Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Devren Avm'de Stand

BaşlatanozozTarih26/10/2009 21:47:14Yorum8

İlk mesaj
Üye152 yazı
Merhaba arkadaşlar

Uzun zamandır yazamıyordum ama ara ara takip ediyordum yzılanları. İşler beni çok meşgul ediyordu çok şükür. eski arkadaşlar bilirler benim avm de şekerleme standlarım var.

Şu anda başka bir ilde amcamın oğlu ile ortak daha büyük konseptle ve daha çeşitli ürün gamı ile bi yer açıyoruz yine bir avm içinde

bu sebeple kontrol etmekte zorlandığım kırıkkale'deki yada ankara(bir market içinde) daki standlarımdan birini devretmek istiyorum.

zaten İstanbuldan buraları yönetmek zor oluyor. Şimdi daha büyük kapsamlı yine İstanbul dışında bir yer daha yönetmek imkansız boyutuna çıkıyor. zaten amcamınoğlunu ortak etme sebebimde şehir dışındaki işi yönetmenin zorluğundan ağzımın yanmış olması. başında durmadığın iş senin değildir. bu tecrübeyle sabit.

hem bunlardan birini devredip yönetim zorluğundan kurtulup yeni yere biraz daha vakit ayırabilmek, hemde bunlardan gelecek sermayeyi yeni açılcak yerde ALLAH nasip ederse değerlendirmek istiyorum.

arkadaşlarımla ve sektörden meslektaşlarımla paylaştım. ama nedense buraya yazmak geldi aklıma. lütfen yanlış anlaşılmasın. zaten beni tanıyanlar bilir. ama yinede gereksiz yanlış anlaşılmalara yer vermemek adına söylüyorum.

eğer ilgilenen arkadaşlarım olursa oduruoz@mynet.com
adrersinden irtibata geçsinler gerekli ayrıntıları konuşalım

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek İletişim
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
8 yorum
Yeni Üye35 yazı
hangi avm ve market ısmi yazarmısınız
serkan

Yerleşim Türkiye / EdirneMeslek Serbest meslek
Üye152 yazı
Kırıkkalenın tek avm si olan makro içinde..hemen girişte..

ankaradaki de a.paşa.da

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yleti?im
Yeni Üye37 yazı

merhaba ben a.paşadaki makro marketi biliyorum. ne standı merak ettim bilgilendirirmisinz.. stand ve fiyatı bilsi alabilir miyim. Tşk ederim. mail adresim: paradox-06@hotmail.com

Yerleşim Türkiye
Üye152 yazı
.

Üye135 yazı
standınızı komple satın alıp eskişehire getirsem ne kadara mal olur

Yerleşim Türkiye / Eski?ehirMeslek Saty? / Pazarlama
Üye152 yazı
görme imkanınız mı oldu benim standı. çünkü piyasadakilere göre çok daha fazla özenilmiş ve dikkat çekici olarak yapılmış olduğundan farklı tepkiler alıyorduka ama ilkdefa böyle teklif aldım.

eğer bu işi yapmak isterseniz size yardım baabında stand yapımında yardımcı olabilirim. benim standı almak zorunda kalmanıza gerek yok. neyse
mail adresime bir telefon yazarsanız konuyu anlamış olurum bende. böylece size daha iyi yardımcı olabilirim. benim standımı eskişehire taşımanıza gerek kalmaz.

Üye152 yazı
hem nakliyede eğer iyi bi yer olmazsa belki kenarı kıyısı çizilebiliri.

Üye152 yazı
standlarımızın devri ile ilgilenen arkadaşlar ile bayilik fuarında yüzyüze görüşme imkanımız olacaktır.