Uzun zamandır yazamıyordum ama ara ara takip ediyordum yzılanları. İşler beni çok meşgul ediyordu çok şükür. eski arkadaşlar bilirler benim avm de şekerleme standlarım var.
Şu anda başka bir ilde amcamın oğlu ile ortak daha büyük konseptle ve daha çeşitli ürün gamı ile bi yer açıyoruz yine bir avm içinde
bu sebeple kontrol etmekte zorlandığım kırıkkale'deki yada ankara(bir market içinde) daki standlarımdan birini devretmek istiyorum.
zaten İstanbuldan buraları yönetmek zor oluyor. Şimdi daha büyük kapsamlı yine İstanbul dışında bir yer daha yönetmek imkansız boyutuna çıkıyor. zaten amcamınoğlunu ortak etme sebebimde şehir dışındaki işi yönetmenin zorluğundan ağzımın yanmış olması. başında durmadığın iş senin değildir. bu tecrübeyle sabit.
hem bunlardan birini devredip yönetim zorluğundan kurtulup yeni yere biraz daha vakit ayırabilmek, hemde bunlardan gelecek sermayeyi yeni açılcak yerde ALLAH nasip ederse değerlendirmek istiyorum.
arkadaşlarımla ve sektörden meslektaşlarımla paylaştım. ama nedense buraya yazmak geldi aklıma. lütfen yanlış anlaşılmasın. zaten beni tanıyanlar bilir. ama yinede gereksiz yanlış anlaşılmalara yer vermemek adına söylüyorum.
eğer ilgilenen arkadaşlarım olursa oduruoz@mynet.com
adrersinden irtibata geçsinler gerekli ayrıntıları konuşalım