Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Dogalgaz Ev İşyeri Dönüşüm İşi Kurmak İstiyorum.

Başlatanbluemagic1903Tarih06/11/2009 18:49:55Yorum1

İlk mesaj
Yeni Üye1 yazı
dogalgaz olmayan illerden birinde dogalgaz işi yapmak istiyorum.yapacagım işiharbiyen iyi niyetle yapmak istiyorum.fakat işi tam bilmek lazım işin içinden çıka bilirmiyim hangi firmalarla daha iyi anlaşabilirim yada hangi firmalar kolaylık saglar yani getirisi ***ürüsü ne olur. şimdiden teşekkür ederim.saygılar sunarım.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Memur
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
1 yorum
Üye152 yazı
Doğalgaz işi yapman için yetkili mühendis ve kolon ustası,daireiçi ustası bulman lazım.Bu iş görüldüğü gibi basit bir iş deildir.Heleki sıfırdan başlayacak biri için daha zor olsa gerek.Bence bu işi kurmadan önce sağlam bir ustanın yanında veya doğalgaz firmasının yanında çalışınki hem malzemecileri tanıyın hemde usta,mühendis,müşterileri tanıyın.Tabi enönemlisi işin prosedürlerini ,böylelikle sağlam adımlarla başlangıç yaparsınız aksi takdirde 2-3 firma kuracak zenginlikte bile olsanız o işi bilmiyorsanız başarmak çok zor gözüküyor.Özellkle bu sektörde herkes birbirini tabiri caizse satar.Bunun sebebi ise özellikle doğalgazın yeni geldiği yerlerde piyasanın hareketli olmasıdır.Ustaların büyük çoğunluğu taşeron şekilde çalışır.Bu işi yapan veya firma açan kişiler genelde bu işi bilen ustalar veya mühendisler oluyor ,tabi bilmeyende yapabiliyor oda parası çok ve cevresi çok kişiler.
http://www.tasarrufuzmani.com Z.Berrin
Üç şey fesat ve yıkım sebebidir:
1-Helalden kazanmama.
2-İstenilen ve doğru yere harcamama.
3-Yasaklanan yerlere harcamadır

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis