Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Kazakistan İş Kurmak Çalışmak İstiyorum!!!

BaşlatanxxactivexxYayınlandıYorum6

İlk mesaj
Merhaba arkadaşlar ben zonguldak karaelmas üniversitesi insaat bölümü mezunuyum enka teknikte 45 iş günü staj yaptım malum türkiyede kendi mesleğinizi yapmak mümkün olmadığından diğer alanlarda kendimi gelistirmeye basladım lcw de satış elemanı olarak çalıştım ve ayrıca marketlerin şarküteri bölümünde çalıştım ve şuan tercüme bürosunda çalışıyorum ayrıca bilgisayar donanımı hakkında geniş bilgiye sahibim kazakistana yerleşmek ve çalışmak istiyorum yaşım 22 girişken biriyim ortak bir iş veya yanında çalışacabileciğim arkadaşlar varsa lütfen alta yazacağım maile bilgi atabilir

firat_tass@hotmail.com
referans:beşiktaş 2.noteri
başkatip hasibe akbaş,
eylem taşkabil,

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorum
sa,nasil bir yardim bekliyorsunuz? kazakhstanda calismak istiyorsaniz kazakhstanda olmaniz lazim.hem artik burda sizinkiler cok,ozel yurt var,firmalar cok.

Yerleşim Kazakistan / AlmatyMeslek Esnaf

selam ben kazakistan almaty da. Tekstil isi yapiyorum istersen goruselim
kenan

Yerleşim Kazakistan / AlmatyMeslek Tekstil
gitme be kardeşim, gençsin Ülkende çalış zamanla herşey on numara olur. ama gidersen Türkiyeyi bile unutursun, tekrar geri dönmek istediğinde yine iş derdine düşersin. Kırgızistan (Bişkek) teydim 4yıl. Almata- Kazakistanda da kaldım. hiiç tavsiye etmiyorum gençliğine yazık edersinn

Yerleşim Türkiye / MardinMeslek Reklam
İnşaat Mühendisi adamsın yazdıklarına bak! Diploman elindeyse gir kurumsal bir firmaya karın tokluğunada olsa çalış 3 - 5 sene öğren işini sonra git Kazakistan' a mı gideçen Rusya' ya mı.. Al 4 - 5 bin dolar maaş bak işine.

Sen daha mesleğinin artılarının farkında değilsin! Sen Türkiye' de İnş. Müh. olarak iş bulamıyor çalışamıyorsan aç kalırsın kardeşim. Kusura bakma!
Daha iyisini görmediniz...

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Di?er