İlk mesaj
İş Kurma Ve Girişimcilik
Fransa'da Yaşıyorum, İş Önerileri Arıyorum
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
29 yorumM
Üye333 yazı
tel: 0282 263 20 03 0282 263 20 03 gsm: 0541 347 49 59 0541 347 49 59
firmamız tabelacılara inşaat sektörüne hizmet veren firmadır ege ve marmara bölgesi trakyada 800 firmaya yakın müşteirsiyle hizmet etmektedir bu firmalara tabela malzemesi ve dijital baskı makinaları ,cncler,ploterlar ve lazer makinalarıda satmaktayız mail:makkoreklam@hotmail.com
MUSTAFA YAŞAR GÜNGÖR
B
Yeni Üye31 yazı
A
Yeni Üye20 yazı
TEKSTİL ÜRÜNLERİNDE DİLEDİĞİNİZ ÜRÜNÜ TEMİN EDERİZ,SİZ ORADA BİR PAZAR ARAŞTIRMASI YAPARSANIZ ORADA SATILABİLECEK ÜRÜNLERİ VE MODELLERİ BİZE GÖNDERİRSENİZ BİRLİKTE BİR İŞ YAPABİLİRİZ.AYRICA İNŞAAT MALZEMELERİ ( MUSLUK,BATARYA,LAVABO VB. ) ÜRÜNLERİ DE TEMİN EDEBİLİRİZ..
İLETİŞİM:
a_koymen@hotmail.com
Ali Rıza Köymen
H
Yeni Üye34 yazı
B
Yeni Üye13 yazı
arkadasım yeterlı sermayen varsa mermer yada plastık enjeksıyon ısıne gır bu alanlarda avrupanın her noktasında cıddı acık var.
A
Yeni Üye3 yazı
Merhabalar Bekir Bey
Kriz ortamında maalesefki insanlar maliyetlerini aşağı çekmek için tasarruf sağlamak için elinden gelen kısıtlamaları yapmak durumunda ;
Almanya ,Usa ; İngiltere den sıkılan ve turkiyeye yerleşmek isteyen iş kurmak isteyen bir çok kişi çok düşük sermayeyeler bayilik imkanı verdik,
İleşimle ilgili iş kurmak isterseniz
Lutfen
aynur.abbdanismanlik@hotmail.com adresini ekleyin detaylı bilgiyi sizinle paylaşalım..
Kriz ortamında maalesefki insanlar maliyetlerini aşağı çekmek için tasarruf sağlamak için elinden gelen kısıtlamaları yapmak durumunda ;
Almanya ,Usa ; İngiltere den sıkılan ve turkiyeye yerleşmek isteyen iş kurmak isteyen bir çok kişi çok düşük sermayeyeler bayilik imkanı verdik,
İleşimle ilgili iş kurmak isterseniz
Lutfen
aynur.abbdanismanlik@hotmail.com adresini ekleyin detaylı bilgiyi sizinle paylaşalım..
T
Yeni Üye7 yazı
02/12/2009 : 21:41:59#7
Web sitesi
Alıntı
vireles arkadaşımıza türkiyede konserve salça üret tabi sipesyal yani dogal ve sanayag gibi birix yüksek
V
Üye550 yazı
02/12/2009 : 22:05:38#8
Web sitesi
Alıntı
arkadasım ben sana tarımı sevıyorsan turkıyede tropikal meyveler uzerıne superım ama buyuk sermayem olmadıgı ıcın ıs yapamıyorum ıstersenız buyrun tanısalım engin ben yalovadan telım 05067222113 msn adresım enginberber77@hotmail.com beklıyorum cevabınızı ıyı gunler dılegıyle..
G
Üye105 yazı
merhabalar;
öncelikle kendim pazar araştırması yaparak size en uygun ürünleri gönderebilirim elimde tekstilden ev gereçlerine inşaatta malzemelerinden kırtasiye gereçlerine kadar çok geniş ürün yelpazem var
birde salyangoz gönderebilirim ilgilenirseniz gencaykaplan@logimextr.com 0531 390 04 99
öncelikle kendim pazar araştırması yaparak size en uygun ürünleri gönderebilirim elimde tekstilden ev gereçlerine inşaatta malzemelerinden kırtasiye gereçlerine kadar çok geniş ürün yelpazem var
birde salyangoz gönderebilirim ilgilenirseniz gencaykaplan@logimextr.com 0531 390 04 99
M
Üye222 yazı
03/12/2009 : 11:00:16#10
Web sitesi
Alıntı
SAMSUNDA BİR İLKTİR BENİM MAĞAZAM
KAPIDA ÖDEME SİSTEMİ İLE TÜM TÜRKİYE'YE HİZMET EDİYORUM..
