Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

İhracat Yapmak İstiyorum

BaşlatanRÇİÇEKTarih05/11/2009 19:56:58Yorum11

İlk mesaj
Yeni Üye23 yazı
Selam,
Ben Antalya'da seracılıkla ugraşmaktayım 65000m2 seram var tarım bakanlıgı konturolü altında domates ve sebze üretimi yapmaktayız ve üretim'de istedigim kaliteyi kendi tecrübelerimile yakalamaktayım. ve ihracatcılara baglı kalmaktan sıkıldım ve allah nasıp ederse ve dürüst inaclı siz arkadaşların yardımı ile tabi. genelde ihracat hedefim rusya, almanya, moldavya, ukranya ülkeleri düşünmekteyim,

Saygılar

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Ticaret
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
11 yorum
Editör5590 yazı
Kuzey Avrupa ülkelerine nakliye gideri çok tutmakla beraber prosedürleri oturmuş ülkeler. Balkan ülkelerinin pazarı iyi olmakla beraber İspanya , İtalya ve Fransa gibi ülkelerden tedarikci bulmakta zorlanmıyorlar. Rusya, Moldavya, Ukrayna ve Türki devletlerde bomboş bir pazar olmakla beraber oturmamış prosedürler ve sıfırdan keşfedilmesi gereken bir ihracat yöntemi sıkıntısı var.

65bin metre kare örtü altı üretimi ile pazarda sıkı bir tedarikci olursunuz. Ama kendinize bir kaç yıl mücadele ve öğrenme zamanı tanıyıp sıkıntılara hazırlıklı olun. İlk bir kaç yıl rekabetci piyasalardan uzak durun az kazanacağınız ama kolay satış yapacağınız piyasalarda gezin. Ürünlerinize marka yapın. Kendinize basit ama kaliteli bir internet sitesi yaptırın. Agrobay veya Alara fidancılığın siteleri gibi.

Kurallı dış ticarete yönelin. Hedef ülkenize gidip gezmeden işe girişmeyin.

Başarılar.
tamnland.com

Yerleşim Türkiye / TürkiyeMeslek Di?er
Yeni Üye14 yazı
Merhabalar ben Mustafa Yıldırım. Öncelikle ihracatçılara bağşlı kalmakla kast ettiğiniz nedir? Bilmek isterim. Sonuçta o insanlarda para kazanmak için sizin ürününüzü sizden alıp satıyorlar. Sonuçta potansiyellerini hem sizin hemde kendileri faydasına kullanıyorlar ve bu onların mesleği. Sözlerimden de anlaşıldığı üzere bende bu meslekteyim yani dış ticaret uzmanıyım.
İşlerinizde Başarılar dilerim. Hayırlı satışlar dilerim.
Saygılar
Mustafa Yıldırım

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Ythalat / Yhracat
Editör5590 yazı

Kendim direk satıp daha çok kazanmak istiyorum demek istiyor.
tamnland.com

Yerleşim Türkiye / TürkiyeMeslek Di?er
Yeni Üye47 yazı
Kesinlikle hedef bolgelerinizi gidip gezmenizi ve urunlerinizle ilgili piyasayı araştırmaınızı tavsiye ederim.Buradan kimsenin haberinin olamayacağı fırsatlar orada bir kosede sizi bekliyor olabilir.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye23 yazı
saygıdeğer arkadaşlar yanlış anlaşilmasın.burda ihracat yapmak istememin sebebi yetiştirmekte oldugum sebzeler kaliteli ve herkes tarafından beğenilmekte.bunu değerlendirmek istiyorum.maksadım ihracatçıları kötülemek değil.fakat antalya halindeki ihracatcılarla sezon boyu calışıyorsun. bir bakmışsın finike.kumluça'ya gecmiş oluyor.malum sebebide sebze meyve bollugu oldugundan.bunedenle cifci magdur kalıyor.yorumlarınız için sağolun.

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Ticaret
Yeni Üye6 yazı
Sayın RÇİÇEK,Ukrayna ve Rusya ya yönelik sera ürünleri ihracatı çalışmamız var.Sizinle temas kurmak isterim. 0 535 736 73 05/0 258 263 68 17 numaralı telefonlardan beni aramanızı rica ediyorum.MÜNİR HUZ

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Ythalat / Yhracat
Üye1714 yazı
1.Bu işe aracısız girme (Herkes dış ticaret uzmanı gibi iş yapmaya çalışıyor. Öyle kolay zannediyorlarki, size öyle teklifler gelecektir ki, şaşırırsınız!)
2.Akreditif ile çalış. (Sakın öderim, çek veririm sözlerine kanmayın)
3.İhracat talebi gelen ülkedeki pazarı incelemeye çalışın. (Bu size bazı fikirler verecektir. Bunu mutlaka yapın)
Bu işte para var! - https://buisteparavar.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Üye992 yazı
elinizdeki urunlerin isimleri , resimleri ,kalite kontrol vs belgeleri ,ve aylik veya yillik uretim miktarlari gibi genis olarak detayli bir dosya sunarsaniz yurt disi satisi veya direk sizin ihracat yapabilmeniz icin bazi yerlere sunabilirim,saygilarimla.

Yerleşim Yspanya / Tarragona
Yeni Üye14 yazı
Bence dış ticaret işinden anlayan yabancı dil bilen bir personel çalıştırın hem kontrolünüz altında olur hemde daha güvenilir bir sistem.
Mustafa Yıldırım

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye2 yazı
uzman55 gerçekten mantıklı bir yaklaşımda bulunmuş.
65000 metrekare seradan bahsediyoruz bence zaten var olmalıydı.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ö?renci
Yeni Üye34 yazı
CANERMAN ARKADAŞIM HAKLI:)))) TAMAMEN HAKLI.. BU SEVİYEDE ÜRETİMİ SEVK EDECEK PROFESYONEL İÇİN ÇOK GEÇ KALINMIŞ... BUNCA SERA:))) CANERMAN ARKADAŞIM ÇOK HAKLI...
hayallerine koş....

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Di?er