Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Ukrayna'da Yatırım Ve Ticaret Düşünenler.

BaşlatanGökhanTRTarih06/11/2009 02:59:22Yorum36

İlk mesaj
Yeni Üye20 yazı
Merhaba

Ukrayna'da 5. yılımdayım Kiev'de mühendislik bölümü son sınıf öğrencisiyim. şu anda yüksek lisansını yapmakta olan bir arkadaşımla beraber ukraynada iş olanaklarını değerlendirmekteyiz.

Ukrayna avrupa-asya ticaret odası adlı resmi bir kuruluşla bağlantılı olarak çalışmaktayız. bağlantı kurabileceğmiz iş alanlarından birkaç tanesini sizlerle paylaşmak istiyorum.

1)katlı otopark işletmeciliği. 50% ortaklık veya 100% olarak. karlı bir iş alanı.
2)içme suyu şişeleme ve dağıtımı. (kirli olması sebebiyle halk içme suyu olarak çeşme suyunu kullanmamaktadır)
3)maden işletmeciliği ve odun üretimi için orman arazisi kiralama.
4)torf (turba toprağı),torf briketi, buğday, yağ, şeker, kuru süt, ceviz vs.. ukraynadan ihracatı gibi ve daha birçok alanda pazar araştırması.

Ukrayna'da bu ve farklı alanlarda yatırım yapmayı, ithalat ve ihracatı düşünenlerle birlikte çalışmak istiyoruz. yorumlarınızı bekliyorum saygılarımla.
e-mail: g.kutluay@gmail.com
msn messenger: g_kutluay@ukr.net

Yerleşim Ukrayna / KievMeslek İthalat / İhracat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
36 yorum
Yeni Üye53 yazı
Merhaba Gokhan Bey Kardesim ,
Ben Kiev de emlakcilik yapiyorum , uzun sureli ve kisa sureli olmak uzere .
Firmamizin ismi : F & F Real Estate
Benim musterilerimin istekleri dogrultusunda sizin bilgi ve calisma anlayisinizla birlikte calismalar
yapabiliriz . Oncelikle bize basvuran musteriler Bugday , un , Misir urunleri pazarlamak ya da tekstil urunleri
pazarlamak isterler . Ithalat ve ihracat konularinda birlikte calismalar yapabiliriz .
F & F Real Estate
ILETISIM : +380-63-404-29-29
Msn : kievemlak@hotmail.com
www.kievemlak.com

Yerleşim Ukrayna / KievMeslek Emlakçy
Üye324 yazı
merhaba biz battaniye ve üretim ve pazarlama yapıyoruz iş birligi yapabiliriz

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye1 yazı

Gokhan bey selamlar.
Ukrayna da siselenmis su satis ve pazarlamasi için daha genis bir bilgi sunabilirseniz, Turkiye den su an kurulus asamasi gerceklesen bir fabrika ile Avrupa ya pazarlamak uzere yetkili temsilci yim. Beraber calismamizin imkanlarini olusturabiliriz. Selam ve basarilar dilerim. Mehmet Emin COSKUN

Yerleşim Fransa / NiceMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye11 yazı
Merhabalar Gökhan bey ukrayna ile çalışmalarımız oluyor beraber çalışabilriz demir çelik sektörü üzerine
msn den eklerseniz görüşelim
SerdarAslan

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye20 yazı
Merhabalar

ilk yazıma ek olarak birkaç tane araştımaları tamamlanmış çalışmalarımızı sizlerle paylaşmak istiyorum.

- ilki çöp işletme fabrikası, çöpten elektrik enerjisi ve ısı üretimi. yılda 40bin ton çöpten 45 GW/h - 60 GW/h enerji. 100bin ton kapasiteli olanıda var. ekolojik sertifikası var.dökümanları hazır, itenildiği takdirde 15 sayfalık ayrıntılı fabrika açıklamasını sizlerle paylaşabilirim.
- bir diğeri gasoil. buradaki satıcı firmaya tanınan bir indirim söz konusudur. piyasanın 25% 30% altında satış yapmaktadır. istenildiği takdirde belgelerini gönderebilirim. anlaşma şartı yılda en az 50bin ton gasoil alımıdır.
- çok kaliteli odun ve odun kömürünün ukraynadan ihracı. tedarik sorunu yok.
- son olarakta rafineri fabrikası. yıllık kapasitesi 1,200,000 ton. ayrıntılı resim ve açıklamaları istenilirse gönderebilirim.
e-mail: g.kutluay@gmail.com
msn messenger: g_kutluay@ukr.net

Yerleşim Ukrayna / KievMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye10 yazı
merhabalar,istediğiniz tüm tekstil ve gıda ürünleri uygun ve kaliteli bir şekilde dış ticareti yapılır.
mustafa özcan

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye5 yazı
ben almanyada yasamaktayim ukraynadan bakir alimi il ilgili bilgi almak istiyorum. bakir temin edilebilinirmi. bakir temin edecek arkadaslarla irtibat kurmak isterim.
mtrgt

Yerleşim ALMANYA / KönigsfeldMeslek Emekli
Yeni Üye23 yazı
slm gökan bey RÇİÇEK ben msn den görüşelim

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Ticaret
Yeni Üye5 yazı
merhaba arkadasim ben ukrainadan yaziyorum size sadece bakirmi lazim isteklerinizi tam yazarsaniz yardimci olmaya calisirim

benim asil isim yemlik misir bugday arpa cimento demor yumurta ilgilenen arkadaslar mail gondermeleri
DIKKAT alicilar fiyat ogrenmek icin kendinizi ve benim zamanimi mesgul etmeyiniz tesekkur ederim

veyseldeniz.24@hotmail.com

+380 99 509 09 00
+380 67 701 34 36
+380 63 587 07 30
skype+ veyseldeniz24
veyseldeniz.24@hotmail.com skype:veyseldeniz24
tel:+380 99 50 909 00
+380 67 701 34 36

Yerleşim Ukrayna / KrimMeslek Serbest meslek
Yeni Üye11 yazı
ukrayna,da ticaret yapacaksanız doğru bilgi ve oradaki yaşam ortamını öğrenmek istiyorsanız benimle yazışın.
denizcilik

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Denizci
Üye180 yazı
selam gökhan bey ben katlı otopark hakında bilgi alacaktım ,birde ukraynada yaşayan gökhan bey ve diğer arkadaşlar ben ukraynadan büyük baş hayvan ithal etmek istiyorum .orada fiyatlar ne alemde ve arkadaşlar ithalat ve ihracat için prosürler nelerdir bilgisi olan arkadaşlar yadımcı olursanız sevinirim....kizilkaya_67@hotmail.com maiil atarsanız memnun olurum.

Yerleşim Türkiye / YalovaMeslek Di?er
Yeni Üye35 yazı
herkese slmlar.gokhan kardes senden bir ricam oraya yazina birsey daha eklermisin?

3000 dolar 5000 dolar cebinde parasi olup burda fabrika kurmaya calisan hayal perest arkadaslar lutfen bu sayfalari mesgul etmesin.burasi o kadarda ucuz bir ulke degil.ben o adamlarin cebindeki sermayeyi 1 gecede diskoda yedim.gokhan in cok guzel fikirleri var.parasi olmayanlar yada hayal peres dedigim arkadaslar lutfen mesgul etmesin.

saygilar

sonosmanli

Yerleşim Ukrayna / KrimMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye11 yazı
krımlı arkadaşım gecede 3000veya5000 dolar yediğini söylüyorsun orası laila diskomu yoksa bu paraları sokakta,mı buluyorsun,da,yedini söylüyorsun.madem bu kadar paranız var niye iş yapacağınız iş adamları arıyorsunuz kendiniz yapın. Yoksa bu iş bağlantıları altında yol ve dil bilmeyen türk iş adamlarının paralarını iş yapma bahanesiyle laila disko barda 3000 - 5000 dolar yemeyimi planlıyorsun. Kardeşim insanlara maval okumayın gerçek niyetinizi adam gibi yazın paranız varsa işinizi kendiniz yapın yalandan insanları ve bu siteyi meşgul etmeyin. DASVİDANYA
denizcilik

Yeni Üye35 yazı
arkadasim zenfira demekki senin bir yaran var gocunuyorsun.ben 3000 dolar 5000 dolar diskoda yiyorum derkeno kadarda degil.turkiyeden gelenler burda senin o dedigin is adamlari ceplerinde en fazla 5000 dolar para koyup sanki ukrayna yi satin almaya geliyor.bana proje gosterin diyor yapalim.sen ugrasiyorsun cabaliyorsunzamanin gidiyor strese giriyorsun.o ne idigi belirsiz kisiler diyorki hele zaman var gel yavv ukraynadayiz gezelim.abazalar kari yokmu kari hepsi yolda gezerken ac kopegin kemige baktigi gibi bakiyor.o parayi 1 haftada yiyor burda ben gelecem haftaya deyip defolup gidiyor.bekle gelsin.proje ne oldu.senin bu proje icin insanlarla gorusuyosun soz veriyosunkimseyle yapmayin beraber yapalim diyorsun senin burdaki kredin bitiyor.bu giden zaman icerisinde baska isle mesgul olamiyorsun.kardesim ben burda bunlarin hepsini yasadim.sen yasamadinsa bilemezsin.biz senin gibi cok denizciler gorduk beyefendi. BUNUN YAZILISIDA BUDUR SAYIN COK BILMIS.

#1044;#1086; #1089;#1074;#1080;#1076;#1072;#1085;#1080;#1103;

Yeni Üye35 yazı
#1044;#1054; #1057;#1042;#1048;#1044;#1040;#1053;#1048;#1071;

Yeni Üye11 yazı
kırımlı kardeşim, sen benim yazdıklarımı çok bilmişlik olarak nitelendiriyorsun ama bir çok türk işadamı iyi niyetli olarak ukraynaya gelip burada ben yol yordam bilirim iş bağlantıları yaparım deyip kandırılıp dolandırıyorlar ben senin yukarda yazdıklarına katılıyorum. Üste bir önceki yazdıklarını daha açsaydın güzel olacaktı ve seninle yazışmak isteyen insanlar daha ciddi iş adamları olacaktır. Ve sende ne olduğu belli olmayan insanlarla muhatap olmayacaksın. ben ukraynada 12 sene kaldım kırım bölgesinide iyi bilirim. güzel dostluklarım var sana iyi çalışmalar dilerim kardeşim kendine iyi bak.
denizcilik

Yeni Üye35 yazı
sagol allah razi olsun.bende senin yazdiklarinin bir kismina katiliyorum.buraya 1 ay once tr den 2 kisi geldi.burda birisi onlara demiski buyuk projelerim var.insaat sektorunde.360 dairelik projem var.o kisiler geldi firma kurdular burada.gerekli parayi verdiler.burdaki sahis onlari dolandirdi.beni tanistiranda burdaki sahistir.benim insani duygularim el vermedi onlari dolandirmasina.ben gereken uyariyi yaptim.o sahislar hergun beni ariyorlar tr den onlar bana diyorki sana ne gerekse yapmaya haziriz sen bizi buyuk bir zarardan kurtardin.ve 3 haftaya kadar gelecekler.demek istedigim hakli yanlarin var ama herkes ayni degil.benim guzel bir lafim var rahmetli babamdan bana kalan bir laftir.ben bu laf sayesinde kisiligimi kimligimi insanligimi namusumu serefimi kaybetmedim.nedir biliyormusun bu laf

beni anam erkek dogurdu.

allah razi olsun.sanada iyi calismalar kib.

Yeni Üye1 yazı
Merhaba Gökhan BEY,
Volvo iş makinaları yedek parçaları ithalat ve ihracatını yapıyorum.Kiev veya Ukrayna genelinde iş yapma durumumuz olabilir mi?Kolay gelsin..

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Mühendis
Yeni Üye71 yazı
sindi en son ne oldu ?? tam anlayamadim en kral delikanli yarismasi vardi burada derken, kaptan1 isi yine ticarete döktü ayip etti :) :) :)
iyi gidiyordunuz vallahi --anasindan erkek doganlar,,,üc kagitcilarin ezelli düsmanlari,,,,,derin ukrayna tecrübeli mütehasislar :) :)

