Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Kararsızım

Başlatanserkan16Tarih04/11/2009 20:32:41Yorum3

İlk mesaj
Yeni Üye35 yazı
Herkese merhabalar,
Ben de iş kurmaya calısıyorum ama kararsızım benim durumum çok iyiydi sonra arkadaş kurbanı oldum iflas ettim simdi korkuyorum iş yapmaya onuda gectim elimde cok param yok iyi anladıgım unlu mamül işi elimde cok fazla param yok ama bu işi bilen bilir karı cok fazladır yapmak isteyen varsa şehir fark etmez işlek yer olmak kaidesi ile ortak yapabiliriz artık bir atılım yapıp eski gunlerime geri donmem lazım bu konuda bana yardımcı olacak varsa fikirlerini bekliyorum .illakı bu iş uzerine degil tabiki her fikire acığım.tşk.........
serkan

Yerleşim Türkiye / EdirneMeslek Serbest meslek
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
3 yorum
Yeni Üye2 yazı
mrb serkan bey msn adresinizi verirseniz msnde detaylı olarak konuşalım.
bedo

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Muhasebe
Üye163 yazı

Serkan merhaba

Unlu mamuller işinden anladığına göre sana tavsiyem şu olacak öncelikle çölyak hastalıgının ne oldugunu iyice bir ayrıntılı ögren ardından bu hastalıkla mücadele konusunda örgütlenmiş derneklerle irtibata geç glutensiz beslenme ve glutensiz diyet konularında bilgi al ,derneklerle temasta ol kendine bir network oluştur ,ayrıca Bursa Çekirge Çocuk hastalıkları Hastanesinden Çocuk Hastalıkları ve Gastroenteroloji Uzmanı bir Doktor bul bu konu ile ilgili ne var ne yok ögren ve bu hastalıgı taşıyan insanlar ve özellikle çocuklar için ekmek kurabiye kek ve diger unlu mamullerden (GLUTENSİZ ) unlar ve hammaddeler kullanarak yeniden işine başla fakat farklı bir kanaldan.Ürünlerini mümkün oldugu kadar kendi yaşadıgın şehirde adrese teslim etmeye çalış büyük kazançlar bekleme sonuçta kiminin parası kiminin duası demişler .

Haydi yolun açık olsun .

Laser shop 4 sale !!

Yerleşim / The Planet EarthMeslek Di?er