Slm arkadaşlar Siteye yeni katıldım Benim bir (büfe) karavanım var uzunluğu 3.30cm genişliği 2.40cm içerisinde mutfak tezgahı ve rafları var fakat bunu çalıştırabileceğim bir yer ve bir fikir içerisinde her türlü iş yapılabilir kira derdi yok depozito yok tek masraf içerisinde yapılacak işin mahiyetine göre bir jenaratör. İçerisinde pilav kokoreç köfte gözleme vb gibi işler yapılabilir yaklaşık 7 metrekare alana sahip ve 4 tekerli arabamın arkasına tak çek istediğin yerde iş yerin hazır. Bana fikirlerini paylaşacak veya ortak olacak arkadaşların mesajlarını bekliyorum. aracın iki yanından kapakları var ve açılır
teşekkür ederim bu zamana kadar bahsettiğiniz işlerin hiç birini yapmadım çünkü aracım deren çay cafe crown ve nescafe gibi firmalarda kiralıktı. hiçbir vergi levhası yok ama işin prosüdürünü bilen yani vergi levhası gezici ruhsatı vb gerekli evrakları çıkarabilirim diyen varsa gelsin ortak bişeyler yapalım ben işleyişi bilmiyorum ve bir bilen varsa anlatırsa da sevinirim. bu arada araçla illede gıda tarzı bişey yapılacak diye bi kaide yoktur aklına ne iş gelirse türkiyenin her yerinde kirasız gezen dükkandır. fakat ben bayrampaşadayım ve fazla uzaklara açılamam.isteyen olursa aracı satabilirim. yeni fikirler bekliyorum.
ilk yorum güzel bi fikir bence stadyum pazar yerleri diğer zamanlardada işlek bi caddede sabit olarak durusun benim babam seyyyar satıcıydı iyi pra var bu işlerde bana kalırsa satma bu aracı kendin bişeyler yap elinde hazrı dükkan kullanabilirsen altın yumurtlayan tavuk
slm arkadasim senin su an altindaki aracla cok guzel isler yapilir.mesela bardakta misir yada kumpir bunlarin ikisini beraber yaparsan daga kazancli olur.ben bu isi yapicaktim ama burda sendeki araca sahip iolmaninda bir kulfeti kurcagin yerinde agir sartlari var birde benim yasadigim yer o kadar kalabalik degil.senin arabanin icine tek kazanli yaninda dondurcuvesayre butun mazemeleriyle 900 milyona bir stant kurabilirsin.eger gunde 40 bardak satarsan yaninda birkac icecek vs.gunluk ciron 200 un ustunde olur bir arastir.
arkadaşlar fikirleriniz için tşk ederim benim birazsermayem kısıtlı bunu çekecek aracımı sattım ve be büyük bir kurumda özel güvenlik görevlisi olarak çalışıyorum çalışma sistemime göre bir çok gün boş zamanım oluyor ek iş olarak yapmayı planladığım bir çok iş var ama malesef bu işler tek başına olmuyor hem sermaye hem iş arkadaşı arıyorum arabası olan da olabilir. dediğiniz gibi stadyum önleri pazar önü arkası vs vs aklınıza gelecek bütün konseptleri bu araca uygulayabiliriz yazın dondurma standı kışın pilav kokoreçvs vs örnekler çoğaltılabir. Hiç bir iş yapmasak dışına reklam uygulaması kirlayıp boş gez gene para kazanır. daha önce bir çay firmasının reklam uygulasını yaptırdık inanın senede 8000 tl para aldım daha ne söyleyeyim oturmuş bi kenara ne iş yapsam diye düşüneceğine bu enflasyonda dükkan kiran yok bişeyin yok. biraz taşın altın elini sende koy verelim elele koşturalım.yorumlarınızı ve fikirlerinizi gene bekliyorum.
ekspres61 arkadaşım ben kendime iş arıyorum eyer bi ortak istersen neden olmasın 28 yaşındayım pendikteyim 6 yıla yakın garsonluk yaptım aracım yok ama yapılacak işe az biraz sermayem var düşünürsen iletişime geç benimle
ben bayrampaşadayım pendik karşıda biraz uzak düşeriz
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz