Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Cafe Açmak İstiyorum

BaşlatansametsucuTarih07/11/2009 02:10:51Yorum6

İlk mesaj
Yeni Üye3 yazı
merhaba arkadaşlar ,
istanbulda bir cafe açmak istiyorum fakat cafe açmak için ne şekilde işlemler yapılır bilmiyorum bunun için ne kadar sermaye gerekir en az ne kadarım olması gerekir bir cafe açabilmek için bu konuyla ilgili fikir ve yorumlarınızı beklemekteyim.
hepinize tşkr ederim.

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Öğrenci
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorum
Üye116 yazı
cafe derken naısl bir cafe internet cafemi ps cafemi normal cafemi onları söylersen yardımcı olabilirim
lilanet

Yerleşim Türkiye / BalykesirMeslek Esnaf
Yeni Üye3 yazı
yok normal cafe aslında biraz pastane tarzı
samet

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Ö?renci
Üye183 yazı

herşeyden önce bu işi biliyormusun bu çok önemli bimiyorsan hiç bulaşma derim sonuçta hizmet söktörü insanlara beğendirmek çok zordur
www.nevkaptarim.com.tr

Yerleşim Türkiye / Nev?ehirMeslek Saty? / Pazarlama
Üye116 yazı
Arkadaşım bence aç süper fikir gençlere yönelik yap yer müsait bulursan canlı müzikte koyabilirsen süper olur göze hitap etmen gerek bir müşteri geldiğinde amma yapmış adam desin bir plazma koy mesela yerleri granit yap ustanı özenle seç süper fikir benim bile aklıma yatıyor yani işlek bir yerdeyse birde akar akar:D
lilanet

Yerleşim Türkiye / BalykesirMeslek Esnaf
Yeni Üye39 yazı
mutlaka bahçeli olsun bu sigara yasağında batarsın...çok kapanan cafe biliyorum...bol şans...
ilker

Yerleşim Türkiye / BoluMeslek Gyda
Yeni Üye12 yazı
bayrampaşada parkın içinde belediyeden 10 yıl ihale ile alınmış bir cafe satılık diye biliyorum ilgilenirsen yardımcı olabilirim shenkapazarlama@hotmail.com
shenka pazarlama

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama