Ana içeriğe geç

Dış Ticaret

Almanyadan Gıda İthalatı

BaşlatanyigitergulTarih27/10/2009 20:34:44Yorum5

İlk mesaj
Yeni Üye4 yazı
Merhaba arkadaslar,

Bir arkadasımla beraber almanyadan bir gıda ürünü ithal etmek istiyoruz burdada ürünü gıda toptancılarına satma planlarımız var.Burdaki toptacıyı bulduk.

sizde eksileriyle artılarıyla yorum yazıp bildiklerinizi bize aktarırsanız seviniriz...

Saygılar
iyi akşamlar

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Reklam
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Yeni Üye3 yazı
Sevgili Dostum,

Yeni bir malı piyasaya oturtmak zor. Hiçbir toptancı sana malı getirme almam demez. Ama mal sırtına yük olarak bindimi seni bu sefer meletirler. O nedenle dikkatli ol. Eğer daha detaylı tartışmak istersen bana yazabilirsin. Aman piyasanın bu kadar riskli olduğu bir zamanda adımlarına dikkat. Svglrml.
Oktay Demet

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ythalat / Yhracat
Üye286 yazı
aynen katiliyorum
Rızkın 10 da 9 u Ticarettedir. Hadis-i Şerif

Yerleşim ALMANYA / StutgartMeslek Yleti?imci
Yeni Üye10 yazı

ithalat mevzuatını merak ediyorsan tüm detayları bana sorabilirsin arkadaşım...
mustafa özcan

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye11 yazı
Merhaba Arkadaşlar. Biz istanbul bayrampaşada Su Armatürleri imalatı yapıyoruz. Ürünlerimizi Almanya piyasasına sokmak istiyoruz. Bu konuda bizimle çalışmak isteyen arkadaşlarla irtibata geçmek isterim.
Saygılarımla,
Latif POLAT
www.polatpres.com
msn@polatpres.com
info@polatpres.com
İstanbul Bayrampaşada su armatürleri ve vana imalatı yapıyoruz. Gerçek Türk Ürün ve Kalitesini görmek isteyen firmalarla çalışmak isterim....

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye33 yazı
Bence fiyatı iyi araştır. Ona göre ithalatçıyla konuş.

İstemeniz durumunda buradan size fındık gönderebilirim. Hatta, fındık alan toptancı şirketlerin isim ve adreslerini de verebilirim.
Onlarla konuşursunuz, uygun olursa siz de aracılık komisyonu alırsınız.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Dany?manlyk