KAPIDA ÖDEME SİSTEMİ İLE TÜM TÜRKİYE'YE HİZMET EDİYORUM..
E
Yeni Üye28 yazı
textil i düşün diyen arkadaşlar neye dayanarak bunu söylüyolar hayret doğrusu.bırakın adamı textile sokup da ömründen ömür almayın.
ata demirer in bir stand up ında vardı sizin gezegende aşk var mı aşk ?
sen gel bir ayar çekeriz.....
sizin ki ona benzemiş..textil miş hayret ya...
ata demirer in bir stand up ında vardı sizin gezegende aşk var mı aşk ?
sen gel bir ayar çekeriz.....
sizin ki ona benzemiş..textil miş hayret ya...
I
Yeni Üye54 yazı
mrb.iyi günler
Biz Türkiyede ilkdefa ürüetilen hazır içeceğin toptan ege bölge bayisiyiz,ürünün müthiş pazar ı var ve müthişde talebi oluştu çok pratik oluşundan dolayı düşünürseniz detaylı bilgi için görüşebiliriz.
tel.0544 3224676
msn.ibrahimtopac45@mynet.com
Biz Türkiyede ilkdefa ürüetilen hazır içeceğin toptan ege bölge bayisiyiz,ürünün müthiş pazar ı var ve müthişde talebi oluştu çok pratik oluşundan dolayı düşünürseniz detaylı bilgi için görüşebiliriz.
tel.0544 3224676
msn.ibrahimtopac45@mynet.com
Y
Yeni Üye42 yazı
11/02/2010 : 17:10:15#13
Web sitesi
Alıntı
selam
üretimini yaptığımız ürünleri fransa ve komşu ülkelerde satabilirsiniz.
bir inceleyim.bana mail yada tel ile ulaşın.
yusuf kadam
+90 541 282 44 99
www.ninec.net
yusuf.kadam@ninec.net
yusufkadam@hotmail.com
üretimini yaptığımız ürünleri fransa ve komşu ülkelerde satabilirsiniz.
bir inceleyim.bana mail yada tel ile ulaşın.
yusuf kadam
+90 541 282 44 99
www.ninec.net
yusuf.kadam@ninec.net
yusufkadam@hotmail.com
Yusuf KADAM
S
Yeni Üye2 yazı
eğer düşünürseniz paristeyim güvenlik kamera alarm sistemlerini bulunduğunuz yerde satabilirsiniz
M
Üye333 yazı
Karlı bir ticari faaliyet konusunda ithalat ve ihracattaki şirket hacmimizi genişletmek için sermaye yatırımı yapabilecek ciddi ve pofesyonel düşünen sermayesi ile katkı sağlayacak yatırımcı talep edilmektedir. ilgilenenlerden yanlızca ciddi olanlara cevap verilecektir.Saygılarımızla
tel: 0554 942 08 81
firmamız tabelacılara inşaat sektörüne hizmet veren firmadır ege ve marmara bölgesi trakyada 1800 firmaya yakın müşterisiyle hizmet etmektedir bu firmalara tabela malzemesi ve dijital baskı makinaları ,cncler,ploterlar ve lazer makinaları ,enerji tasarruf cihazları ,oto yakıt tasarruf ürünleri satmaktayız mail:makkoreklam@hotmail.com
tel: 0554 942 08 81
firmamız tabelacılara inşaat sektörüne hizmet veren firmadır ege ve marmara bölgesi trakyada 1800 firmaya yakın müşterisiyle hizmet etmektedir bu firmalara tabela malzemesi ve dijital baskı makinaları ,cncler,ploterlar ve lazer makinaları ,enerji tasarruf cihazları ,oto yakıt tasarruf ürünleri satmaktayız mail:makkoreklam@hotmail.com
MUSTAFA YAŞAR GÜNGÖR
P
Üye195 yazı
22/02/2010 : 17:23:36#16
Web sitesi
Alıntı
ilgilenirseniz naturel sabun imalıtımız bulunmaktadır.
İyi günler...
İyi günler...
G
Yeni Üye38 yazı
22/02/2010 : 20:53:39#17
Web sitesi
Alıntı
http://www.koniks.com/topic.asp?TOPIC_ID=30874 ilanımla ilgilenirseniz sevinirim Türkiye Fransa ve tüm avrupa da organizasyon oluşturun krizden asla etkilenmeyen, devamlı gelişen ,Miras bırakabileceğiniz bir ticarete sahip olun.
http://www.GanoexcelNetworkmarketing.com
http://www.GanoexcelNetworkmarketing.com
A
Üye104 yazı
Ülkemizde üretimi olmayan sıvı yeşil çayı ülkemizde üretebilirsin.Yeşil çayın her türlü formunu üretebilecek teknik bilgiye sahibim.Konsantre likit(sıvı) yeşil çayın(CONCENTRATE LİQUID GREEN TEA) litresi internete 500 dolardan gibi yüksek bir fiyattan pazarlanmaktadır(örneğin www.pureinventions.com sitesinde bizim ürünümüzün aynısı var.)Konsantre yeşil likit(sıvı)yeşil
çayın litresini yaptığım araştırmalarla 25 TL.ye aynı kalite ve doğallıkta üretebilirim.Yani bu işe yatırım yapacak yatırımcı ülkemiz yeşil çay pazarında söz sahibi olur.Çünkü likit yeşil çayın kullanımı çok kolay demlemeye gerek yok ,posa sorunu yok.Kaynar suyu çay bardağınıza koyuyor ve kaynar suyun içerisine istediğiniz kadar yeşil çay damlatıyorsunuz. YANİ DÜNYADA KULLANIMI EN KOLAY YEŞİL ÇAY.Sıcak suyunuz hazırsa bir kaç saniyede doğal yeşil çayınızda hazır.
çayın litresini yaptığım araştırmalarla 25 TL.ye aynı kalite ve doğallıkta üretebilirim.Yani bu işe yatırım yapacak yatırımcı ülkemiz yeşil çay pazarında söz sahibi olur.Çünkü likit yeşil çayın kullanımı çok kolay demlemeye gerek yok ,posa sorunu yok.Kaynar suyu çay bardağınıza koyuyor ve kaynar suyun içerisine istediğiniz kadar yeşil çay damlatıyorsunuz. YANİ DÜNYADA KULLANIMI EN KOLAY YEŞİL ÇAY.Sıcak suyunuz hazırsa bir kaç saniyede doğal yeşil çayınızda hazır.
TEL:05385836435
S
Yeni Üye2 yazı
e
srt
B
Üye127 yazı
29/09/2010 : 18:51:04#20
Web sitesi
Alıntı
bağlantı kurabilirseniz fransaya kestane ihraç edebiliriz
ticaret ticaret ticaret
I
Yeni Üye11 yazı
Doğal zeytinyağlı sabun satabilirsiniz.
D
Üye252 yazı
fransada sadece 8ay kaliyorsaniz,sizinle bir isimin bayiligi hakkinda goruse biliriz. ama turkiyenin disinda 3yildan fazla kalanlara hic guvenilmez,bana gore. Msn.le veYa telefonla goruse biliriz.
V
Üye550 yazı
30/10/2010 : 11:21:27#23
Web sitesi
Alıntı
hunnap satılırmı avrupada yas veya kuru olarak yorumlarınızı beklıyorum.herkese bol kazanclar
S
Üye195 yazı
Arkadaşlar, konuyu açan arkadaş 2009'da konuyu açtıktan sonra daha konuya dahil olmamış.Bilginize.
M
Yeni Üye24 yazı
gümüş yada işlemeli bakır tic. düşünürsen ilgilenirsen bana ulaşabilirsin
B
Yeni Üye2 yazı
gel paranı yiyeyim demiycem ben :D en güzel ve karlı iş alıcya ve satıcıya ticaret yaptırmaktır hiç bir riske girmeden
H
Yeni Üye5 yazı
Ukraynada Cafe Bistro düşünürmüsünüz?
H.S.
_
Yeni Üye27 yazı
Güllüoğlu yurdışı bayilikler veriyor.
A
Yeni Üye32 yazı
Sayın bulutm bu alıcıyla satıcıya ticaret nasıl yaptırılabilir bunu biraz daha açabilirmisiniz?
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz