İlk mesaj
Genel İlanlar
Plastik Poşet Üretim Tesisi
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorumM
Yeni Üye63 yazı
A
Üye133 yazı
plastik poşet üretim tesisi için çok büyük maliyetler gerekmiyor. makine üreticileri ile görüşerek çeşitli fiyatlar alabilirsiniz. 2. el makineler için de fiyat sormanızı tavsiye ederim. sıfırdan alacağanız için makineler için muhakkak destekleri öğrenin. yardımcı olabilecek arkadaşlarımıza yönlendirme yapabilirim. alisikel@mynet.com adresinden irtibat kurabiliriz.
M
Yeni Üye63 yazı
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - alisikel merhaba; plastik poşet üretim tesisi için çok büyük maliyetler gerekmiyor. makine üreticileri ile görüşerek çeşitli fiyatlar alabilirsiniz. 2. el makineler için de fiyat sormanızı tavsiye ederim. sıfırdan alacağanız için makineler için muhakkak destekleri öğrenin. yardımcı olabilecek arkadaşlarımıza yönlendirme yapabilirim. alisikel@mynet.com adresinden irtibat kurabiliriz. |
ilginiz için teşekkürler.
A
Yeni Üye2 yazı
as
S
Üye136 yazı
10/02/2011 : 13:36:58#5
Web sitesi
Alıntı
mrhb m.yılmaz ben ist. sultanbeyli de hışır poşet imal. etmekteyim hazır kurulu tezgahım var satmayada niyetim var eğer citti düşünüyorsan görüşelim SemAmbalaj@hotmail.com
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz