Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Ne İs Kurabilirim?

BaşlatankizimmiaTarih09/11/2009 10:26:19Yorum5

İlk mesaj
merhaba arkadaslar.yaklasik 3 yildir amerikada yasamaktayim.fakat 5 ay sonra turkiyeye donus yapmayi dusunuyorum.gunumuz sartlarinda tek bir isletme ile turkiyede ayakta durabilmek gercekten zor.bu yuzden ben de her birine 15.000 tl yatiracak sekilde 3 veya 4 isletme acmak istiyorum.fakat ne is yapabilicegim konusunda bir fikrim yok.pazarlama ve satis konusunda tecrubem var.ne isler yapabilicegim konusunda bana yardimci olursaniz sevinirim.simdiden hepinizden Allah razi olsun,saygilarimla

Yerleşim ABD / NewyorkMeslek Ticaret
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Bana kalırsa ve imkanınızda varsa hiç gelmeyin derim yok ben memlekette iş kuracam diyorsanız o başka aklın yolu birdir bildiğiniz iş sizindir bilmediğiniz iş asla sizin değildir fikir almak iyidir ama önemli olan sizin kendi fikriniz bence kendi en iyi bildiğiniz olan işi yapmanız mantıklı olanıdır oda size kalmış
www.nevkaptarim.com.tr

Yerleşim Türkiye / Nev?ehirMeslek Saty? / Pazarlama
selamun aleykum bende yeni kuracagim bir ise ortak ariyorum rahat ve garantili bir is eger isdeerseniz 0043 283 60 66 bu benim numaram arayin goruselim ,zirai alet alim ve satim isi turkiyeye ithalat edicez ..

Yerleşim Avusturya / LinzMeslek Gyda

selamun aleykum bende yeni kuracagim bir ise ortak ariyorum rahat ve garantili bir is eger isdeerseniz 0043 283 60 66 bu benim numaram arayin goruselim ,zirai alet alim ve satim isi turkiyeye ithalat edicez ..

Yerleşim Avusturya / LinzMeslek Gyda
Merhaba,

İstanbul'da iş ve yatırım düşünürseniz, ben kurmuş olduğum sitede toptan satış yapmaktayım.Caddebostanda merkez sayılabilecek bir yerde de perkande satış yapan ve irtibat ofisi olarak kullandığım bir de mağazam var.Yaklaşık 2 sene'den fazla süren bir emek ve tabii ki bir miktar para da harcadım. Genel giderleri düşük, gelişmekte olan bir site olan toptandepo.com sitesinde sadece kurumsal olarak, eticaret sitelerine ve az da olsa toptan müşterilere satış yapmaya yeni başladım ama tek başıma artık her konu ile ilgilenemediğim ve biraz daha profesyonel olarak çalışmak istediğim için ortak arıyorum.İsterseniz detaylar için arayın konuşalım.0543 525 0708 veya 0216 386 3835
Baran Mini Store
www.toptandepo.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
günümüz şartlarında bir mekan işletmeciliği düşünmek artık çok zor.. yasaklar üstüste geliyor. bir mekanı oturtabilmek için artık çevre ve yer yetmiyor.. ben inşaat işine girdim. güsel bir yol buldum getirisi de çok güsel ve büyütmek istiyorum. ilgilenirseniz telefonunuzu bekliyorum.. 0537 871 85 48 can
Mercan Bilişim ve Eğitim Hizmetleri

cangokmenf@gmail.com

Online İngilizce Eğitim Platformu
https://www.sosyal.safaridil.biz
+90537 493 6688

Yerleşim Türkiye / TrabzonMeslek Bilgisayar-Bili?im