Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Siz De Marka Olabilirsiniz !

BaşlatanimajcıTarih30/10/2009 14:05:43Yorum0

İlk mesaj
Yeni Üye23 yazı
Merhaba sevgili koniks üyeleri;
Kısa bir hikaye ile giriş yapmak istiyorum;

Adamın biri papağan almak ister ve girdiği dükkanlardan birinde dikkatlice papağanları inceler,
1. kafesteki papağan çok güzeldir ve pırılpırıl tüylere sahiptir. Etiketindede 500 TL yazar.
Adam dükkan sahibine papağanın neden bu kadar pahalı olduğunu sorar ?
Dükkan sahibi: O papağan 3 dil biliyor der.
2.kafesteki papağana döner adam o da çok güzeldir ve çokta pahalıdır. Etiketinde 1000 TL yazar.
Adam tekrar sorar dükkan sahibine, bu papağan neden bu kadarr pahalı peki?
Dükkan sahibi: O papağan İstiklal marşı okuyor der.
Sonra;
3.kafese yönelir adam ve gördüğü fiyata iananamaz, bu papağanda diğerleri gibi güzeldir ama fiyatı inanılmazdır. Tam 5000 TL.
Adam hayretle dükkan sahibine döner ve bu fiyatta ne böyle der,
Dükkan Sahibi: Vallahi birader, bu kuşun nesi ver bilmiyorum; ama ötekiler buna her sabah "günaydın üstat!" diyorlar.

----Güçlü bir markanın, işletmeler açısından yüksek pazar payı, yüksek satış ve kar anlamına geldiğini bilmeyen yok gibi. Ticaretle uğraşan küçük esnaftan, dünyaca yaygın üretim ağı olan firmalara kadar herkes; marka imajı oluşturma, reklam, tutundurma ve devamlılık, bir markanın ekonomik karar verme yönünde sığınılacak bir koruyucu kale olduğunu anlamıştır.
Marka ürününüzün ruhudur, ruhu olmayan ürün yaşayamaz, kimse değer vermez, istenmez ve geleceği olmaz.
Bu gün herhangi bir tüketici, kalite olarak birbirine yakın ürünlerin birini marka olmayan bir mağazadan 50 TL etiket fiyatı ile satın alabiliyorsa, marka olandan 500 TL ye satın alıyor.
...............
Sonuç olarak;
Biz yani imajcı ekibi sizlere milyarlarala ifade edilecek ve çoğu esnafın, işletmecinin ve şirketin aklından bile geçirmediği Ajans hizmetlerini ve marka olma yolunda izlenecekleri sunuyoruz.

İmajcı ekibi kimdir?
İmajcı ekibi 4 profesyonel reklamcıdan oluşmaktadır ve yılların birikimi tecrübesi ile hizmet vermektedir.

Hizmetlerimiz nelerdir?

- Marka Yönetim Danışmanlığı
- Kurumsal Kimlik
- Ürün Geliştirme
- Fotoğraf ve Katalog Çekimi
- Görsel Kimlik Dizaynı,
- Web Dizayn,
- 3D Dizayn (Video),
- 3D Dizayn (Mimarlık),
- Reklam,
- Ayrıca; çalışmaya başlayacağımız firmalar ya da talebi olan firmalar için Matbaa ve Dijital baskı hizmetlerini piyasa fiyatlarının altında bir fiyat ile yaptırabilmekteyiz.

Referanslarımız nelerdir?
İmajcı ekibini oluşturan 4 arkadaş ülkemizin büyük firmalarında çalışmış ya da çalışmaktadır, bu firmlar;
LCWaikiki
Colin's
Seven Hill
Kiler
Kim marketleri

İletişim : 0538 475 21 82 E.Erkan / 0554 788 10 78 S.Yalçın

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Reklam
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
0 yorum