Yerleşim ALMANYA / KasselMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye7 yazı
evet butun yazilarinizi dikkatle okudum bizler turklerde bu kompleks oldukca cok zor isimiz neden insanlari mesgul ederizki onlar gelmisler buralara gurbede is para iyi hayat surmek icin kimileri evlenmis coluk cocuk anlamak ve kucuk hesaplar yapmamak lazim sizleri anliyotum real olarak 2 isle ilgileniyotum kontaklari olan arkadaslar besoil ve beyaz gazla ilgili arasinlar lutfen bakin nasil para kazaniliyormus irtibat numaram 038 677358985
allllllllllllllkoooooooo

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mimar
Yeni Üye14 yazı
selamlar
arkadaşlar bir süredir ukraynadan ayçiçek yağı almak için uğraşıyorum,birkaç kişiyle görüştüm ama pek güven vemediler.buradaki arkadaşlardan istediğim bilgileri varsa veya araştırabilirlerse benimle paylaşmalarıdır.Dürüst arkadaşlarla kazançlı bir iş yapmak isterim.teşekkürler
kuzeyedu@gmail.com
h.t

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek
Yeni Üye35 yazı
sen anlamazsin kral delikanli yarismasindan tek pazarlama arkadas.sen isine bak.delikanlilar anlar ancak.

Yeni Üye27 yazı
Arkadaşlar türkiyede treyler imalatı ile ugrasıyoruz. Ukraynada de bir iş kurmak istiyoruz. Size sorularım;
1- Ukrayna da treyler, römork üreticisi var mı?
2- Ukrayna da başka ne işler yapılabilir?

Hüseyin Günaydın

0532 688 74 60
0543 678 93 00
Özendiğiniz hayatı yaşamakla meşgulum....[noktA]

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Esnaf
Yeni Üye27 yazı
Arkadaşlar türkiyede treyler imalatı ile ugrasıyoruz. Ukraynada de bir iş kurmak istiyoruz. Size sorularım;
1- Ukrayna da treyler, römork üreticisi var mı?
2- Ukrayna da başka ne işler yapılabilir?

Hüseyin Günaydın

0532 688 74 60
0543 678 93 00
Özendiğiniz hayatı yaşamakla meşgulum....[noktA]

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Esnaf
Yeni Üye14 yazı
Slm konyali arkadasim. Bende. nigdeliyim. Burda plastik granul isi ve boru imalati yapiyorum...Treyler imalati bu ulkede gider. Bu ulkede ciddi manada kalifiye eleman ve sanatkar eksigi var..uretim az...

savas.ozturk@live.com
+380939811488
savas oztrk

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Üye110 yazı
arkadaşlar tartışıyorsunuzda uluslararası ticaretten bahsediyorsunuz neden birbiriniz kalbini kırıyorsunuz ticaret yapmaya calışan genc arkadaşlar ve bu işi öğrenmeye calışanlar var saygı duyun
ben size söylim biraz yurt dışında iş yapacak arkaşlara tavsiyem ülkemizin hemen hemen her ülkede ticaret ateşeliği mevcut ekonomi bakanlığımızın sitesine girdiğinizde size yardımcı olacaklardır. yurt dışında iş yapmayı düşündüğünüz kişi ve şirketleri ticaret ateşeliklerimizden sorabilirsiniz.ellerinden gelen tüm yardımı yapıyor devletimiz yeterki siz iş yapmaya calışın yada girişimde bulunun kişilere değil yasal prosedürleri takip ederseniz kimse zarar etmez kimsede kimsenin kalbini kıramadan para kazanır herkes
ekonomi bakanlığımızda yurt dışı ihracat ithalat mal talepleride mevcut oradan kim ne arıyor satıyor bakabilirsiniz.
genc arkadaşlarımız işe hevesli ama o kadar basit değil bu işler ama başarabilirler istesinler yeterki
herkese ticaret hayatında başarılar ve bol rızıklar diliyorum.ALLAH herkesin gönlüne göre versin

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye14 yazı
Gökhan bey, size içinde mail adesim ve telefon numaram bulunan bir özel mesaj gönderdim. Kontrol ederseniz sevinirim.

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Ö?renci
Yeni Üye14 yazı
Ukrayna'da herhangi bir işe başlamadan önce gerekli olan bürokratik giderler ne kadardır? Muhasebe açılışı, ticari kayıt vs.den bahsediyorum. Bir de oturum alabilmek için ne kadar yatırım yapmak lazımdır?

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Ö?renci