Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Mobilya İhracatı

Başlatangizem34Tarih06/11/2009 13:41:39Yorum32

İlk mesaj
Yeni Üye9 yazı
selam ..ben endüstriyel grafik tasarım bölümü yeni mezun bi bayanım..küçük yaştan itibaren çizdiğim elbise ve mobilya tasarımlarım var ilk etapta mobilya işine girmek istiyorum

tasarımını yaptığım mobilyaları bi marangozla anlaşıp yaptırsam,kargo logistik,depo derken bunları mağazam olmadan bi danışman veya satış temsilcileri,reklam,eticaret yoluyla dışarı veya içeriye satabilirmiyim,çünkü kendim mağaza falan açsam o olayı sevmiyorum,o tarz yerlerde çalıştım bana göre deil..

bilmem gereken neler var,neler yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim hepinize teşekkürler

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Grafiker
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
32 yorum
Yeni Üye2 yazı
bu iş sanıldığı kadar zor değil ancakkolayda değildir.siz bana göre önce katolog ve imail yolu şle müşteriye ulaşın bence kolay.ben ankarada sitelerde üretüm yapıyorum.ilk önce müşteri bulunki katolog bazında sattığınızda cebinize para girince göreceksinizki gerisi çok kolay gelecek.bizde sizingibi pazarlamacılara pirimusulü satışyaptırıyoruz.dolayısıile sizin üretmek ve teşhir etmekgibi maliyetleriniz ortadan kalkmış oluyor.ancak şuna çok dikkat edin yola çıktığınız insanlar sizi satmasın.en önemli husus bu.ben 23 yılda çok şeylerle karsılaştım.firmamı ziyaret ederek bana ulaşabilirsiniz.www.akstarfurniture.com
06090

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Mobilya
Üye177 yazı
Merhaba,
Mobilya tasarlayıp bunu yaptırabilirseniz , sizin harcamanız miktarında para harca**** Libyada showroom açabiliriz. Ayrıca oradaki tüm masrafları karşılarız. Siz sadece mobilya getirirsiniz. Ham parasını satılınca karıda 3 aylık periyodlarda alırsınız. Libya pazarını araştırırsanız ne kadar hızlı mobilya satıldığını görürsünüz.

Selamlar,

Özgür KALE
Özgür KALE
Founder - Foreign Trade Manager
academic Elevator & Escalator Technology
info@academic.com.tr
www.academic.com.tr

Yerleşim Türkiye / Antalya YstanbulMeslek Yöneticilik