Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Lütfen Yardımcı Olun!herkese Merhaba;bol Kazançlar

BaşlatangezginatiTarih27/10/2009 16:07:33Yorum7

İlk mesaj
Yeni Üye3 yazı
ÖNCELİKLE BENİMLE FİKİRLERİNİ PAYLAŞAN TÜM ARKADAŞLARA SEVGİLERİMİ GÖNDERİR,HAYATTA TÜM İSTEKLERİNİN OLMASINI DİLERİM..

BAŞKASININ YANINDA DELİ GİBİ ÇALIŞIP KIYMETİMİN BİLİNMEMESİNDEN BIKTIM.BEN ARTIK KENDİ İŞİMİ KURMAK İSTİYORUM.9.000-10.000 TL SERMAYEM VAR.İSTANBUL ANADOLU YAKASINDA OTURUYORUM.GIDA VEYA AZ SERMAYE OLABİLECEK DAVET VE ORGANİZASYON İŞİ OLABİLİR Mİ?YA DA FARKLI DÜŞÜNCELERİNİZ VAR MI?PAYLAŞIRSANIZ ÇOK MUTLU OLURUM.
atakan

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Bankacılık-Finans
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
7 yorum
Üye438 yazı
Atakan reklam ve promosyon işinden anlarsan sana aşağıda belirtiğim sitede kupa baskı makinesi ve şapka basım makinesi var onların fiyatları gayet uygun işyerlerinden bu konu ile reklam ve promoston işine girersen ve çevren varsa değerlendir.http://www.teknofinal.com/ sitesinde kupa baskı makinesi fiyatı 372-TL Şapka baskı makinesi ise 596-TL yani makine yatırımın 1000-tl geçmez hammadde için elindeki para sana yeterde artar bak incele değerlendir.İnşallah bir bakış sunabilmişimdir.İşlerinde başarılar dilerim:Ama yine en iyi kararı kendin vermelisin.Antalyadan selamlar Minik Dev Üretim ve Pazarlama K.Gökbudak Tel:0507-2824413 den ulaşabilirsin.

Yerleşim Türkiye / Antalya Minik Dev Üretim Ve PazarlamaMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye21 yazı
kıymetli arkadaşım; şahsen mdkerim arkadaşımın dediğini bende araştırdım mantıklı geldi. zaten bi kaç binliği riske atamayacaksan, sen deli koşturmaya (sen öyle diyorsun) devam et.
Silgi kullanmadan resim çizme sanatına hayat denilmektedir

Yerleşim Türkiye / Bursa YnegölMeslek Serbest meslek
Yeni Üye20 yazı

Selam ..Size Fransadan ithal orjinal Tefal ve Rowenta ütüleri tavsiye edebilirim..Piyasa fiyatlarının çok çok altında..ve 2 yıl garantili..halen parekende olarak gitti gidiyorda satışını yapıyoruz..Toptan da satışımız vardır. Elimizde 1400 adet ütü kaldı..Toptan alıp pazarlama ve satışını yapabilirsiniz..
a_koymen@hotmail.com
Ali Rıza Köymen

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Kamu sektörü
Yeni Üye3 yazı
MDKERİM YORUM VE TAVSİYEN İÇİN AĞZINA SAĞLIK.ENESEFE SANA DA TEŞEKKÜR EDERİM..
atakan

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bankacylyk-Finans
Üye151 yazı
fast food dükkani acabilirsin.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek