Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Çinden Birini Arıyorum

BaşlatanİdealistTarih09/11/2009 10:38:44Yorum6

İlk mesaj
Üye464 yazı
ÇİNDE BULUNAN TAMEMEN GÜVENİLİR KİŞİLERİ YADA DANISMANLIK FİRMALARINI ARIYORUM.2 FİRMADAN YANA ÇOK ÇEKTİM BU YÜZDEN ÇOK DAHA DİKKATLİ VE TEMKİNLİ YAKLAŞICAM KONUYA.
EĞER İLGİLENEN ARKADASLAR VARSA ONLARLA KONUYU GÖRÜŞÜCEM VE ALMAK İSTEDİĞİM ÜRÜNÜN TEMİNİNİ O KİŞİDEN YAPICAM.
ESEN KALIN SEVGİLER.
B.Kaan

Yerleşim Türkiye / İçelMeslek Yöneticilik
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorum
Yeni Üye80 yazı
Benim Çin de yaşayan bir arkadaşım var.Güvenilir birisi.Dilerseniz iletişim bilgilerini veririm görüşürsünüz.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye13 yazı
arkadasininizin email bilgilerini gönderebilirmisiniz benimde Çin de is yapan birine ihtiyacim var

Yerleşim ALMANYA / HamburgMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye80 yazı

Sayın İdealist ve Hasyon
İstemiş olduğunuz bilgileri mailinize gönderdim

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye34 yazı
Hocam Çin'de halen faal şirketi bulunan Çin pazarında deneyimli Alfa İth. İhr. Tic. Ltd. Şti'yi önerebilirim size... Çinden sorunsuz mal tedarik hizmetini sorunsuz alabilirsiniz... www.alfalimited.com Emre Bey ile görüşürseniz size yardımcı olabilir.. Bende bir süre o firmada çalışmıştım... Şirket ithalatı sizin adınıza sorunsuz deponuza teslim gerçekleştirebilir...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye16 yazı

Çin’in finansal açıdan önemi en büyük şehirlerinden, ulusal ekonominin nabzını tutan, ticaretin kalbi ve iletişimin merkezi Şanghay’ da bulunan “YFK Partners”, bu dinamik şehrin getirdiği ticaret üstünlüğü avantajını sonuna kadar kullanmaktadır. Tecrübeli ve uzman ekibimizin yoğun çabalarıyla ve “Dürüstlük, takım çalışması, yenilik ve mükemmellik” ilkelerine bağlılığıyla, Dünya’nın dört bir yanından birçok firmayla işbirliği içerisindedir.
YFK Partners’ın misyonu siz değerli müşterilerimizin istekleri doğrultusunda muhtelif mal ve teknolojinin İthalat & İhracatını gerçekleştirmek üzere tüm Çin genelinde geniş çaplı bir araştırmaya imza atarak, çeşitli üreticilerden fiyat alıp sonrasında örnek temini ile istediğiniz ürünü en iyi fiyat ve kaliteyle sizlere sunmaktır..
Hakkımızda daha detaylı bilgi edinmek için sitemizi ziyaret edebilirsiniz. www.yfkpartners.com
Uzun omurlu ticaret birlikteliklerine adım atmak ümidiyle,
Mail:www.yfkpartners.com
E-mail:fatih@yfkpartners.
Msn:semihfatih@hotmail.com

Yerleşim Çin / ShanghaiMeslek Ticaret