Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Kemer İmalatı Ve İhracatı

Başlatantolga ocakTarih04/11/2009 18:01:43Yorum3

İlk mesaj
Yeni Üye11 yazı
Yurt içinde çok ciddi firmaların kemerlerinin üretimini yapan ve mümessiller aracılığı ile yurt dışına da mal imalatı yapan firmam için ürünümün satış rakamlarını yükseltmek amacı müşteri taraması ve ürünü satışa çevirebilecek firma ve şahıslar arıyorum.
Saygılarımla;
Tolga OCAK

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek İthalat / İhracat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
3 yorum
Üye111 yazı
selam tolga bey siz istanbulda hangi semtte imalat yapıyorssunuz bide satış olarak dükkan varmı dükkan hangi semtte
değerli dostum kemer dış piyasaya bir tutura bilirsen mükkemel para var bide bazı müşteriler çok yüklü sipariş alıyorlar.
ben bu tür işlerin dışarıya pazarlamasını yapmak istiyorum. arapça biliyorum genelde arap ülkelerine pazarlamasını yapmak istiyorum kısmet olursa bayramda suriyeye gidecem kemerlerın fiyatları bana mail atarsan bide sizin yer olarak tam olarak nerde olduğunu yazarsanız gelirim sizden numune alırım satmaya çalışırız
saygılar
yahyakorkut@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
yahya kardesim

bana katalog ve fiyat listesi yolla lutfen

ben su anda samda yasiyorum ve burada suriyeli pek cok firmanin turkiyeden ithalati konusunda danismanlik yapiyorum

saygilar
yusuf085@hotmail.com
rey --yusuf simsek

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Ticaret
Yeni Üye11 yazı

İlginiz için çok teşekkür ederim size şahsi mailinizden geri döndüm konu ile alakalı en kısa zamanda istanbul iamalthenemizde sizi ağırlamak isterim.cep telefonu numaramda ekte belirtilmiştir.Bana geri dönmeniz yeterli olacaktır.

Ayrıca kemer imalatında katalog kullanmıyoruz çünkü model hırsızlığı bizi zor durumda bırakabiliyor.Ama numune ile alakalı sıkıntımız yok sizde bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim muhakkak hakkımızda en hayırlısını buluruz.
Saygılarımla;
Tolga OCAK

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat