Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Bulunduğunuz Yerde Yörede Kağıt Sabun Satın

Başlatanmedan19Tarih26/10/2009 09:34:52Yorum43

İlk mesaj
bulunduğunuz yerde yörede ilk olun.hemen siparişle işe başlayın ve satın.kullanımı kolay her çantada cepte rahat taşınabilir.ellerimizi kağıt sabunla kolaylıkla dezenfekte edebiliriz.bayilik için bilgi 05063286733

Yerleşim Türkiye / ÇorumMeslek Danışmanlık
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
43 yorum

resimli detaylı bilgilerinizi ve fiatlarınızıda alabilirmiyim makkoreklam@hotmail.com
MUSTAFA YAŞAR GÜNGÖR

Yerleşim Türkiye / Tekirda?Meslek Reklam
Medan19
mail adresime bilgi istemiştim gelmedi ilgilenebilirseniz sevinirim
ykbayramoglu-28@hotmail.com
ykbayramoglu

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bankacylyk-Finans
Sayın
MEDAN19
KAĞIL EL SABUNU SATIYORUM DİYORSUN EK İŞ DİYORSUN
AMA GÖRÜYORUM Kİ KİMSEYE LÜTFEDİP DÖNMEMİŞSİNİZ ANLAYAMADIM
BU 3. SEFERDİR MAİL ATIYORUM SAYFANIZA BAKIYORUM MAŞAALLAH DÜN DEN BU TARAFA KİMSEYE CEVAP VEREMEMİŞSİNİZ RİCA ETSEM BİLGİ VERİR MİSİNİZ.HALUK BEY İŞE BİRAZ İLGİ
saygılarımla
ykbayramoglu-28@hotmail.com
ykbayramoglu

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bankacylyk-Finans
mail adresinize cevap verdim.gelmedimi .

Yerleşim Türkiye / ÇorumMeslek Dany?manlyk
walla benim mailim e bi şeyler geldi ama yeni yorumlar geldi diyo başka da bi şey demiyo,,,,
ürün hakkında "bilgilendirme" istedim ancak hiç bi şey gelmiş değil henüz...
bakın biraz ilgilenirseniz tanıtımınız için iyi olur,,ancak böyle yaparsanız artık kimse sizinle ve sizin ürünlerinizle ilgilenmez...

kuranosuke20@gmail.com adresime "tekrardan" kağıt sabun ürünü ile ilgili bilgi rica ediyorum,,,,bol kazançlar herkese..!!!

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Di?er
bende anlamadım bu işi bugün saat 15.00 den itibaren bilgi isteyen tüm arkadaşlara cevap yazdım gönderdim.ama hiçbiri açıklayıcı bilgimi almamış üzüldüm.hotmailden ekleyerek bilgi vereceğim.ama yarın olacak bu kusura bakmayın koniksten gönderemedik.

genesis_940@hotmail.com Detaylı Mailinizi Resimleriniz Ve Satıs Koşullarınızla Birlikde En Kısa Zamanda Bekliyorum.İyi Günler.
B.Kaan

Yerleşim Türkiye / YçelMeslek Yöneticilik
jupiterabi@gmail.com
Mailinizi Resimleriniz Ve Satıs Koşullarınızla Birlikde En Kısa Zamanda Bekliyorum.İyi Günler

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
sahip376@hotmail.com

detaylı resim fiyat teslimat bilgisi gibi bilgileri rica edebilirmiyim.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Muhasebe
sahip376 için mail adresinize bilgi gönderildi.resimler daha sonra gönderilecektir.

sahip376 için mail adresinize bilgi gönderildi.resimler daha sonra gönderilecektir.

urunlerimiz den istek nedir.açıklanmamış.

Fiyat ve resimler...
www.ithalurun.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ö?retmen
mavi gece nin dikkatine fiat bilgi mail olarak gönderidi.kutu ambalajlı resimi gönderemedim.bilginizi rica ederim

herhangi bir mail gelmedi...
www.ithalurun.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ö?retmen
okadar kişiye maille bilgi gönderdik.hiçbirinden olumlu veya olumsuzcevap gelmedi.bunun anlamı ne olabilir.bazıları iş yapacağından değilde iş olsuna giriyor bu siteye dolaşıyor. sanıyorum.bu durumda sitede dolaşanlara güven sarsılıyor.ben o düşüncedeyim.iş olsuna dolaşanlar yapmasınlar yazmasınlar

Selamlar bu konuyu ciddi olarak degerlendiriyorum bu konuyla ilgili detaylı bilgialabilir miyim m_akar7882@hotmail.com
Şahbatur

Yerleşim Türkiye / BartynMeslek Bilgisayar-Bili?im
ben kocaelinde oturuyorum ve bu iş gerçekten profesyonelce yapmak istiyorum. lütfen bilgi gönderin ve daha sora oturup konuşalım istanbulda
CSYSL

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Ymalat
arkadasım cokmu gizli resim olarak burayada ekleyıp bilgi verebilrsin buradakı arkadasları yorman gerekmez

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
yukarıda ki arkadaşlara mail olarak bilgi gönderilmiştir.mailler ulaşmaszsa bilgim olsun derim

arkadaslar net bılgı vemediğinizi söylüyor ulaşmamıs

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat