Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

İş Fikri

BaşlatanT.ILGIMTarih07/11/2009 13:04:06Yorum8

İlk mesaj
Yeni Üye4 yazı
Merhaba arkadaşlar;

Ben 18 yaşında işsiz biriyim. Açık liseye yazıldım bu sene kaç yıldır evde boş boş oturuyorum. Bu dönemlerde işte bulamıyoruz. Bana düşük sermaye ile seyyar veya interneten yapabileceğim bir iş önerirmisiniz? İzmir'in buca semtinde oturmaktayım. Daha önceden bujiteri , hediyelik eşya satışı gibi tecrübem oldu. Fikirlerinizi bekliyorum..

Yerleşim Türkiye / İzmirMeslek İşsiz
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
8 yorum
Üye436 yazı
özgün maKale Yazabilirmisin? veya forum blog v.s v.s sitelere post (konu) açabilirmisin? www.r10.net iş arıyorum Bölümüne git orda biraz araştırma yap kendine güvenirsen azda olsa hatırı sayılır para kazanabilirsin...

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye4 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - pst99
özgün maKale Yazabilirmisin? veya forum blog v.s v.s sitelere post (konu) açabilirmisin? www.r10.net iş arıyorum Bölümüne git orda biraz araştırma yap kendine güvenirsen azda olsa hatırı sayılır para kazanabilirsin...

İnternet ile aram iyidir. Zaten işsiz olduğum için tüm gün bilgisayar başındayım. Konuyu birazdaha açarmısın acaba? Garanti bir işmi ? vs vs gibi.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Y?siz
Üye1714 yazı

Özgün makaleler yazabilmeniz lazım sanırım pst99 demek istediği bu. Yabancı diliniz varsa tercüme yapabilirsiniz.
Bu işte para var! - https://buisteparavar.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Yeni Üye4 yazı
Yabancı dilim yok. Aklımda bir fikir var ama yapabilirmiyim onu düşünüyorum. Pazarda akvaryum ürünleri satmak? Yem,filtre,ısıtıcı vs vs

Üye2659 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - T.ILGIM
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - pst99

İnternet ile aram iyidir. Zaten işsiz olduğum için tüm gün bilgisayar başındayım. Konuyu birazdaha açarmısın acaba? Garanti bir işmi ? vs vs gibi.

Sabah 8:00 Akşam 17:00 çalışıyorsun sigortan ödeniyor:))
Sen sadece Bilgisayar başında yazı yazıyorsun:)) Haa unutmadan emekliliginde var :)) :)) Çok garanti bir iş:)))
"BEDAVA PEYNİR SADECE FARE KAPANINDA OLUR"

"Zirvelerde Kartallar da bulunur, Yılanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir."

ßeLki Sandığınız Kadar Ukala,
ßeLkide Tahmin Edemeyeceğiniz Kadar Mütevaziyim
ßiraz SakLıyım ßazen YasakLıyım Kimseyi Örnek ALmam
Kimseye Örnek OLmam Arkama ßakmam 'AsLa' Demem
'Keşke'Leri Sevmem !!
ELeştiri DinLerim Nasihat DinLemem

Şüpheciyim ama kuruntu yapmam Kendimle çelişebilirim ama kafama takmam Dalga geçerim ama kırmam Ciddiye alırım ama kapılmam Huzur veririm ama söz vermem Sahip olurum ama ait olmam....

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye4 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - masal06
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - T.ILGIM
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - pst99

Sabah 8:00 Akşam 17:00 çalışıyorsun sigortan ödeniyor:))
Sen sadece Bilgisayar başında yazı yazıyorsun:)) Haa unutmadan emekliliginde var :)) :)) Çok garanti bir iş:)))

Çok şakacısınız :) Ben garanti bir işmi derken ödemeler hemen yapılıyormu açıcısından sordum.

Yeni Üye54 yazı
mrb.iyi günler
Biz Türkiyede ilkdefa ürüetilen hazır içeceğin toptan ege bölge bayisiyiz,ürünün müthiş pazar ı var ve müthişde talebi oluştu çok pratik oluşundan dolayı düşünürseniz detaylı bilgi için görüşebiliriz.
tel.0544 3224676
msn.ibrahimtopac45@mynet.com

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Gyda
Yeni Üye81 yazı
İrtibat bilgilerinizi gönderirseniz sizinle paylaşım yapmak isterim. mustafa2304@hotmail.com

Verimli çalışmalar.Saygılarımla.

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ticaret