.biz monte edebilirmiyiz.yuksekbas_87@hotmail.com
erdal

Yerleşim Türkiye / YskenderunMeslek Saty? / Pazarlama