bulunduğunuz yerde yörede ilk olun.hemen siparişle işe başlayın ve satın.kullanımı kolay her çantada cepte rahat taşınabilir.ellerimizi kağıt sabunla kolaylıkla dezenfekte edebiliriz.bayilik için bilgi 05063286733
Sayın MEDAN19 KAĞIL EL SABUNU SATIYORUM DİYORSUN EK İŞ DİYORSUN AMA GÖRÜYORUM Kİ KİMSEYE LÜTFEDİP DÖNMEMİŞSİNİZ ANLAYAMADIM BU 3. SEFERDİR MAİL ATIYORUM SAYFANIZA BAKIYORUM MAŞAALLAH DÜN DEN BU TARAFA KİMSEYE CEVAP VEREMEMİŞSİNİZ RİCA ETSEM BİLGİ VERİR MİSİNİZ.HALUK BEY İŞE BİRAZ İLGİ saygılarımla ykbayramoglu-28@hotmail.com
walla benim mailim e bi şeyler geldi ama yeni yorumlar geldi diyo başka da bi şey demiyo,,,, ürün hakkında "bilgilendirme" istedim ancak hiç bi şey gelmiş değil henüz... bakın biraz ilgilenirseniz tanıtımınız için iyi olur,,ancak böyle yaparsanız artık kimse sizinle ve sizin ürünlerinizle ilgilenmez...
kuranosuke20@gmail.com adresime "tekrardan" kağıt sabun ürünü ile ilgili bilgi rica ediyorum,,,,bol kazançlar herkese..!!!
bende anlamadım bu işi bugün saat 15.00 den itibaren bilgi isteyen tüm arkadaşlara cevap yazdım gönderdim.ama hiçbiri açıklayıcı bilgimi almamış üzüldüm.hotmailden ekleyerek bilgi vereceğim.ama yarın olacak bu kusura bakmayın koniksten gönderemedik.
okadar kişiye maille bilgi gönderdik.hiçbirinden olumlu veya olumsuzcevap gelmedi.bunun anlamı ne olabilir.bazıları iş yapacağından değilde iş olsuna giriyor bu siteye dolaşıyor. sanıyorum.bu durumda sitede dolaşanlara güven sarsılıyor.ben o düşüncedeyim.iş olsuna dolaşanlar yapmasınlar yazmasınlar
arkadaslar net bılgı vemediğinizi söylüyor ulaşmamıs
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz